Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: "DNS yanıt vermiyor" Hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kablolu ağ bağlantısı kullanıyorum. İnternet bağlı gözüküyor fakat ünlem işareti çıkıyor. Sorun gider dediğimde ise "DNS sunucusu yanıt vermiyor." hatasını alıyorum. Sabahtan beri çözmeye uğraşıyorum. Modemi resetledim. Elle dns ayarı yaptım fakat hiçbirinden sonuç alamadım. İnternette sunulan çözüm yolları da genellikle bunlar zaten. Hal böyle olunca son çare olarak buraya başvurdum. Belki farklı bir  yol bileniniz vardır. Ne olur yardım edin. Çıldırmak üzereyim.  Cry
Birde şu Dns'yi dene belki işe yarar :/

Tercih Edilen Dns : 208.67.222.222
Diğer Dns Sunucusu : 208.67.220.220
Denemiştim bunu. Malesef olmadı  :(
modemin adaptörünü farklı bir prize tak sorun çözülür bendede oluyor arada :) farklı priz derken yanlız 5 li priz kullanıyorsan diğer bir girişe tak yani.
ttnet isen tüm türkiye de genel bir internet sorunu var. dün saat 22.00 itibari ile tüm türkiye de 2 saat internet verilemedi. hala sorun devam etmekte galiba. bende yavaşlık yaşıyorum. konu açacağım bilgilendirme için.
(28-04-2012, 03:51 PM)Hawkeye link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ttnet isen tüm türkiye de genel bir internet sorunu var. dün saat 22.00 itibari ile tüm türkiye de 2 saat internet verilemedi. hala sorun devam etmekte galiba. bende yavaşlık yaşıyorum. konu açacağım bilgilendirme için.

Evet, ttnet. Sorun tek bende değil o zaman. Mecburen düzelmesini bekleyeceğiz artık.  :-\

Bilgilendirme için çok teşekkürler  :pray:
evet dün 12 gibiydi gece net gitti 3. ışık yanmadı 1 saat falan bekledim baktım gelmiyor bende modem patladı sandım modem alıcaktım sabah düzeldi :)
Ya yine kafanızı ŞiŞireceğŸim ama benim sorunum hala düzelmedi. MüŞteri hizmetlerini aradım beni takmadılar. Ttnet e gidip konuŞtuk müŞteri hizmetlerini arayın dediler. Ben de sinir oldum iyice. O adamlara muhtaç olmadan bunu düzeltmenin bir yolu yok mu?  :(


Edit: Edit: Kuzenimle halletmeye çalıŞıyoruz. Konu kapatılabilir.
Modeme reset atıp bir daha kurmayı dene. Arkasında küçük bir delik olacak, iğneyle ona 10-15 sn bas. Modemin ışıkları yanıp sönecek. Sonra herhangi bir browsera 192.168.1.1 yazıp arayüze gir ve tekrar kurulumu yap. Modemin kullanma kılavuzu duruyorsa orada daha ayrıntılı yazar bunlar.

edit: kilitledim, açılacaksa PM atarsın