Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black 2 & White 2'den Sinematik Fragman
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Yeni karakter gelmesi büyük yıkıma yol açabilir. Nasıl her yeni nesil geldiğinde yıkılıyorsak eskiye özlemimiz artıyorsa karakterlerdede aynı olay olucaktır. Sonucu hem bizim için hem Pokemon için kötü olucaktır. Ash'in değişmesi için çok acayip bir olay olması lazım . İnsanlar Ash'e alıştı bir kere .
Ayrıca Ash yerine biri gelicek olursa aynı karakter özelliklerine sahip olmak zorunda. Buda değişimin gereksizliğini gözler önüne sermekte :)
Şahsen Ash'in gitmesine karşıyım ben. DP'ye gadar ne güzel büyüyordu sonra tekrar küçülttüler. En büyük hatası bu oldu bence nintendonun
zaten şuandan sonra ashin gitmesi zor zaten belki farklı bir seri daha yayınlarlar ashinkinden farklı olarak.Ayrıca artık her bölümde farklı bir pokemonun tanıtımı yapılıp,rocket takımınında onları çalmaya çalışmalarından bunalmamak işten değil,turnuvalı doğru dürüst bölümler için sezon sonunu beklemek zorunda kalıyoruz hep umarım bu da ileride değişir.
Ohoo Ash'in gitmesi imkanı yok.Yeni karakterin gelmesi büyük sorunlar açar.Ash 15 yıldır başrolde oynuyor.Zaten insanlar alıştı artık.Yeni karakterin gelmesi için daha Ash'in pokemon ustası olması gerek.Böyle gidişle Nah catch'em all yapar kendisi.Bu gidişle 100 yılda bir 1 yaş daha artar.Yıllardır Ash büyümüyor Ash'ten adam bile olmaz.Yani daha çok var yeni karakterin gelmesine
(18-05-2012, 12:01 AM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yeni karakter gelmesi büyük yıkıma yol açabilir. Nasıl her yeni nesil geldiğinde yıkılıyorsak eskiye özlemimiz artıyorsa karakterlerdede aynı olay olucaktır. Sonucu hem bizim için hem Pokemon için kötü olucaktır. Ash'in değişmesi için çok acayip bir olay olması lazım . İnsanlar Ash'e alıştı bir kere .
Ayrıca Ash yerine biri gelicek olursa aynı karakter özelliklerine sahip olmak zorunda. Buda değişimin gereksizliğini gözler önüne sermekte :)
Öyle bi olay yok bu sadece sinematik oyun tanıtımı
Yalnız bir Şeyi farkettim ash ve Brock un pewter city deki rozet macını izliyordum orada pikachu ile iki haftadır beraber olduğŸunu falan söylüyor.bu nasıl bir zaman anlayıŞı artık bilmiyorum

Ama tabi konumuz bu değŸil bence cok guzel bir fragman olmuŞ ve bence boyle bir film çıkarmalılar
farklı bir anime olarak çıksa harbi süper olur arada ash le karşılaşırlar ortak bölümler falan :D

nintendo işe al beni
ash salağın teki. 15 sezondur pokemonu savaşmadan yakalayamıyacağını öğrenemedi. 15 sezondur tiplerin avantaj ve dezavantajlarını öğrenemedi ve 15 sezondur 10 yaşında!!! bence ash gitsin başka karakter gelsin. oyunlardan tanıdığımız biri, mesela hilbert.


herneyse fragman gerçekten çok güzel olmuş ama oyunun böyle olacağını sanmam. şu küçük pokemon figürleriyle oyunlara devam  Anger  anime iğrenç ama bir şeyi çok güzel: savaş sahneleri. oyununa şu savaş sahnelerini koysalar müthiş olurdu. ama belki 3ds için çıkar. ben en çok pokemonu savaşlarda kendim yönetmek istiyorum mesela x'e basınca pikachu yıldırım oku atsın  a'ya basınca demir kuyruk yapsın falan.


ArkadaŞlar bunu bilgisayara indirebiliyor muyuz?


Edit: öyle koca koca harflerle yazmak yasak.
İnternet Download Manager ile indirirsin de sana bi tavsiye kuralları okur musun?
Buyur bu da linki...


https://o-o.preferred.google-vie1.v23.ls...25&key=yt1
Sayfalar: 1 2 3 4 5