Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: DP Karakter Durumları :D
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
bugün ekleyemicem çünkü 1 tane yaptım.yarın bikaç tane daha yapıp perşembe toplu eklicem tek tek boşuna post almasın (romancıyı unutmadım yapcam onuda ;D )
eee may yok mu?ya misty
istek olarak sampionu veriorum hani sari sacli ve garchomb u olan ismini hatirlamiorum

Hakan-kacmaz

(07-09-2009, 11:03 PM)fatih_y13 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]istek olarak sampionu veriorum hani sari sacli ve garchomb u olan ismini hatirlamiorum

Cynthia
hay yasa
Ya yanlız bu Ash neden Paulun arkasından ağlıyoki o rakip mi? :Jms:Ash 13 o 10 yaşında çeksin Jubilife City de tenha bir yere versin cezasını pata küte bunu da mı yapamıyo yani?! Paul burdan sana sesleniyorum cesursan pokemonsuz gel Jubilife a kapışalım :Jms: :Jms: :Jms:
(10-09-2009, 09:39 PM)emerald link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya yanlız bu Ash neden Paulun arkasından ağlıyoki o rakip mi? :Jms:Ash 13 o 10 yaşında çeksin Jubilife City de tenha bir yere versin cezasını pata küte bunu da mı yapamıyo yani?! Paul burdan sana sesleniyorum cesursan pokemonsuz gel Jubilife a kapışalım :Jms: :Jms: :Jms:
[b]Ash diğer eğitmenlerle beraber paulü tenhada kıstırıp karambole alsın bence. :Jms: :Jms: :Jms: Atsın Victory Road'a  :Jms: :Jms: :Jms: Biz Pallet Town çocuğuyuz adamın ya yolunu ya da kolunu keseriz desin. :Jms: :Jms: :exciting: :exciting:
gary de yok koyarsaniz sevinirim
Diamond Pearl demiş
dostum eline saglık joto şop harika olmuş bende böyle bişey hazırlamayı düşünüyodum ama staravia ile chimchar gelişti onları deyiştirirsen iyi olur dostum
Sayfalar: 1 2 3