Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 053 - The Purr-fect Hero
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Purr-fect Hero
Japonca Adı: It’s Children’s Day! Mass Approval
Türkçe Adı:  Harika Kahraman

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Cinnabar Adası’na doğru giderek yolculuklarına devam ediyordu. Orada Ash özel nişanı kazanacaktı. Böylelikle de Pokémon Ligi’nde yarışacaktı. Onları bugün hangi maceraların beklediğine şimdi hep beraber bakalım.

Kahramanlarımız yollarına devam ederlerken Misty arkadaşlarını uyararak bir direğe asılmış olan Pokémon bayraklarını işaret eder. Bu; Çocuklar Günü anlamına gelmektedir.

Direkte Magikarp, Goldeen ve Gyarados bayrakları asılıdır. Misty bütün gün onlarla oynamaya niyetlidir fakat Ash’in kazanması gereken bir Volkan Nişanı vardır. Ayrıca Misty, Prenses Festivali’nde yeterince eğlenmiştir ve Ash’le Brock’a göre Çocuklar Günü sadece erkeklerin tatili olmalıdır; gerçek ve güçlü erkeklerin. Ash ve Brock bunları söylediklerine pişman olmuşlardır; çünkü Misty’nin yelpazesi anında kafalarına inmiştir. O sırada bir bayan onları beklediklerini, çocukların onları bahçede beklediğini belirtir. Fakat Brock bu, dayanır mı? Hemen bayanın ellerinden tutarak onu beklettiği için özür dilemeye başlar. Bu sırada bayanın telefonu çalar. Telefondan kötü bir haber gelmiştir. Bayan birkaç Pokémon eğitmeni geleceğini ve çocuklarla oynayacaklarını söyler; fakat bunun olamayacağını dile getirir. Ash kendilerinin de birer Pokémon eğitmeni olduklarını belirtir. Ash kendilerinin de çocuklarla oynayabileceğini söyler ve Brock bayanın ellerinden tutarak bundan büyük bir zevk duyacaklarını belirtir. Bayan onlara teşekkür ederek içeriye davet eder.

Bu sırada Roket Takımı her zamanki gibi kahramanlarımızı izlemektedir. James bu sırada eski günleri hatırlayarak gülümser; fakat bu uzun sürmez. Jessie James’in sahip olduğu imkânların hiçbirine sahip olmamıştır ve kendi acıklı eski günlerini anlatarak James’i gözyaşlarına boğar. Meowth da Jessie’yi kızdırınca tekmeyi kafasına yer.

Kahramanlarımız bu sırada bahçeye girmiş ve çocuklarla tanışmışlardır. Çocuklar Pikachu’nun yanaklarından çekiştirince Ash olayı fark etmiş ve hemen Pikachu’yu çocuklardan almıştır fakat Pikachu’nun yıldırımlarını da tatmak zorunda kalmıştır. Kahramanlarımız çocukların ısrarı üzerine tüm Pokémonlarını çıkartıp çocuklarla oynamalarını sağlamıştır. Misty, köşede yalnız başına duran bir çocuğu fark ederek adını sorar. Çocuğun adı Timmy’dir. Brock ona Pokémonlardan korkmaması gerektiğini söylediği zaman Timmy Pokémonlardan korkmadığını sadece Meowth’ı görmek istediğini söyler. Misty, neden Meowth’u istediğini sorduğu zaman da Timmy bir gün ormanda oynarken yaşadığı macerayı anlatmaya başlar. Bir Beedril tarafından kovalandığını ve Meowth’ın onu nasıl kurtardığını anlatır. Misty ve Ash, o Meowth’ın Roket Takımı’nın Meowth’ı olup olmadığını sorgular; fakat değildir. Bu sırada Timmy’nin hikâyesini duyan diğer çocuklar Timmy ile dalga geçmeye başlarlar.

Videodaki “Bu Pokémon Kim” Sahnesi: Wartortle

Bu sırada Roket Takımı sihirbaz kılığına girerek herkesin dikkatini çekerler. Roket Takımı bir stant kurarak gösterilerini sergilemeye başlarlar. Pikachu’yu alarak bir kutunun içine yerleştirirler. 1-2 saniye sonra kutudan Meowth çıkar. Roket Takımı tam gidecekken Ash, Pikachu’ya ne olduğunu sorunca Roket Takımı gerçek yüzünü belli eder. Her zamanki sloganlarını söylemeye başlarlar fakat sloganları sürekli çocuklar tarafından kesilir. Çocukları Weezing’i voleybol topu gibi kullanmaları James’i sinir eder. Sonunda bayan kızgın bir şekilde bağırarak çocukları durdurur. James bunu fırsat bilerek Weezing’e Duman Saldırısı yapmasını söyler. Timmy Meowth’ı korumak için kutunun üstüne atlar, fakat kutu devrilir ve Pikachu dışarı çıkar. Roket Takımı da Pikachu’yu çaldığını sanarak oradan uzaklaşır.

