Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 042 - Showdown At Dark City
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Showdown At Dark City
Japonca Adı : Showdown! Pokémon Gym!
Türkçe Adı  : Karanlık Kent'te Düello



[Resim: genizet.png]

Karanlık Kent. Ash, Misty ve Brock’un Şimdiki durağŸı burası galiba. Terk edilmiŞ ıssız bir hayalet kasabaya benzeyen bu yerde kahramanlarımızı acaba hangi sürprizler bekliyor?

Ash, Misty ve Brock Karanlık Şehre girerler. Vakit gün ortası olmasına rağŸmen sokaklar bomboŞtur. Bu Şekilde ilerlerken bir evden fırlayan bir çocuk görürler. Fakat çocuğŸun hemen ardından bir kadın çıkar ve eve girmesini söyler. Etrafta Pokémon eğŸitmenleri olmasından endiŞelidir. Kahramanlarımız buna bir anlam veremez. Tam bu sırada birileri onlara taŞ fırlatır. Hemen taŞların geldiğŸi yöne bakarlar ve Ash Pikachu’ya saldırmasını söyler. Pikachu elektriğŸiyle üç kiŞiyi çarpar. Bunlar üç küçük çocuktur.

LJocuklar Şok sonrası çatıdan aŞağŸı düŞmüŞtür. Ash hemen özür diler. LJocuklardan biri Pokémon eğŸitmeni olup olmadıklarını sorar. Kahramanlarımız bunun üzerine kendini tanıtır fakat çocuklar onlara vurur. Pokémonlar ile ilgileri varsa Şehri terk etmelerini söylerler. Bu sırada bir adam gelip çocukları durdurur ve kahramanlarımızı lokantasına davet eder.

Adam onlara yemek verirken bir yandan Şehrin durumunu anlatır. Şehirde YAS ve KAS adında iki Pokémon Salonu vardır. Bu ikisi rekabet halindedir ve iŞi çete savaŞına döndürmüŞlerdir. Şehre gelen Pokémon eğŸitmenlerini de kendi askerleri yapmak istiyorlardır. Brock neden bu denli kavga ettiklerini sorar. Adam kazananın resmi spor salonu olacağŸını söyler. Tam bu sırada iki grup tekrar savaŞmaya baŞlar.

Ash, Misty ve Brock olanları pencereden izlerler. Ash onların Pokémon eğŸitimciliğŸinin anlamını bilmediklerini düŞünür ve çok sinirlenir. Bu arada Roket Takımı ortaya çıkar ve lokanta sahibinden yemek hazırlamasını ister.  KAS salonu üyesi olduklarını söylerler. Adam bunu yapamayacağŸını ve bela istemediğŸini belirtir. Bela lafını duyan Roket Takımı kendini tutamaz ve kimliklerini ortaya çıkarır. Hemen Pokémonlar'ını çıkartırlar. Bunun üzerine Ash Pikachu’yu, Misty Starmie’yi, Brock da Vulpix’i gönderir. Roket Takımı her zamanki gibi yenilir ve kaçar. Bu sırada kapıdan genç bir kız girer ve onları tebrik edip isimlerini sorar. Misty bu olaya karıŞırlarsa itibarlarının sarsılabileceğŸini düŞünür ve Ash’e sahte bir isim bulmasını söyler. Ash kendini Tom Ato, Misty Anne Chovie ve Brock da LJoban Salatası olarak tanıtır. Kız onlara YAS Salonu’nun davasına katılıp katılamayacaklarını sorar. Brock hemen kabul eder.

Daha sonra hep beraber YAS Salonu’na giderler. Bütün üyeler spor aletleriyle çalıŞmaktadır. Kız onları bir odaya götürür. Odada salonun lideri ve onun Scyther’ı vardır. Kız liderlerine Ash ve arkadaŞlarını tanıtır ve onların KAS üyelerini yendiklerini söyler. Lider ne kadar güçlü olduklarını görmek için Scyther’a saldırma emri verir. Pikachu kendini korumak için ketçap ŞiŞesini kullanır. ŞiŞe ikiye ayrılır ve içindeki ketçap Scyther’ın gözlerine sıçrar. Kırmızı renk onu çok kızdırmıŞtır ve gözü dönmüŞ bir Şekilde kendi eğŸitmenine saldırmaya baŞlar. Adam hemen onu PokéTopu’na sokar. Scyther’ın hali Ash’in çok güçlü olduğŸunu düŞündürmüŞtür. Bu yüzden onlara katılmasını ister. Bu arada ketçabından olan Pikachu yıkılmıŞ haldedir.

