Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Tower Defense 1.0 Final
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5


Pokémon Tower Defense, stratejik bir Pokémon oyunudur, Biz Rare Candy'leri koruyacağız, ama bazı bölümlerde Rare Candy'leri biz çalmaya çalışacağız, oyunda pokemonların ataklarını biz belirliyoruz, bazı bölümler gerçekten çok zorludur, Pokémon'ları yakalayabililmek için canını azaltıp canını kırmızı yapmamız gerekiyor.Poketopu sınırsızdır, canını kırmızıya indirdiğimiz pokemon'un üstüne sürükleyip bıraktığımızda pokemonu yakalamış oluyoruz :D Yeni atak öğrenince sana hangisiyle değiştirmek istediğini soruyor yada öğrenilsin mi diye soruyor.Shiny Pokemonlar zor çıkıyor ve çıktığında ekrana ''Shiny Appearance'' mi ne öyle bi uyarı çıkıyor oyun donuyor, ekrana tıklayıp hemen poketopunu sürükleyip Shiny pokemonun üstüne getirin shiny pokémonu yakalarsınız ;) Oyunda en yeni olarak Shadow Pokémonlar var, Değerlidirler, Game Corner'den 300,000 cassino coins'e random shadow pokemon (rastgele gelişmemiş 1 shadow pokemon) alabilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

Spoiler:
[Resim: 5l80v.jpg]

[Resim: 5l9cz.jpg]

Oyundaki modlar buradadır,
Story Mode : Oyundaki Senaryoya göre bölümleri ilerleyerek geçersiniz bazı yerlerde pokemonlarınızı kasarsınız, bazı yerlerde zorlanırsınız ama zorlandığınız yerde yardım isteyebilirsiniz, elimden geldiğince yardım edebilirim.
Mystery Gift : Oyunda event olarak özel pokemon MissingNo, Rastgele Shiny Pokemon, yada efsane pokemon gibi eventlerde kodu girerek sizde sahip olabilirsiniz.
Challenge Mode : Gym'ler ve görevler vardır, Gym'leri yenip Shiny Pokemon kazanabilirsiniz (sadece 1 kez) yada görevle old rod falan alabilirsiniz.
PokéMart : Market, Fire Stone, Moon Stone gibi eşyaları alabilirsiniz.
Multiplayer : Başkalarıyla karşılıklı oyun oynayabilmeyi sağlar, ben hiç denemedim.Sadece 5,9,1 Versiyonunda (yani eski versiyonda) çalışıyor.
Inventory : Eşyalarınızın bulunduğu yer, buradan girince tamamen oyundan çıkış yapar başka sayfaya yönelir oradan giriş yapıp Takas yapabilir, Game Corner'den Cassino Coins kazanabilir, o Cassino Coins'lerle de Normal Pokemon, Dratini, Scyther, Abra, Cleafairy, Porygon ve bunların Shinylerini alabilirsiniz yada rastgele Shadow Pokemon alabilirsiniz.Şansınıza ne denk gelirse.
Trading : Buradan da Aynen Inventory'den ulaştığınız sayfaya girersiniz.Takas yapabilirsiniz falan. :)
Pokédex : Pokémonlardan hangisini yakaladığınızı görebilirsiniz ve Achievements var Pokédex'in içinde, oradan da istenilen görevleri yapıp, Shiny, Shadow Pokemonlar kazanabilirsiniz :)
Save : Oyunu kaydetmeye yarar, oyundan çıkmadan önce mutlaka kaydedin, yoksa yakaladığınız, geliştirdiğiniz pokemonlar gider, kastığınız parada gider.

Kadromuzu Böyle ayarlarız

[Resim: 5l9f0.jpg]

Pokémonunuzun ataklarını görebilirsiniz, hangisini kullanmasını isterseniz onun üzerine tıklarsınız.

[Resim: 5l9jk.jpg]

Pokémonları böyle yerleştiririz, sonra gelen pokemonlara saldırırlar ve geçmelerini engelleriz ve Rare Candy'lere ulaşmalarına engel oluruz.
Umarım Yeterince Açıklayıcı olmuşumdur.Hepinize iyi eğlenceler, takıldığınız yerleri sorabilirisiniz.
Bu oyun hakkında 3-4 konu var ama oğuz abinin açtığı haricinde fazla açıklama yok görüntüde yok teşekkürler
Bende Bitirdim Oyunu Çoğu Pokenin Shinysi Var Yardımcı Olabilirim En Son 2 Shiny Magikarp Yakaladım

:rock: :rock: :rock: :rock:
Oyunda version exclusive olayı varmı?Böyle bir soru çıktı Red or Blue'mı diye?
Exclusive nedir bilmiyorum ama Red mi Blue mi, diye sorduğunda ben Red'i seçtim, Bu Red ve Blue iki ayrı server midir bilmiyorum yani.
Ya oyunu kapattım ama savelemedi benden en baştan açılıyor? Question
Bende bitiremedim bunu bi oynuyayım dedim 40 oldu tüm pokemonlarım sonra birşey oldu çıktım sonra dahada girmedim :D
Wobbufet Fire Red Leaf Green Farkları Var Mesela Ben Red Seçtim Weepinbel Yada Bellsprout Çıkmıyor Oddish Yada Gloom Çıkıyor O Tarz
(10-05-2012, 11:31 AM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya oyunu kapattım ama savelemedi benden en baştan açılıyor? Question

Oyunu kapatmadan önce Save'lemiş miydin? Yada oyuna Satoshi diye girme MSN adresi ve Şifre ile kayıt ol ve her oyunu kapatacağın zaman Save yap, mesela ben oyundayken 15 dk'de 1 save yapıyorum, Elektrik kesilir, bişey olur diye, yoksa yaptığın o kadar şey boşa gidince üzülüyor insan ;)
şu cerulean gym2 deki kyogreyi nasıl yenebilirim :S
Sayfalar: 1 2 3 4 5