Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Virtuadopt'da Kolay Yoldan Yumurta/Pokémon Kasma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet arkadaşlar şimdi de size kolay yoldan nasıl yumurta kıracağımızı yada nasıl Pokémonumuza seviye atlatacağımızı anlatıcam. Eminim ki çoğu arkadaşın işine yarıyacaktır. İlk olarak Proxy Switcher adlı programı indiriyoruz.
Spoiler:
https://www.webmastersitesi.com/internet...nlatim.htm Bu siteden indirebilirsiniz full sürümüdür. Kodu görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor. Üyelik bilgileri I(.D1seferlik Pw:sanane
Programı kurduktan sonra aşağıdaki adımları izleyelim :
[Resim: 2ig6.jpg]

[Resim: 3um0.jpg]
Bu işlem kullanılabilir ipleri bulacaktır.
[Resim: 7oo8.jpg]
Burada ise ok işareti ile belirtilmiş tuşa tıkladığımızda ölü ve kullanılabilir ipler birbirlerinden ayrılıyor.
[Resim: 6czgt.png]
Ok işareti ile gösterdiğim yere tıkladığınızda ise kullanılabilir iplerin bulunduğu bölüme gelirsiniz. 1 yazdığım yere tıkladığınız zaman seçtiğiniz ip'e bağlanır. 2 ile gösterdiğim yere tıkladığınızda ise ip'den ayrılır. Response kısmında ms ler yazar. O ms ne kadar düşükse bağlanacağımız siteye o kadar hızlı bağlanıyoruz.
Şimdi Virtuadoptda Pokémon Centerden Feed Pokémon kısmına geliyoruz. Eğer yumurta kırmak istiyorsak yumurtaya, Pokémonumuza seviye atlatmak istiyorsak Pokémonumuza tıklıyoruz. Dikkat! Sakın beslemeyin. [Resim: 6d1t0.png]
Bu ekrana gelin. Ardından orada ki linki kopayalayın ve virtuadoptunuzdan logout yaparak çıkın. Daha sonra internet ile bağlantınızı kesin (modemi kapatmayın interneti kullanan her şeyi kapatın yani örn: web sayfaları, download programları vs.). Ardından kullanılabilir iplerin olduğu kısımdan ms'si düşük olan bir ipye tıklayın ve 1 ile işaretlediğim yere tıklayın. Şimdi tıkladığınız ipye bağlandınız. Sağ tarafında hangi ülke olduğu yazar. Şimdi internet sayfası açın ve o kopyaladığınız linki arama bölümüne yapıştırın. Eğer virtuadoptunuzdan logout yaparak çıkmadıysanız ban yeme ihtimaliniz çok yüksek. Otomatik girişi de kaldırmayı unutmayın! Şimdi Pokémonunuzu feedleyip seviye atlatabilirsiniz yada yumurtanıza step kazandırabilirsiniz. İşiniz bittikten sonra internet sayfasını kapatın ve 2 ile gösterdiğim tuş ile bağlandığınız ipden bağlantınızı kesin. Şimdi başka bir ip bulun ve sürekli aynı işlemi uygulayın. Umarım işinize yarar. İyi virtuadoptlar  ;)
Hemen denicem şimdiden sağol :D