Videodaki "€œBu Pokémon Kim?"€ Sahnesi:
Scyther

Ash adama neden resmi salonu olmasını istediğŸini sorar. Lider bunu kolay yoldan zengin alma aracı olarak görmektedir. Bunu duyan Ash Pokémonlar'ın savaŞ ve para kazanma amacı olmadığŸını ve ona yardım etmeyeceğŸini söyler. LJok havalı bir konuŞma yaptığŸını düŞünerek ilerlerken yerdeki ketçap birikintisine basıp düŞer. Lider bize katılmayacaksan kimseye katılamazsın düŞüncesiyle yardımcılarını çağŸırır ve Pokémonlar'ıyla Ash’e saldırırlar. Misty ve Brock onu kurtarıp lokantaya götürürler. Burada Scyther’dan nasıl kurtulduklarını düŞünürler ve Ash Scyther’ın gözüne sıçrayan ketçabı fark eder. Daha sonra da Pokédex’e bakar.

Scyther ve Electabuzz: LJok ender görülen Pokémonlardır. Renk farkını ayırt ederler ve kırmızı renkten korkarlar.

Bunu öğŸrenen Ash’in aklına bir plan gelir ve birlikte çalıŞırlarsa onları yenebileceklerini söyler.

Bu arada KAS ve YAS salonları da Pokémon müfettiŞi gelmeden diğŸerini ortadan kaldırmayı planlamaktadır. Büyük savaŞ için karŞı karŞıya gelirler. Kahramanlarımız da planları hazır bir Şekilde onları beklemektedir. Liderler ana Pokémonları olan Electabuzz ve Scyther’ı gönderir. DiğŸer üyeler de kendi Pokémonlarını çıkartır. YAS salonun Pokémonları Electabuzz’ı aralarına alırlar. Electabuzz Yıldırım YumruğŸu kullanarak onlardan kurtulur. YAS salonu lideri Scyther’a Kılıç Dansı ve Kesme emri verir. Bu saldırı Roket Takımı’nı vurur. Ardından Electabuzz ve Scyther karŞılaŞır. DiğŸer Pokémonlar da savaŞmaktadır. Ash planı uygulamaya koyar. Hep beraber fıçıları çatıdan aŞağŸı iterler ve iki liderin üstü baŞı kırmızı renge bulanır. EğŸitmenlerini bu halde gören iki Pokémon onlara saldırmaya baŞlar. Liderler Ash’ten yardım ister. Ash bunun üzerine Bulbasaur’ı gönderir ve Bulbasaur Asma Kırbacı’yla kırmızı boya kovasını Scyther ve Electabuzz’ın üzerine boŞaltır. Birbirlerini kırmızı gören iki Pokémon eğŸitmenlerini unutup birbirlerine atılırlar ve sonuçta ikisi de bayılır. İki lider bu olanlardan sonra birleŞmeye karar verir. En azından kahramanlarımıza hadlerini bildirene kadar. Onların saldırdığŸını gören Ash Pikachu’ya Yıldırım saldırısı komutu verir. Adamlar daha da sinirlenmiŞtir. Bu sırada tuhaf giyimli biri onları durdurur ve Resmi Pokémon Federasyonu müfettiŞi olduğŸunu söyler.  Ardından bir Pokéball fırlatır ve içinden Chansey çıkar. MüfettiŞ üzerindeki tuhaf kıyafetleri çıkarttığŸında onun HemŞire Joy olduğŸu görülür. İki lidere Pokémonları, sokak kavgasına alet ettikleri için kızar. Adamlar son bir Şans isterler ve HemŞire Joy bunu verebilecek olan kiŞinin Ash olduğŸunu söyler. Ardından Ash Pokémonların bizim dostlarımız olduğŸuna ve Pokémon savaŞlarının bir kavga olmadığŸına dair konuŞma yapar ve ikisine Şehre verdikleri hasarı onarmalarını söyler. Daha sonra YAS ve KAS birlikte çalıŞmaya baŞlar.

Her Şey düzelmiŞtir. BaŞta kahramanlarımıza saldıran üç çocuk da artık Pokémonları sevmektedir. Bunun onun sayesinde olduğŸunu söylerler. Ash mütevazı olmaya çalıŞır fakat çocukların bahsettiğŸi kiŞi o değŸil Pikachu’dur. LJocuklar Pikachu’nun imzasını isterler. En sonunda Ash, Misty ve Brock Şehirden ayrılırlar.

Kahramanlarımız sayesinde Karanlık Kent daha aydınlık bir kent oldu. Bir kenti daha kurtaran ve yeni Pokémon dostları edinen kahramanlarımız yeni bir serüvene doğŸru yola koyuldu.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
HemŞire Joy
YAS Gym Üyeleri
KAS Gym Üyeleri



[Resim: pokemonlar.png]


Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


HemŞire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


YAS Gym: [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani106.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani107.gif]


KAS Gym: [Resim: rsiconani099.gif] [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani112.gif] [Resim: rsiconani076.gif] [Resim: rsiconani020.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Nasıl Pokémon Gym Salonu olunabileceğŸi açıklandı.


[Resim: EmeiGeenler.png]

Haruka