Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Gary Oak (Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(24-05-2012, 09:24 PM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu Gary'nin zayıflığı değil Ash'in üstünlüğünden kaynaklanıyor. Ayrıca Gary'de kötü bir eğitmen değildi her ne kadar Gary'nin sevgi zinciri paslanmış olsada oldukça iyi bir eğitmendi. Gary Ash için harcandı başka açıklaması yok malesef :/

Evet maalesef , bence Gary ana karakter olmalıydı karakteristik özellikleri şimdi gibi olarak süper olurdu bence :)

[time]1337882605[/time] Tarihinde Birleştirildi.
(24-05-2012, 09:17 PM)frknk link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzel yazı :) Teşekkür ve tebrik ederim :)

Saol bende teşekkür ederim :)
oov teşekkürü unutmuşum bende teşekkürler gerçekten bize tartışacak hoş konu ve döküman geliyor sayenizde
Gary Ash'e Johto dışında kaybetmedi bildiğim kadarıyla.
İyi bir eğitmendi ancak; erken pes etti.
Gary'nin pes etme sebebi Ash'e ezici bir şekilde yenildi. Belki skor 6-5 bitti hatta oyunun genelinde Gary üstündü ama Charizard'ın Blastoise yaptığı şey yenilir yutulur cinsten değildi :) Zaten Gary Ash'e her zaman saygı duyuyordu belli etmesede bu maçtan sonra açıklık getirdi buna ve kendine başka bir yol çizdi :)
(24-05-2012, 11:17 PM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oov teşekkürü unutmuşum bende teşekkürler gerçekten bize tartışacak hoş konu ve döküman geliyor sayenizde

Bende teşekkür ederim :)

Bu arada 1-2 gün içinde bir tane daha karakter tanıtımı yapabilirim :)
Johto'nun sonunda yaşananları bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Sinnoh'a gitmeden önce Ash, Garry e ezici bir şekilde yenilmişti. Gary'nin pes ettiğini söyleyemem. Hala Ash ile rakip statüsünde. Ama anime de çok çıkmıyor.Pokemon oyunlarında Viridian Şehrinin Gym liderliğini de yaptığını söylemek gerek.
Ne Viridian'ın Gym Lideri Gary Mİ  Startle Startle Startle
(25-05-2012, 12:15 AM)dark prens link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Johto'nun sonunda yaşananları bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Sinnoh'a gitmeden önce Ash, Garry e ezici bir şekilde yenilmişti. Gary'nin pes ettiğini söyleyemem. Hala Ash ile rakip statüsünde. Ama anime de çok çıkmıyor.Pokemon oyunlarında Viridian Şehrinin Gym liderliğini de yaptığını söylemek gerek.
Gary salon lideri mi ?  Spook Buna emin misin ? Ben bir ton oyun oynadım ve hiçbir oyunda salon lideri değildi :/
Yok ama Gay Johto'dan sonra turnuva işlerinden elini ayağını çekiyor. O ezici galibiyet yine Ash'ten ziyade salak pikachu'nun işi.... Regice'i yenip Electivire'a yeniliyo. Ash Pikachu değilde sceptile'i kullansa o zaman görün siz o electivire'i (Bu arada electivire'di dimi başka bir pokemon değildi)
Hayır gary salon lideri falan değil kaç tane oyun oynadım :P


bu arada evet pokemonun adı electiviire
Sayfalar: 1 2 3