Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 046 - Attack Of The Prehistoric Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Attack of the Prehistoric Pokémon
Japonca Adı : Resurrection!? Fossil Pokémon!
Türkçe Adı  : Tarih ǖncesi Pokémon’un Saldırısı

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaŞları kendilerini Büyükbaba Vadisi’nde bulur. Kahramanlarımız bu doğŸa harikasının aslında çok eski bir sırrın kaynağŸı olduğŸunu keŞfedeceklerdir.

Ash, Misty ve Brock elinde kazma küreklerle ilerleyen bir sürü insan görür ve nereye gittiklerini merak ederler. Bu sırada Gary de kazmasıyla ortaya çıkar. Yine Ash’i küçümseyen Şeyler söyler, sonra da durumu açıklar. İnsanlar Pokémon KeŞfi için toplanmıŞtır ve büyük bir fosil aramaktadır. Gary bir kez daha Ash ile alay ettikten sonra gider. Ash çok sinirlenir fakat Misty ve Brock onu durdurur. Ash de fosili bularak onu alt etmeye karar verir. Brock ise fosil aramak istemiyordur. Kahramanlarımız kendi aralarında konuŞurken Jigglypuff ortaya çıkar ve Şarkı söylemek için hazırlanır. Ancak Ash, Misty ve Brock çoktan uzaklaŞmıŞlardır.

Vadide herkes kazıya baŞlamıŞtır. Gary de onların arasındadır ve sonunda bir Şey bulur. Fosili ilk bulanın kendisi olduğŸunu iddia eder fakat aslında bulduğŸu Şey fosilleŞmiŞ bir Pokémon gübresidir. Ash, Misty ve Brock da yüksek bir yerden kazı çalıŞmalarına bakmaktadır. Brock fosil Pokémon’un gerçekliğŸi konusunda Şüphe etmektedir. Ash ise son derece emindir. Bu sırada Meowth’ın sesini duyarlar. Hemen arkasından da Roket Takımı ortaya çıkar. Bütün vadiye dinamit yerleŞtirdiklerini söylerler. Bu sayede fosilleri bulacaklardır. Ash bunu duyunca Pikachu ile onları durdurmaya gider. Brock ve Misty de insanları uyaracaktır.

Meowth fitili ateŞlediğŸi sırada Ash ortaya çıkar. Hemen Squirtle’ı çıkarır ve fitili söndürmesini söyler fakat Squirtle yetiŞemez ve ateŞin ilerlediğŸi doğŸrultuda peŞinden giderler. Roket Takımı da onları durdurmak için kendi Pokémonlarını çıkarır. Bu Şekilde Ash ve Pokémonları önde Roket Takımı arkalarında koŞarken James’in ayağŸı taŞa takılır ve düŞer. Sonra da hep beraber yuvarlanarak aŞağŸı düŞerler. AteŞ tam önlerinden geçerek dinamitlere ulaŞır ve Pikachu da durdurmak için elektriğŸini kullanır ancak bu daha büyük bir patlamaya yol açar. Vadide büyük bir yarık oluŞur ve hepsi içine düŞerler üzerleri de kayalarla örtülür. Squirtle ise kayaların arasından çıkmayı baŞarır. Bu sırada Misty ve Brock gelir. ǜçü kayaları yarığŸın üstünde çekmeye baŞlar.

Ash, Pikachu ve Roket Takımı bir yer altı mağŸarasına düŞmüŞtür. Bu durumdan birbirlerini suçlar ve tartıŞırlarken Pikachu bir Şeyler duyar ve karanlık bir tarafı iŞaret eder. Oraya baktıklarında kızgın görünen sekiz Pokémon görürler.

Omanyte, Omastar, Kabuto, Kabutops: Bu Pokémonlar tarih öncesinden kalmıŞtır. Nasıl davrandıkları bilinmemektedir. YaŞadıkları söylenmektedir fakat onları canlı gören olmamıŞtır.

Roket Takımı bu Pokémonları buldukları için çok sevinirler. Fakat onlar uyandırıldıkları için kızgındır. Roket Takımı ise bunu umursamaz ve onlara PokéTopu fırlatmaya baŞlar. Pokémonlar daha da sinirlenir ve üzerlerine yürümeye baŞlar. Ash savaŞması için Charmeleon’ı gönderir ancak Charmeleon onu dinlemez. En sonunda tarih öncesi Pokémonlar saldırıya geçer.

Videodaki “Bu Pokémon Kim?” Sahnesi: Kabutops

DıŞarda Misty ve Brock kayaları kaldırmaya devam etmektedirler. Memur Jenny de gelmiŞtir. Ona durumu anlatırlar ve o da yardım getirmeye gider. Brock da yardım etmesi için Geodude’u çıkartır. AŞağŸıda savaŞ sürmektedir. Pikachu Kabutopslar'a Elektrik Şoku ile saldırır fakat pek iŞe yaramaz. Ash bir kez daha Charmeleon’dan yardım ister. Charmeleon ise uyumaya devam eder. Kabutopslar tam Ash ve Pikachu’ya saldıracakken birden dururlar ve ardından bütün tarih öncesi Pokémonlar kaçmaya baŞlar. LJünkü Aerodactyl ortaya çıkmıŞtır. Aerodactyl uçarak Charmeleon’ın üstünden geçer ve ona vurur. 

