Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 045 - The Song Of Jigglypuff
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The Song Of Jigglypuff
Japonca Adı : Sing! Jigglypuff!
Türkçe Adı : Jigglypuff Şarkısı


[Resim: genizet.png]

Ash’in Pokémon ustası olma yolundaki mücadelesi onları ıssız bir çöle getirmişti.

Kahramanlarımız çölde kaybolduklarını sanarlarken birden karşılarına çok ışıklı bir kasaba çıkar. Burası Neon Kasabası’dır. Bu kasabanın en büyük sorunu insanlarının çabuk sinirlenen kişiler olmasıdır. Bu kasabadaki Memur Jenny’nin bile sinirli olmasından anlaşılır. Roket Takımı da bu sinirli insanlardan nasibini alarak güzel bir dayak yerler.

Kahramanlarımız geceyi bir otelde geçirirler. Dışarı çıktıklarında insanların hala kavga ettiğini görürler ve onların ne zaman uyuduğunu merak ederler. Bu kasaba çok gürültülü olduğu için oradan uzaklaşıp ormana giderler. Karşılarına bir Jigglypuff çıkar. Misty onu yakalamak ister ve Staryu’yu gönderir. İlk başta onun yerine Psyduck çıksa da sonra Staryu çıkar. Staryu, Çift Kenar saldırısı ile Jigglypuff’ın canını yakar. Jigglypuff ağlayacak gibi olduğu için Misty ona saldırmaktan vazgeçer. Ancak bu Pokémon’da bir tuhaflık vardır. Ash bunu anlamak için Pokédex’ini çıkartır.


Jigglypuff: Bir balon Pokémon’udur. Büyük, dost canlısı gözleri vardır ve hoş şarkılar söyler.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Jigglypuff

Misty, şarkı söyleyen bir Pokémon’u çok tatlı bulur ve ondan şarkı söylemesini ister. Ancak Jigglypuff şarkı söyleyemeyeceğini anlatır. Bu sırada uzaktan onları izleyen Roket Takımı, Jigglypuff’ı kaçırmayı planlar. Jigglypuff’ın şarkısı sayesinde Neon Kasabası’ndaki insanları uyutup onların Pokémonlar’ını çalmayı düşünürler. Bunu engellemek için Ash Bulbasaur’ı gönderir. Karşılık olarak da James Weezing’i gönderir ve Zehirli Gaz saldırısı ile karşılaşmaya başlar. Bulbasaur da Sarmaşık Kırbacı ile onun işini bitirir. Son darbeyi Staryu Su Tabancası saldırısı ile yapar ve Roket Takımı oradan uzaklaşır. Artık sıra Jigglypuff’ın şarkı söylemesine yardım etmeye gelmiştir. Pikachu da dahil olmak üzere herkes ona bazı taktikler verir ama hiçbiri işe yaramaz. En sonunda Brock bir meyve bulur ve onu Jigglypuff’a yedirir. Bu meyve boğaza iyi geldiği için Jigglypuff rahatlar ve şarkısını mırıldanır. Hepsi buna çok sevinerek onlara özel bir şarkı söylemelerini ister. Tabi buna pişman olacakları kesindir. Çünkü o şarkısını söyler söylemez kahramanlarımızın hepsi uykuya dalar. Jigglypuff da buna sinirlenerek bir kalemle onların yüzüne garip şekiller çizer. Hepsi uyandığında birbirlerinin yüzüne ne olduğunu anlamaya çalışırlar. Tabi bu sırada Jigglypuff da bizimkilere surat asıyordur. Onun gönlünü alabilmek için kendi Pokémonlar’ını çıkarırlar, belki onlar uyumaz diye. Fakat sonuç gene aynı olur. Son çare olarak Misty, Psyduck’ı çıkarır. Onun durumu daha kötüdür. Çünkü ayakta uyuyakalır. Bu sırada Misty’nin aklın bir fikir gelir. Neon Kasabası’ndaki insanların hiçbiri uyumadığı için Jigglypuff’ı rahatça dinleyebileceklerini düşünür ve hep birlikte yola çıkarlar.

Kahramanlarımız kasabada açık hava sahnesi aramaya başlarlar ama hiçbir yerde yoktur. Bu sırada 2 kişi gelir ve seyyar bir sahneleri olduğunu söyleyerek isterlerse onların sahnesini kullanabileceklerini söylerler. Bunlar Roket Takımı’dır. Böylece Jigglypuff sahneye çıkar ve şarkısını söyler. Neon Kasabası’ndaki herkes uykuya dalar, kahramanlarımız bile. Herkesin uyumasına çok sinirlenen Jigglypuff, kasabadaki herkesin yüzünü tek tek boyar. Tabi böyle güzel bir uyku çeken kasaba halkı güne huzurlu bir şekilde başlar. Kahramanlarımız Jigglypuff’ı bulamasalar da kasabadakileri mutlu ettikleri için sevinirler ve kasabadan ayrılırlar.

Jigglypuff’ın şarkısını dinleyip dinlendikten sonra kahramanlarımız, yolculuklarına zihinlerini, bedenlerini ve ruhlarını tazelemiş bir şekilde devam ediyorlar. Tabi Jigglypuff da peşlerinde…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani007.gif][Resim: rsiconani017.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani120.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Diğer Eğitmenler & Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]
[align=center]


[align=center][Resim: olaylar.png]

- Jigglypuff, Ash ve arkadaşlarını takip etmeye başlar.





[Resim: bymanga.png]
En sevdiğim bölümlerden :D Jigglypuff Reyizzzzz....



classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/
shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0">
type="application/x-shockwave-flash" pluginspage=
"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

hani yeni yapıcaktın  Cry
Hazırlıksız yakalandım :( bugün aşırı yoğun olmasam yapardım. Sözüm olsun haftasonu yeni hazırlarım  ;)
amaç hazırlıksız yakalamaktı zaten :D güzel bir tane bekliyorum artık beklentilerim yükseldi  Miao
Ben baskı altında çalışamam ya beklentileri düşürelim lütfen :/
:D hiç de düşüremem valla sana ceza  :zx:

geri sayım başladı  :P
5, 4, 3, ...
Jigglypuff akıyordu en azından akmasada damlardı :D bu arada teşekkürler. bu bölümün sevdiğim yanı ashleri takip etmesi 1 2 bölümde bir çıkıp şarkı söylüyordu :D
Bu bölüm süperdi ya.Jigglypuff uykumu getirmişti.Ama gerçekten biraz uykusunu getiriyor bu şarkı
Sayfalar: 1 2