Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 044 - The Problem With Paras
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The Problem With Paras
Japonca Adı : Paras And Parasect
Türkçe Adı  : Paras'ın Sorunu

[Resim: genizet.png]

Ash ve arkadaşları Yeşil Yosun Köyü’ne geldiler. Burası çok sakin şirin bir yerdi ama o kadar küçük bir yerdi ki özel Pokémon Spor Salonları bile yoktu.

Bu kasabada Spor Salonu olmadığı için Ash hemen bu kasabadan gitmeleri gerektiğini söyler. Fakat Brock, bütün yemeklerinin ve eşyalarının bittiğini söyler ve burada mecburen kalmak zorunda olduklarını belirtir. Bu fikri Misty de destekler ve Ash ile yemek için tartışmaya girerler. Bir karara vardıktan sonra köye gitmeye başlarlar.

Bu sırada Roket Takımı çimlerin arkasında saklanmaktadır. Kahramanlarımız hareket ettikten sonra onları takip etmek için peşlerinden giderler. Fakat sonra farkına varırlar ki Meowth arkada hastalanmış bir şekilde ağacın dibinde oturmaktadır. Meowth'u bırakıp tam gidecekken bir kız gelir. Kız onlara eğitimcilerin asla Pokémonlar’ını bırakmamalarını söyler. Sonra Jessie ve James kendilerini süper kahraman olarak tanıtırlar. Kız onlara aldırış etmez. Hemen bir karışım hazırlar. Meowth' a içirir ve Meowth da kendisine gelmeye başlar.

Kahramanlarımız ise köye çoktan varmışlardır. Garip bir yere girerler. İçeride kavanozların içinde bitki olan bir yere. Bir kadın görürler, kadın otları ezerek bir karışım hazırlamaktadır. Misty kadına şifalı ot almak istediklerini söyler. Kadın onlara bir şeyler söyler. Bu sırada kız tekrar gelir. Brock kıza yemek teklif eder fakat kız onlara bir Pokémon mücadelesi etmeyi önerir. Ash hemen atılır ve kabul eder. Savaş alanına giderler. Kız Paras'ı seçer.


Paras: Mantar Pokémon. Üstünde çok nadide mantarlar yetişir.

Pikachu Paras'ın yanına giderek el uzatır. Paras korkudan geri eğitmeninin arkasına saklanır. Ash, Paras'ın savaşmak istemediğini söyler. Kız ise Paras'ın şu sıralar evrimleşmesi gerektiğini ve Paras'ın savaşmak istemeğini belirtir. Misty neden evrimleştirmek istediğini sorunca kız Parasect'in mantarlarına ihtiyacı olduğunu söyler. Roket Takımı ise arkada onları izlemektedir. Meowth kıza aşık olmuştur. James ile bir şeyler konuşurken Jessie onların kafasına vurarak susturur. Ash ise Pikachu'ya yenilmesini söyler. 2 Pokémon tekrar karşı karşıya gelir. Pikachu, Paras'ın saldırısından kaçar ve ufak bir statik yıldırım gönderir. Fakat Paras hemen bayılır. Ash sonrada Squirtle'ı seçer. Squirtle da ufak bir saldırı yapar. Fakat Paras yine bayılır. Bu sefer Charmeleon' u seçer. Charmeleon bu sefer acımaz ve güçlü saldırılar yapar. Ash hemen kızmaya başlar fakat o da nasibini alır. Pikachu, Charmeleon'a yıldırım şoku gönderir ve onu bayıltır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Paras

Paras ortalıktan kaybolmuştur. Herkes onu arar fakat bulamaz. Paras'ın karşısına Meowth çıkar. James ve Jessie'den yardım ister. İlkten kabul etmezler ama sonra iksir olayını duyunca kabul ederler. Meowth Arbok'u seçer. Tam saldıracağı sırada Arbok'un kuyruğuna basarak onu etkisiz hale getirir. Paras hemen sevinmeye başlar. Paras'ın kendine güveni artmıştır. Meowth karşısına çıkar ve onu da yener.

Kahramanlarımız ve Paras'ın eğitmeni etrafta dolaşırken Roket Takımı oradan kaçar ve Paras bulunur. Meowth'dan sonra Pikachu'ya da meydan okur. Onu da yener. Charmeleon tekrar sahaya gelir. Bu kez herkese saldırmaya başlar. Roket Takımı Paras'ın yenileceğini anlayınca ona amigoluk yapmak için sahaya gelir. Charmeleon sinirlenip Roket Takımına saldırır, sonra Paras'ı köşeye sıkıştırır. Tam saldıracakken Paras, Charmeleon'un karnına ufak bir dokunuş yapar. Charmeleon yere düşer. Bu olaydan sonra Paras evrim geçirir.


Parasect: Evrim Pokémon'u. Sırtındaki mantar kabuktan yayılan zehirli küreleri kullanarak savaşır.

Eğitmeni Parasect'in yanına koşar. Roket Takımı para hayali kurarken Charmeleon onları uçurur. Sonra Parasect'e saldıracakken eğitmeni önüne geçer. Parasect sinirlenir ve Uyku Tozlarını göndererek Charmeleon'u uyutur.

Artık vedalaşma zamanı gelmiştir. Kız onlara teşekkür eder. Ash ise bugüne kadar yaptıkları en iyi şey olduğunu söyler. Misty iksir olunca onlara haber vermesini söyler ve yola devam ederler.


Ve tam Ash ve arkadaşları gitmişti ki bilin bakalım kimler uğradı… (Bu sırada Roket Takımı gelir ve kız onları iyileştirir. Sonra Meowth maskot olmak istediğini söyler ve yaşlı kadın çıkıp maskotlarının Persian olduğunu söyler. Roket Takım'ı da yoluna  devam eder.)


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Cassandra



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani005.gif][Resim: rsiconani007.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Cassandra: [Resim: rsiconani046.gif][Resim: rsiconani047.gif][Resim: rsiconani053.gif]
[align=center]


[align=center][Resim: olaylar.png]

- Charmeleon'un itaatsizliğiyle ilk kez karşılaştık.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: ©asTieL
Düzenleme: maNga