Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 047 - A Chansey Operation
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : A Chansey Operation
Japonca Adı : Rakkii's Clinical Records
Türkçe Adı  : Chansey Operasyonu

[Resim: genizet.png]

Olaylar Pikachu’nun boğŸazına bir Şey kaçmasıyla baŞlar. Nefes almakta zorluk çekmektedir. Ash, Misty ve Brock onu en yakın Pokémon Merkezi’ne götürmek için koŞmaya baŞlarlar. Fakat kahramanlarımızın bilmediğŸi bir Şey vardır. En yakın Pokémon Merkezi kilometrelerce uzaktaydı.

Kahramanlarımızın bulunduğŸu Şehirde bir Pokémon Merkezi olmadığŸı için tek çare olarak normal bir hastaneye giderler. Israrla hastanenin kapısını çaldıklarında karŞılarına tek bir doktor çıkar. Ona yardımcı olması için yalvarırlar. Doktor da hasta olanın Misty olduğŸunu zanneder ve onu muayene edecekken asıl hastanın Pikachu olduğŸunu söylerler.

Doktor ŞaŞırır ve Pokémonlar için bir Şey yapamayacağŸını söyler. Fakat Misty’nin yalvarıŞını reddedemez ve Pikachu’yu kontrol eder. Kendinden geçmek üzere olan Pikachu’yu Şok aletiyle normale döndürürler. Ardından Doktor Pikachu’yu sıkı tutmalarını söyler ve elini onun ağŸzına sokar. Bu durumdan rahatsız olan Pikachu hepsini Elektrik Şoku'yla çarpar. Fakat Doktor Pikachu’nun boğŸazına takılan elmayı çıkarmayı baŞarır. Nihayet sorun çözülmüŞtür.

Daha sonra Acil Servis’teki telefonun çaldığŸını duyarlar. Doktor benim iŞim değŸil diyerek ilgilenmez fakat kahramanlarımız telefona cevap verir. Arayan HemŞire Joy’dur. LJok kötü bir Şey olmuŞ, Pokémonlar'ı taŞıyan bir kamyon kaza yapmıŞ ve birçok Pokémon yaralanmıŞtır. Pokémon Merkezi hepsine bakabilecek kapasitede değŸildir. Bu yüzden bir kısmını hastaneye naklederler. Kahramanlarımız da doktora yardımcı olmak isterler.

Bu arada Pokémonlar'ı taŞıyan kamyon aslında Roket Takımı’nındır. Kazada onların Pokémonları da yaralanmıŞtır. Jessie, Arbok’u için yardım ister. Güzel kadınlara zaafı olan doktor hemen kabul eder tabi. Ash, onların Roket Takımı olduğŸunu ve onlara yardım etmemesini söyler. Ancak doktor hasta ayırmadan görevini yapması gerektiğŸini belirtir ve Ash de durumu anlar.

Videodaki “Bu Pokémon Kim?” Sahnesi: Arbok

Hastanede artık herkes Pokémonları kurtarmak için seferber olmuŞtur. Roket Takımı bile onlara katılmıŞtır. Zor durumdaki Pokémonlar'dan biri de Dodrio’dur ve üç baŞı boynundan birbirine dolanmıŞtır. Doktor onu önce uyutmak ister. Fakat Dodrio çıldırmıŞ gibidir. KargaŞa yüzünden uyku iğŸnesi doktorun koluna batar ve doktor uyuyakalır. Kahramanlarımız artık tek baŞına bu iŞi yapmalıdır. Bu sırada Roket Takımı da rahat durmaz ve Pokémonları çalmaya kalkar. Ash, Misty ve Brock’u sedyelere bağŸlarlar. Saldıracakları sırada ise Chansey karŞılarına dikilir. Jessie, Arbok’a savaŞmasını söyler fakat Arbok kendisine yardım edene karŞı savaŞmak istemez. Weezing de aynı hisleri paylaŞmaktadır. Bu arada doktor da uyanır ve yardıma gelir. Chanseyler kahramanlarımızı sedyelerden kurtarır. Daha sonra Roket Takımı hastaneden kaçar. James ise kaçarken bir Voltorb’u almıŞtır. Fakat Voltorb patlar ve Roket Takımı her zamanki gibi havaya uçar.

En sonunda kahramanlarımız yolculuklarına devam etmek için doktora veda eder ve hastaneden ayrılırlar.


Ash ve arkadaŞları baŞkalarına yardım etmenin kendi ödülleri olduğŸunu biliyordu. Daha birçok bulunacak Pokémon vardı önlerinde ve kahramanlarımız bir kez daha macera yollarına döndüler.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Doktor Proctor
HemŞire Joy



[Resim: pokemonlar.png]


Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani001.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


HemŞire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


VahŞi: [Resim: rsiconani002.gif] [Resim: rsiconani014.gif] [Resim: rsiconani033.gif] [Resim: rsiconani034.gif] [Resim: rsiconani028.gif] [Resim: rsiconani020.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani046.gif] [Resim: rsiconani047.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani085.gif] [Resim: rsiconani070.gif] [Resim: rsiconani104.gif] [Resim: rsiconani100.gif] [Resim: rsiconani106.gif] [Resim: rsiconani111.gif] [Resim: rsiconani127.gif] [Resim: rsiconani137.gif] [Resim: rsiconani128.gif]



[Resim: olaylar.png]

- ֖nemli bir olay olmadı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
eline sağlık bu bölümde pikachu nun boğazına elma kaçtığında çok sevinmiştim bir yandan dedim pikachu gider yerine daha iyi bi pokemon gelir ama olmadı gene kaldı 15. sezondayız hala var bundan sonrada gideceğini sanmıyorum :D
Öyle deme garibana. Bütün suç Ash akılsızının. İstese Pikachu'yu daha güçlü yapabilirdi.  :D
:D Raichuya evrim geçirse focus blast ı öğretse ash volt vuruşu demir kuyruk birde ikili takım ı öğretse çok daha güçlü olabilir şuan ki halinden mesela excadrill le dövüştü kaybetdi focus blast ı bilseydi kazanabilirdi :) ama Raichu da olsa çok güçleniceğini sanmıyorum.