Aerodactyl: Uçan bir Pokémon'dur. Sivri diŞleri etobur olduğŸunu gösterir. Keskin pençeleri ile avını yakalar.

Aerodactyl onlara saldırmaya baŞlar. Charmeleon ise sinirlenmiŞtir ve onunla savaŞmak ister. Fakat Aerodactyl’in bir darbesi ile bayılır. Bu sırada yukardan Misty ve Brock’un seslerini duyarlar. Yardım isterken Aerodactyl Ash’i yakalar. Pikachu ve Charmeleon da Aerodactyl’in kuyruğŸuna tutunur.  Bu sırada yukarıdaki kayaların arasında bir delik açılmıŞtır. Roket Takımı aŞağŸıda kalırken Aerodactyl buradan çıkar ve çıkınca Pikachu ile Charmeleon yere düŞer. Aerodactyl Ash ile birlikte yüksek bir tepeye konar. Charmeleon onunla savaŞmak istemektedir fakat Aerodactyl onu ciddiye almaz. Bunun üzerine Charmeleon kendini zorlar ve evrim geçirir. Artık bir Charizard olmuŞtur ve Aerodactyl’e saldırmak için harekete geçer. Alev Silahı kullanır ve arada Ash’i de yakar. Misty ve Brock Ash için endiŞelenirler ve Misty ortaya çıkan Jigglypuff’tan Şarkı söylemesini ister.

Şarkıyı duyan herkes uyumaya baŞlar. Fakat Charizard kulaklarını tıkayarak dayanmaya çalıŞır. Aerodactyl de uyuyunca Ash’i düŞürür ve Charizard hemen onu yakalar. Aerodactyl çıktığŸı delikten geri düŞer ve çarpmanın etkisiyle kayalar tekrar deliğŸi kapatır. Charizard da sonunda yere iner ve uyur. Ash de onun üstünden yuvarlanır bir Pokémon yumurtasının yanında uyumaya devam eder. Herkesin uyuması Jigglypuff’ı sinirlendirir ve onların yüzlerini karalar. Uyandıklarında Memur Jenny o tarih öncesi Pokémon’un sadece bir rüya olduğŸunu söyler ve çökme tehlikesi nedeniyle kazı çalıŞmalarını yasaklar.

Ash, Misty ve Brock yollarına devam ederken Ash arkadaŞlarına bulduğŸu Pokémon yumurtasını gösterir. Brock da ona Ash için bakacağŸını söyleyip yumurtayı alır ve koŞmaya baŞlar. Tabi Misty ve Ash de peŞinden gider.

Ve böylece kahramanlarımız tarih öncesi Pokémonlar'ın dinlenme yeri olan Büyükbaba Vadisi’nden bir hatıra ile ayrıldı. Belki sadece tiŞört satın almalıydılar. Bu arada büyük bir turist grubu da zevkle turlarına devam ediyordu.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Gary
Memur Jenny
HemŞire Joy



[Resim: pokemonlar.png]


Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani005.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Brock: [Resim: rsiconani074.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


ǖzel Pokémon: [Resim: rsiconani039.gif]


VahŞi: [Resim: rsiconani138.gif] [Resim: rsiconani139.gif] [Resim: rsiconani140.gif] [Resim: rsiconani141.gif] [Resim: rsiconani142.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash'in Charmeleon'ı Charizard'a evrimleŞti.
- Ash Togepi yumurtası buldu.
- Gary tekrar göründü.
- İlk kez tarih öncesi Pokémon görüldü.



[Resim: EmeiGeenler.png]

Haruka
Charizard :rock: Pokemon tarihinde hiçbir pokemonun evrimleşmesi Ash'in Charmeleon'ınki kadar epik değildir herhalde.Bu bölümü kaç kere izledim Allah bilir :)
Charizard reyizzzz  :pray:
Sezon 1'in en eğlenceli bölümü budur kesinlikle.Charizard reyizz Onion021  ;D
güzel bir bölümdü ilk izlediğimde çok sevinmiştim charmeleon charizard a evrim geçirince charizard da harbiden kral yani :) evrim geçirdiğinde söz dinler sanmıştım ama gene söz dinlememişti :(
Bölümü unutmayı geçtim izlediğim günü bile asla unutamam , annemle bi yere gitmiştik dönüşte dolmuştan indiğimiz gibi eve koştum çünkü Pokemon vardı , Pokemon dan önce dinozorlu bişey falan gösteriyodu galiba onun tam sonuydu annem o ara patates falan kızarttı onu yerken doya doya izledim ve herzaman en sevdiğim Pokemon lardan biri olan Charizard ı ilk kez gördüm  :öpücük:
Charizard reyizin evrimleştiği bölüm bu Onion021