Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Best Wishes 2 Geliyor!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Dragonite resimi olduğuna büyük ihtimalle lensde var 1 2 bölümlüğüne çünkü draiden in 5. nesil harici pokemonu yok şuan için :)
O bölüm 7 Haziranda başlıcak yani şuan yarın 81.bölüm (Bulpediaya göre 79.bölüm) yayınlanacak.Yani 3 bölüm kaldı o bölümün gelmesine.Ve aklıma takılan şu soru?

-Ash 8.rozeti ne zaman alacak?

Benim teorime göre 8.rozet spor salonunda Ash Gible yada Charizard kullanabilir.Çünkü Johtoda Charizard gelmişti Ejder Spor Salonuna.Burda Ash'in gible'ı gabite'a evrimleşecek gibi geliyor.Ve Iris ise Drayden'a karşı maç yapar ve Iris kazanır.Drayden spor salonu yetkisini Iris'e verir falan.Kesinlikle Best Wishes 2'den sonra alır o rozeti.
charizard mı süper olurdu  Miao
(15-05-2012, 11:37 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O bölüm 7 Haziranda baŞlıcak yani Şuan yarın 81.bölüm (Bulpediaya göre 79.bölüm) yayınlanacak.Yani 3 bölüm kaldı o bölümün gelmesine.Ve aklıma takılan Şu soru?

-Ash 8.rozeti ne zaman alacak?

Benim teorime göre 8.rozet spor salonunda Ash Gible yada Charizard kullanabilir.LJünkü Johtoda Charizard gelmiŞti Ejder Spor Salonuna.Burda Ash'in gible'ı gabite'a evrimleŞecek gibi geliyor.Ve Iris ise Drayden'a karŞı maç yapar ve Iris kazanır.Drayden spor salonu yetkisini Iris'e verir falan.Kesinlikle Best Wishes 2'den sonra alır o rozeti.

Aslında düŞününce dediğŸin çok mantıklı biliyo musun? Ama Şöyle biŞey düŞündüm Şimdi ben Dawn gelse felan contestler için bunlarla birlikte gezse felan sonra iŞte drayden bölümü gelse sonra orda ash yense alsa rozeti sonra irisle savaŞsa excadrillle birlikte yenilmiŞlerdi çünkü adama sonra orda bi çılgınlık olur axew evrimleŞir yenerler sonra iris gym leader olur. böylece el üstünden irisi ŞutlamıŞ olurlar ve dawnla devam ederler. baktılar fanlar eski pokemon ve karakterleri istedi biŞeyler yapmaları Şarttı. zaten aslında Şart değŸildi hepböyle planlamıŞlardı çünkü oyunlarda felanda hep drayden/iris gözüküyo.
evet iris şutlansa güzel olur ama iris in draiden i yenebileceğini sanmıyorum ben yenerse saçma olur zaten excadrill in saldırısını haxorus hissetmemişti bile hatırlarsanız hiç hasar bile almamıştı :D  yani iris de pek güçlenmedi yol boyunca zaten excadrill i 36. bölümde kullanmaya başladı axew i fraxure e evrim geçirse bile draiden in haxorus u var bi fraxure nin haxorusu yenmeside çok saçma olur :)
Pokemon Animesinde olur tabii.Pikachuya bakın ne efsaneler yendi.Dezavantajlı türleri yenip düşük seviyeli pokemonları yenemeyen tek pokemon!Tabii ki Iris'in Axevi Haxorusu yenmesi saçma olur.İkisidee ejder türü saldırı alsa gider.Ama Haxorus daha avantajlı.Benim sadece teori.Haxorus dediğin 147 Attack base'i alan pokemon Startle bu pokemonu yenmek zor olur.
(16-05-2012, 12:23 AM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemon Animesinde olur tabii.Pikachuya bakın ne efsaneler yendi.Dezavantajlı türleri yenip düşük seviyeli pokemonları yenemeyen tek pokemon!Tabii ki Iris'in Axevi Haxorusu yenmesi saçma olur.İkisidee ejder türü saldırı alsa gider.Ama Haxorus daha avantajlı.Benim sadece teori.Haxorus dediğin 147 Attack base'i alan pokemon Startle bu pokemonu yenmek zor olur.
Yenebilir best wishes in ilerliyen bölümlerinde öyle saçma birşey gördümki böyle birşey olsa pek şaşırmam açıkcası. ingilizceyi takip edenler olduğu için saçma şeyin nolduğunu söylemiyeyimde aşırı saçmaydı
Şu an çok pis BW' ye başlayasım geldi. (Hoş daha 6. sezonu hatim etmekteyim şu an daha uzun bir yol var ama) acaba büyük bir turnuva olacakta bazı şampiyonlar birbirleriyle mücadele edecek çok merak ettim.

Bu arada iyiki nintendo zarar etmiş bu aralar yoksa böyle birşey yapmazlardı bence  Thirst

Edit: Söylemeyi unutmuşum şu an bizim Ash'in eski anıları ve tecrubeleri olmadığına göre Dawn ile yeniden tanışacak gibime geliyor ve yine bu sebepten eski pokelerini kullanmaz bana kalırsa.
(16-05-2012, 01:12 AM)ahm_programmer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şu an çok pis BW' ye başlayasım geldi. (Hoş daha 6. sezonu hatim etmekteyim şu an daha uzun bir yol var ama) acaba büyük bir turnuva olacakta bazı şampiyonlar birbirleriyle mücadele edecek çok merak ettim.

Bu arada iyiki nintendo zarar etmiş bu aralar yoksa böyle birşey yapmazlardı bence  Thirst

Edit: Söylemeyi unutmuşum şu an bizim Ash'in eski anıları ve tecrubeleri olmadığına göre Dawn ile yeniden tanışacak gibime geliyor ve yine bu sebepten eski pokelerini kullanmaz bana kalırsa.

Nintendo kârdan zarar etti.  Miao
3DS'den 400M$ zarar etti diye biliyorum hatta yıllar sonra ilk zararlarıydı....
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17