Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 052 - Princess Versus Princess
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Princess Versus Princess
Japonca Adı : Fierce Fighting! Pokemon Girls' Festival
Türkçe Adı : Prenses Prenses'e Karşı

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız yolculuklarına devam ederken kendilerini bir festivalde bulurlar. Bu festivalin adı Prenses Festivali’dir. Prenses Festivali, yılda sadece bir kere kutlanır. Bu festival tüm kızların ve kadınların sokaklara dökülmesine neden olur. Ve tabi ki de bizim dostlarımız bu kutlamaya katıldılar.

Ash, Misty ve Brock yemek için bir restorana otururlar. Bu sırada Brock bir kıza Prenses Festivali’nde prensi olmayı teklif eder ama kız Brock’u tersler.

Bu arada Roket Takımı da Prenses Festivali’ndeydi. Jessie de alışveriş yapanlar arasındaydı. Ama James ve Meowth pek mutlu görünmüyorlardı. James, Jessie’ye Prenses Festivali’nden sıkıldığını söyler. Bu sırada onlar tartışırken çimlerin arkasından bir Lickitung ortaya çıkar. Ve Jessie’nin aldığı giysileri yer, ama onları pek beğenmez. Ve Jessie’nin aldığı yiyecekleri yemeye başlar. Tam Lickitung giderken Jessie sinirlenir ve yiyecekleri yiyip öylece gidemeyeceğini söyler. Arbok’u kullanır ama Lickitung Yalama saldırısı ile Arbok’u yener. Jessie sinirlenir ve PokéTopu’nu kullanarak Lickitung’u yakalamayı başarır.

Bu sırada Misty de alışverişteydi. Misty, bir kıyafeti beğenmişken Jessie ortaya çıkar ve bu benim der. Sorunu çözmek için Jessie, Pokémon savaşı yapmayı önerir. Misty de bu fikri destekler. Onlar aralarında tartışırken yoldan geçen biri kıyafeti alıp gider.

Bu sırada alışveriş merkezinde Prenses Festivali yarışmasının duyurusu yapılır. Kazanana çok özel bir hediye verileceği söylenir. Jessie yarışmaya katılıp aralarındaki sorunu çözmeyi önerir ve Misty de kabul eder.

Böylece yarışma başlar. Yarışma başlarken ödül gösterilir: Eşsiz Pokemon Prenses Oyuncak Seti. Yarışma güzellik yarışması gibi görünüyordu ama ödül gösterildikten sonra spiker, Pokémon savaşı da olacağını söyler. Misty ve Jessie de biraz şaşırır.

Videodaki “Bu Pokémon Kim” Sahnesi: Lickitung

Misty, Brock ve Ash’den Pokémonları’nı ödünç ister. Ama Ash bir Pokémon’un eğitmeninden başkasının sözünü dinlemediğini söyler. Misty, Ash ve Brock’a Pokémonlar’ınıza beni dinlemelerini söylerseniz o zaman beni dinlerler der. Ash ve Brock kabul eder. Aynı şekilde Jessie de James’den Pokémonlar’ını ödünç alır.

Misty ve Jessie yarışmada finale kalırlar. Final maçında Misty ilk olarak Pikachu’yu kullanır. Ve Pikachu, Arbok Meowth ve Weezing’i yenilgiye uğratır. Görünüşe göre Jessie kaybetmiştir; ama Jessie yakaladığı Lickitung’ı sahaya sürer.


Lickitung: Yalayan Pokémon. İki kereden fazla dilini kullanarak kendi yemeğini bulur ve bu şekilde savaşır.

Ve Lickitung çok garip bir şekilde yalama hareketiyle Pikachu ve Bulbasaur’ı yenilgiye uğratır. Misty tam Staryu’yu sahaya sürerken Psyduck, Pokétopu’ndan dışarı çıkar. Misty de istemeyerek de olsa Psyduck’ı kullanır. Ama çok şaşırtıcıdır ki Yalama saldırısı Psyduck’ın üzerinde işe yaramaz.

Psyduck’ın başı çok ağrımaya başlar ve başı ağrıyınca Kafa Karıştırma saldırısını kullanır. Ve Lickitung’ı yenilgiye uğratır ve böylece Roket Takımı bir kez daha yenilgiye uğramış olur. Yarışmanın galibi olarak da Misty eşsiz oyuncağını alır. Bunları kız kardeşlerine yolarak onlara ne kadar güçlü olduğunu ispatlamak ister.


Evet, Misty sonunda kendi oyuncak setini kazanmıştı. Ama aynı zamanda çok iyi bir ders almıştı. Bunu arkadaşlarının yardımı olmadan asla başaramazdı.

[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James

[align=center][Resim: pokemonlar.png]
[b][color=blue]Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani108.gif]
[align=center]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani020.gif][Resim: rsiconani022.gif][Resim: rsiconani047.gif][Resim: rsiconani057.gif][Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani075.gif][Resim: rsiconani099.gif][Resim: rsiconani105.gif][Resim: rsiconani114.gif][Resim: rsiconani127.gif]



[align=center][Resim: olaylar.png]

- Jessie, Lickitung yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: SaHRa
Düzenleme: maNga
Lickitung , gitti ya güzel pokemondu :D Bi işe yaramazdı roket takımında :)
:)  :hehe: Bu bölümün sonunda Roket takımındakiler Jessie'yi mutlu etmek için oyuncak kılığına giriyorlarya orada ne gülmüştüm  Shout  Bu Episode Dex ekibi sayesinde eskileri yad edebiliyoruz  (Y)
ilk sezon hakkaten bir başka :) Bu bölümü televizyondan izlerken çok eğlendiğimi hatırlıyorum küçükken
İlk sezonda ki fark bölümlerin kendini tekrar etmemesiydi bence. Hakikaten çok güzeldi her bölüm.