Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 041 - Wake Up Snorlax!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Wake Up Snorlax!
Japonca Adı : Wake Up! Kabigon!
Türkçe Adı  : Sakin Ol Snorlax!



[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımızı bir kez daha yolculuk ederken görüyoruz ve gözünden hiçbir Şey kaçmayan Pikachu onları tehlikelerden koruyor.

Ash, Misty ve Brock ilerlerken bir taŞın üzerinde oturan tuhaf bir yaŞlı adam görürler. Birbirlerine “Merhaba!” dedikten sonra adam bir Pokéflute çıkarıp çalmaya baŞlar. Uyumakta olan Pikachu bu ses üzerine gözlerini açar. YaŞlı adam çalmayı bırakınca kahramanlarımız beğŸendiklerini söylerler. Adam da müziğŸi dinledikleri için yiyecek bir Şeyler vermelerini ister. Fakat kahramanlarımızda da yiyecek yoktur. Adam boŞuna konser verdiğŸini düŞünür ve yollarına devam etmelerini söyler.

Bunun üzerine lerlemeye devam ederler fakat üçü de çok acıkmıŞtır. Tam bundan yakınırken Pikachu heyecanla ilerideki evleri iŞaret eder. LJabucak kasabaya giderler ve bir fırın görürler. Fakat fırında hiç ekmek kalmamıŞtır. Manavdaki sebzeler bitmiŞtir, lokanta kapalıdır. Adam yemek yapacak malzemelerinin olmadığŸını söyler. Ash, Misty, Brock ve Pikachu üzgün bir Şekilde otururlarken bir adam gelip nasıl olduklarını sorar. Kahramanlarımız bütün kenti dolaŞtıklarını fakat yemek bulamadıklarını söylerler. Adam onları evine götürür ve orada yemek yerler. Daha sonra adama neden hiçbir yerde yiyecek olmadığŸını sorarlar. Adam nehrin suyu kuruduğŸu için yeterli ürün yetiŞtiremediklerini söyler. Oysa her sene olduğŸu gibi yeterli miktarda yağŸmur yağŸmıŞtır. Kurumanın nedenini bulmak için nehrin ilerisine gitmeye karar verirler. BaŞkan olduğŸu anlaŞılan adam daha önce kimsenin buna cesaret edemediğŸini söyler fakat kahramanlarımız bu konuda kararlıdır.

Bir süre ilerledikten sonra yolun dikenli çalılarla kaplı olduğŸunu görürler. Bu Şekilde devam etmek çok zordur. Ash Bulbasaur’ı gönderir ve Bulbasaur’ın Jilet Yaprak saldırısı sayesinde yolu açarlar. Dikenlerden kurtulunca kurumak üzere olan bir pınarla karŞılaŞırlar ve burada büyük bir Pokémon uyumaktadır.

Snorlax: Uyuyan Pokémon. Snorlax sadece yemek yemek için uyanır. Bilinen Pokémon’ların en ağŸırıdır. Bazılarının ağŸırlığŸı 500 kilonun üzerinde olur. Snorlax’lar 500 kilo diken yemeden açlıkları geçmez. Sonra yine uykuya yatarlar.

Snorlax tam suyun çıktığŸı yerde uyumaktadır. Bu yüzden nehre su ulaŞmıyordur. Kahramanlarımız onu uyandırmak için her yolu denerler. Fakat baŞarılı olamazlar. Bu sırada Roket Takımı ortaya çıkar ve Snorlax’ı almak isterler. Ash onu çalmalarını istemez fakat suyu geri getirmenin baŞka yolu yoktur. Snorlax’ı iplerle Roket Takımı’nın balonuna bağŸlarlar. Meowth balonu yükseltir fakat Snorlax’ın ağŸırlığŸından dolayı ipler kopar. Yine onu yerinden kıpırdatamamıŞlardır. Bu sefer Roket Takımı ile birlikte onu uyandırmaya çalıŞırlar ve çabalar yine sonuç vermeyince Uyuyan Güzel masalındaki yolu denemeye karar verirler. Sahip oldukları en asil Pokémon Snorlax’ı öpecektir. Misty’nin Horsea’sini göndermeye karar verirler fakat Psyduck hemen ortaya çıkar ve Snorlax’ı öper. Bu da iŞe yaramaz.

Videodaki “Bu Pokémon Kim?” Sahnesi: Snorlax

Bu arada Roket Takımı Meowth’a prens kostümü giydirmiŞlerdir. Onu zorlayarak Snorlax’ı öptürürler. Snorlax’ın yüzü buruŞur fakat yine uyanmaz sadece yan tarafına döner. Ash Snorlax’ın altında bir kÇ¢ğŸıt bulur. “Acil durumlarda uyandırmak için Pokéflute kullanın.” yazmaktadır. Pokéflute Snorlax’ı uyandıracak tek yoldur. Akıllarına tuhaf yaŞlı adam gelir. Onu bulmak için koŞarlar. Roket Takımı da peŞlerinden gider. İki taraf da yaŞlı adamı götürmek ister. Jessie bunun üzerine Arbok’la saldırır. Ash Pidgeotto’yu gönderir ve Pidgeotto RüzgÇ¢r saldırısıyla onları fırlatır. Daha sonra yaŞlı adamı Snorlax’a götürürler. Adam Snorlax’ı tanımaktadır ve her ay bir kez gelip onu uyandırmaktadır. Bu ay geciktiğŸini söyler. Kahramanlarımız onu hemen uyandırmasını isterler. Adam Pokéflute’ü çalar, Snorlax uyanır. Fakat su hala akmamaktadır. LJünkü dikenler yolunu tıkıyordur. Snorlax bütün bu dikenleri yer ve böylece nehir eski haline döner. BaŞkan yardım ettikleri için onlara teŞekkür eder ve bir ziyafet vereceğŸini söyler.

Kahramanlarımız Snorlax’ı uyandırıp nehrin tekrar akmasını sağŸladılar ve kenti kurtardılar. Snorlax ise tekrar uykuya daldı. Bir sonraki beslenme saatine kadar…



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Hippi (YaŞlı Adam)

[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani017.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani116.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


VahŞi: [Resim: rsiconani143.gif]

[Resim: olaylar.png]

- İlk kez Pokéflute kullanıldı.


[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
Sende mi gruba katıldın hayırlı olsun . Güzel özetmiş.
İlk özetini de yazdın. Hayırlı uğurlu olsun  :dance:
Pokedex işlerine devam edecekmisin hala? :D
Bu arada güzel özet
(20-04-2012, 07:25 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokedex işlerine devam edecekmisin hala? :D
Bu arada güzel özet

Elbette devam edeceğim. İkisi birden zor olacak ama ben zoru severim.  :D
Ayrıca teşekkür ederim.  :)