Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 048 - Holy Matrimony
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Holy Matrimony
Japonca Adı : Growlithe and James
Türkçe Adı  : Kutsal Evlilik

[Resim: genizet.png]

Ash, Misty, Brock ve Pikachu yeni arkadaşlarıyla yolculuğuna devam etmektedir.

Kahramanlarımız yolda bir yumurta ile seyahat ederken yolda bir resim görürler. Bu resimdeki çocuk James'e benzemektedir. Sonra bir limuzin yanlarına yaklaşır. İçinden bir adam çıkar ve resimdeki çocuğu gördünüz mü diye sorar. Ash gördüklerini söyler. Adam hemen kahramanlarımızla birlikte limuzine atlar ve ilerlerler. Roket Takım'ı hemen arkalarında belirir. Onlarda bu resme bakar. Jessie, bu çocuğun James'e benzediğini söyler; fakat James bunu reddeder.

Kahramanlarımız eve ulaşmıştır. Arabadan inerler. Karşılarında kocaman bir malikane görürler. Onun hakkında konuşurlarken adam bağırır ve orasının Growlithe'e ait olduğu söyler. Hemen onun yanındaki evin James'e ait olduğu söyler.

Evin içine girdiklerinde 2 tane tabutla karşılaşırlar. Bu sabah James'in anne ve babası ölmüştür. Bunun için her şey James'e kalmıştır. Ama bir şart vardır: James nişanlısı ile 24 saat içinde evlenmek zorundadır. Ash, Misty ve Brock adama yardım etmek isterler. Fakat onu bulamayacaklarından şüphelenirler. Bu sırada evin çatısından Roket Takım'ı düşer. Sonra James sadece bisiklet çetesine katıldığını hatırladığını söyler. Fakat aklına bir hikaye gelir. Onu anlatmaya başlar. Küçük bir çocuk ve Growlithe bir kış günü açlıktan sokakları dolaşırken çocuk artık dayanamaz ve ölür, diye anlatmaya başlar. Herkes ağlamaya başlar. Fakat Misty sinirlenir ve o çocuğun hala hayatta olduğu söyler.(James'ten bahsediyordur.) Sonra James bu miras ile ilgilenmez ve kaçmaya karar verir. Jessie ve Meowth onu ip ile yakalar.

Jessie ve Meowth siyah bir elbise giyerler. James ise takım elbise giyer. Onun ağzını bağlarlar. Jessie, James'in yerine konuşmaya başlar. Tabutların başlarına geldikleri zaman tabuttan anne ve babası çıkar. Bu olayın oyun olduğu ortaya çıkar. Hizmetçi adam onları yukarı odaya çıkartır. Anne ve babası nasihat verirken arkada nişanlısı oturmaktadır. Koltuğu çevirirler. Nişanlısı suratındaki yelpazeyi indirir ve adının Jessiebelle olduğunu söyler. Herkes Jessie ile aynı olduğunu düşünmektedir.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Vileplume

Jessiebelle, onları en alt kata hazinelerin olduğu bodrum katına götürür. Jessie ve Meowth hazine beklerken sadece içeride jimnastik aletleri vardır. Anne ve babası tekrar bir konuşma yapar. Jessiebelle ise aslan terbiyecisi gibi giyinmiştir. Jessie ve Meowth fark edilir.(Bu ikisi bodrum katına gelene kadar görünmez olduklarını zannederler.) Sonra kaçmak için ortalığı dumana çevirir ve kaçarlar. James orada kalır. Jessibelle kırbacıyla onu kovalar. Sonunda yakalar ve Vıleplume'u dışarı çıkartır.

Vileplume: Çiçek Pokémon. Geniş çiçek yapraklarını kullanarak büyük polen bulutları yapar ve bu da alerjik reaksiyona sebep olur.

Vileplume uyuşturucu özünü kullanır ve James'i uyuşturur. Kahramanlarımızı ve Roket Takım'ını yakalayan hizmetçi onları dışarı atar. Sonra Growlithe'in olduğu evin kapısından sesler gelir. Kapıyı açarlar, içerinden bir Growlithe çıkar. Hemen bodrum katına inerek James'i kurtarır. Hep birlikte Growlithe'in evinde otururken James'in sırf Jessiebelle için kaçtığı ortaya çıkar ve tek dostunun Growlithe olduğunu söyler. Sonra tekrar Jessiebelle gelir ve saldırmaya çalışır. Pikachu ve Growlithe ortaklığı ile hüsrana uğrar ve hemen oradan kaçar. James, Growlithe’e ailesine çok iyi bakmasını söyler ve onunla vedalaşarak oradan ayrılır.

Sonunda Ash Pokémon yolculuğuna devam etme hevesiyle aceleyle muhteşem malikaneden ayrılır. Ama kahramanımız bu olaydan değerli şeyler öğrenmiştir.


[Resim: karakterler.png]

[color=navy][b]Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Jessiebelle
James'in Annesi
James'in Babası


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


James: [Resim: rsiconani058.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jessiebelle: [Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani045.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani129.gif]
[align=center]


[align=center][Resim: olaylar.png]

- James'in Growlithe'i ilk kez görünür.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: ©asTieL
Düzenleme: maNga
Hatırlıyorumda Vileplume'un Türkçe dublajı inanılmaz kötüydü bu bölümde. "Vileplume" diye aynen söylüyolardı galiba.
şimdi açtım baktım "Vileplum" diyorlar, haklısın  :D