Roket Takımı Pikachu yerine Timmy’yi kaçırmıştır. Roket Takımı çok şaşırır. Timmy korkarak ağlamaya başlar, fakat bu Meowth’ı görmesiyle son bulur. Meowth olan bitenden hiçbir şey anlamamıştır. Jessie ve James, Meowth’a çocuğu mutlu etmek için gerçek Meowth olması gerektiğini söylerler. Jessie ve James çocuğu kandırmak için rol yaparlar ve inandırıcı olması için de Meowth Timmy’yi kurtarır.

Bu sırada Timmy’nin kaybolduğunu anlayan kahramanlarımız arayışa çıkmaya hazırlanırken Meowth onu geri getirir. Diğer çocuklar Timmy’nin yalan söylemediğini düşünürler ve Timmy’den özür dilerler. Timmy ve diğer çocuklar Meowth ile oynamaya başlar. Fakat Meowth ağzından bir kelime kaçırır. Tam oradan uzaklaşacakken çocuklar ona yalvarmaya başlar; fakat Meowth koşarak oradan uzaklaşır. Timmy’de onun peşine düşünce herkes onları takip etmeye başlar. Meowth onları Roket Takımı’nın yanına götürür ve kahramanlarımız da Roket Takımı’nın tuzağına düşerler. Roket Takımı her zamanki sloganını yapar fakat Meowth’a sıra geldiği zaman onu uzaklaştırırlar. Çocuklar Meowth’ı isteyerek ağlamaya başlarlar. Kahramanlarımız ve Roket Takımı arasında bir savaş başlamıştır. Ash, Pidgeotto’yu seçer. Brock da Ash’e yardım etmesi için Onix’ini seçer. Weezing, Duman saldırısı yaparak etrafı karartır. Fakat Pidgeotto rüzgarıyla dumanları dağıtır. Fakat bu sırada Arbok ortadan kaybolur. Kayalığın içinden çıkıp Pidgeotto’ya saldırdığı sırada Onix Arbok’u durdurur. Bu sırada dağdan kocaman bir kaya parçası koparak yuvarlanmaya başlar. Timmy sarsıntı ile düşer ve Ash onu kurtarmaya çalışır. Fakat Kaya çok yaklaşmıştır. Tam bu sırada Timmy’nin bahsettiği gerçek Meowth ortaya çıkarak kayayı parçalar. Bu sırada Roket Takımı dağdan kopan başka bir kaya parçasının üzerinde yuvarlanarak oradan uzaklaşır.

Kahramanlarımız ayrılmadan önce yeni tanıştıkları arkadaşlarına veda ederler. Bu sırada Timmy Ash’e bir gün büyük bir eğitmen olacağını ve Meowth ile Pokémon Ligi’nde Ash’e rakip olacağını söyler. Kahramanlarımız oradan yeni arkadaşlar edinmiş olarak ayrılırlar.


Roket Takımı hala Pikachu’yu nasıl yakalayacaklarını düşüne dursun, bir Pokémon macerası daha sona ermiştir. Kahramanlarımız bu çocuklar gününü ve yeni arkadaşlarını asla utmayacaklarını biliyorlardır.

[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Timmy

[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani016.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani116.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani121.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif] [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani074.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani052.gif] [Resim: rsiconani015.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Önemli bir olay olmadı.






[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: BrutRe
Düzenleme: maNga
Başarılı bir özet olmuş .

Bu arada , bu episode dex ekibi bugün bayağı hızlandı kaç bölüm oldu bi anda :)
başarılı özetlerinle aramıza hoşgeldin BrutRe  :dance: hayırlı uğurlu olsun :D
Bune hız ilerliyorsunuz. :D
Baya güzel olmuş tebrik ederim.
Şimdi Pokedex Ekibi :D
Arkadaşlar bune hız ya :D
Brutre hayırlı olsun ama Brutre Kim  :alala:  :hehe:
Nickler değiştirildi ya karışıklık olabilir arada sırada Shout :hehe:
biriktirdik toplu açıyoruz :D

(29-05-2012, 06:52 PM)©asTieL link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar bune hız ya :D
Brutre hayırlı olsun ama Brutre Kim  :alala:  :hehe:

Yasin sen de 56'yı hazırla, bak yaklaştık hızımıza yetiş  :zx:
Bayağı hızlanmışsınız yarım saatte bir foruma giriyorum yeni bölüm özetleri yazılmış. Nazar değmesin. Özet güzel olmuş Latios...
Bu hız karşısında kayıtsız kalamam. Gerçek Leqi' nin gücünü göreceksiniz.

Yukarda biraz saçmaladım gibi :D Herneyse en kısa zamanda bölümü gönderiyorum bende.
Şu okul kapansın artık bende bu forumda bir şeyler yapmak istiyorum :) Sanırım Episode Dex bana göre :D Okul kapanınca başvuru için kapınızı çalabilirim .  :zx:
Sayfalar: 1 2