Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black And White 2 Yeni Bilgiler | Keldeo Savaş Fragmanı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
En hareketli değişiklik pokemonların ve eğitmenlerin savaşta hareket etmeleri, çok hareketli bir oyun olucak. Ne kadar çok ''hareket'' dedim ben öyle. Burn
Ben açıkçası o kadar şaşırmadım.Keldeo bir Su tipi ve Ho-oh ise ateş tipi.Keldeo'nun spa'sı yüksek ve Hydro Pump güçlü base power ve STAB'dan dolayı bu çok normal.HG SS'de Red ile mücadele yaparken Pikachu volt tackle yaparak Ho-oh'u yenmişti.
(30-04-2012, 07:14 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben açıkçası o kadar şaşırmadım.Keldeo bir Su tipi ve Ho-oh ise ateş tipi.Keldeo'nun spa'sı yüksek ve Hydro Pump güçlü base power ve STAB'dan dolayı bu çok normal.HG SS'de Red ile mücadele yaparken Pikachu volt tackle yaparak Ho-oh'u yenmişti.
Ben zaten o pikachu'dan da şüpheliyim,Tamam light ball var anladık da ben öyle pikachu görmedim kardeşim ya bana neler neler yaptıydı  :döverim:
Gayet iyiymiş :D Ho-Oh un durumuna acıdım biraz :D
Ho-oh un niye filminin filan olmadığı belli :( evet oyunun grafiklerinde baya bir değişme var onu bende farkettim oyunu neden sunmadıklarını ben tahmin ediyorum oyun bitmiş olabilir ama nintendo oyun yapılmaya başladığında haziran ayında diye her yere yazdı dergilere filan şimdi erken çıkartamazlar oyun bitmiş olsa bile tarihini saatini bekliycekler. benim tahminim bu.
Keldeo'yu ne kadar tanıyorsunuz ki hafife alıyorsunuz.Ho-oh da efsane oda efsane.Ho-oh Kyurem'den çok mu güçlü bir pokemon.Hiç sanmıyorum.Keldeo dediğiniz pokemon Kyurem ve formlarına karşı savaşıyor.Son filmde göreceksiniz.Ayrıca oyunda pokemonunuzu iyi yetiştirdiğiniz takdirde her pokemona tek atma şansınız var.Yani oyunla anime her anlamda farklı.Bunu zaten biliyorsunuz.İyi yetiştirmeden kastım vitamin verip statlarına göre pokemon kasmak.Nature falanda önemli tabi.Hız mı istiyorsun.Yen 200 küsür Zubatı al sana hız.Düşüncelerinizde özgürsünüz herkesin düşüncelerine saygım sonsuz ama yine ön yargı ile yaklaşıyorsunuz.Bu her yeni nesil ortaya çıktığında oluyor.Aradan 1-2 sene geçti mi de o beğenmediğiniz pokemon en sevdiğiniz pokemon durumuna geliyor.Bu örneği defalarca gördük.
üzgünüm ama keldeo my little pony oyuncaklarına benziyor Anger
(03-05-2012, 04:59 PM)Captain America link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Keldeo'yu ne kadar tanıyorsunuz ki hafife alıyorsunuz.Ho-oh da efsane oda efsane.Ho-oh Kyurem'den çok mu güçlü bir pokemon.Hiç sanmıyorum.Keldeo dediğiniz pokemon Kyurem ve formlarına karşı savaşıyor.Son filmde göreceksiniz.Ayrıca oyunda pokemonunuzu iyi yetiştirdiğiniz takdirde her pokemona tek atma şansınız var.Yani oyunla anime her anlamda farklı.Bunu zaten biliyorsunuz.İyi yetiştirmeden kastım vitamin verip statlarına göre pokemon kasmak.Nature falanda önemli tabi.Hız mı istiyorsun.Yen 200 küsür Zubatı al sana hız.Düşüncelerinizde özgürsünüz herkesin düşüncelerine saygım sonsuz ama yine ön yargı ile yaklaşıyorsunuz.Bu her yeni nesil ortaya çıktığında oluyor.Aradan 1-2 sene geçti mi de o beğenmediğiniz pokemon en sevdiğiniz pokemon durumuna geliyor.Bu örneği defalarca gördük.
Durum keldeo'yu hafife almak falan değil.Oyunda neler neler olabileceğini elbette herkes biliyor.Statlar, super effective, cricital hit dünya kadar şey var.Ben kendi adıma ho-oh un tek atışla yenilmesine gıcık oldum.Ho-oh animede ilk gözüken efsane, o ta ilk bölümdeki ash ve pikachu yerde yatarken gökyüzünden uçuşundaki havayı başka hiçbir filmde veremezler. Ash'e adını veren efsane.(gerçi satoshi'nin harflerinden gelme diyenler de var sacred ash'ten gelen diyenler de, her neyse  ;D)
Ho-oh un insanlardaki etkisi ve uyandırdığı duygular yenilere göre çok daha derin de ondan böyle tepki veriyorlar  :)
(03-05-2012, 05:23 PM)InFamous link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üzgünüm ama keldeo my little pony oyuncaklarına benziyor Anger
hakkaten ya benziyo valla
game boy artık pokemon oyunu cıkarmıyor ! bu cok kotu oldu nintendo ds almaya gücüm yok keske game boy devam etseydi cıkarmaya
5. nesili ben hayla sevmiyorum ön yargı değil 5. nesilde sevdiğim 3 pokemon var sadece reshiram zekrom oshawott diğerlerini hiç sevmiyorum ama bu keldeo ya şimdi gıcık oldum acaip sinir etti bu pokemon beni. o video resmen ho-oh un ne kadar güçsüz olduğunu göstermek için yapılmış bence.
Sayfalar: 1 2 3