Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Soundtrack Geliyor...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yeni bir Soundtrack duyurusu yapıldı. Cd 25 Temmuz'da Japonya'da satışa sunulacak. Soundtrack 173 şarkı 4 Cd'den oluşacakmış. Black & White ve Emerald & Platinum'da yayınlanmamış parçalar bu albümde yer alacak.
torrentlere ne zaman düşer acaba.. (Türkiye' de yayınlanmaz muhtemelen.)
173 mü? bayağı varmış [Resim: Spr_5b_648.png]
Ben pek anlayamadım, oyunların soundtracklerinin anime versiyonları mı? :alala:
bana anime gibi geldi çünkü sadece DP' ye kadar versiyonları var animenin...
oh be çok iyi bir haber. acaba anime için mi knk? oyun isimleri yazmışsın :/ anime için ise black white müzikleri çok kaliteli. ayrıca diamond pearl serisinden önceki albümlerde çok eksik var.
Yayınlanmamış dendiğine göre anime uyarlamalarıdır.Oyun içi müziklerde yayınlanmama gibi bir durum olamaz sonuçta
Serebii'de okudum haberi. Pokemon Smash'in 3 Haziran'daki bölümünde oyun ile ilgili yeni haber olacakmış. Ek olarak da bu haberi koymuşlar. Oyun müzikleri için çıkacak sanırım. Yazdıklarım dışında ayrıntı yok çıkınca paylaşırım.


Alıntı:In The Games Department
Pokémon Black 2 & White 2 - Pokémon Smash

The official site has posted wiith information stating that the episode of Pokémon Smash due to air on June 3rd will feature a feature on the portion of Black 2 & White 2: Pokéwood. It's unknown if it will show anything new, but it will likely show the mechanics of it so we'll report on it as and when it comes.
In addition to that, a Soundtrack CD has been announced for release in Japan on July 25th which has 173 tracks on it in a four disc set including unreleased tracks from Black & White, Emerald & Platinum