Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Fire Red - Bi bakar mısınız ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.


Merhaba arkadaşlar ,

Ben 2-3 sene önce fire red oynadığım zaman oyunu bir siteden indirmiştim.Oyuna başladım ya viridian da idim ya da vermilion (yani daha başları) sağdan bi yola saptığımda bir çok çeşit pokemon çıkıyordu.Yani bulbapedia'da yazan o fire red de o leaf green de çıkar gibi değil. Orada magmar , electabuzz çıkmıştı başka route'da bellsprout oddish , başka yerde nidoran sandshrew gibi pokemonlar. Şimdi yeni indirdim oyunu çıkan 3 pokemon var pidgey rattata mankey. Başka pokemon yok acaba böyle bir şey olabilir mi , zannedersem hack oyunu da değildi o zamanlar bilmiyordum hack oyunları..

Çok uzun oldu ama yardım edebilecek var mı? Question
2 3 sene önceki oynadığın oyun hack değildirde indirdiğin yerdeki oyunu uploadlayan kişi wild pokemon editor kullanarak bazı pokemonların çıktığı bölgeleri değiştirmiştir arada bende yapıyorum gba hack paylaşırken advance mart kullanarak martlara 1 den masterball koyuyorum bunun gibi basit bi değişikliktir oda normalde mankey çıkar ordan electabuzz falan çıkmaz wild pokemon editorle ufak oynamalar yapılmıştır dediğim gibi yani :)
Hmm. Saol , ben de yapabilirim yani o programla :) ?
Hack oyun kuracaksan yapabilirsin.yada gameshark kullanmayı bilmiyorsan yap. :D
Gameshark biliyorum ama bi pokemon çıkıyor hep , nasıl onları gameshark ile eklicem ki jolteon ?
Evet sadece yazdığın pokemonun kodu çıkıyor birden fazla ekleyince hata veriyor.
Advance Map var ordan değiştirebilirsin hem o rotadan çıkan pokemonların levelleri gamesharktan çıkardığın pokemonla aynı level oluyor ya levellerini değiştirebilirsin.