Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bilgisiyarımdaki Ses Sorunu!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Benim bilgisiyarım tamirden geldi ve adam Windows 7 yapmış sistemi.Yalnız bilgisiyardan bir ses falan gelmiyor.Tüm ses ayarlarını yaptım ama hiçbir işe yaramadı.Ses açık gösteriyor ama gelmiyor.İnternetten baktım ama çözüm bulamadım :alala:
eğer yüklü değilse Realtek AC'97 Audio yükle bi. belki yeni yapıldığından dosyası yoktur içinde
Yükledim yeniden başlattım ama sorun çözülmedi Question
Driverini kontrol edip güncellemeni tavsiye ederim. :)
Hem tamir etsin diye bilgisayar yollucam para verip hemde gene sorun olucak bilgisayarda :) tamirciye gider pcyi kafasında patlatırım :) verdiğim parayıda geri alırım :)
Hiçbir zaman kendi teknik servisinden başka yere vermeyin bilgisayarınızı . Geçen arkadaş uyduruk bir yere vermiş herif aynı boyutta uyduruk bir Ram takmış. Resmi olmayan çoğu teknik servis böyle.
Pardon yanlış söylemişim Windows XP değil Windows 7 sistemi yapmış.
(17-04-2012, 10:27 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pardon yanlış söylemişim Windows XP değil Windows 7 sistemi yapmış.
Öyleyse ses kartın uyumlu olmayabilir. Eğer eski bir ses kartıysa sıkıntı çıkarması söz konusu olabilir. Az öncede belirttiğim gibi sürümünü güncellemeyi dene illede bir şey yapamazsan git bilgisayarcıya çat birazcık.
Ben Teknik Konularda Format Ram Takma Konusunda Kimseye Vermem Pcmi Zaten Kendim Alır Takarım Zaten Toptan Fiyatına Mal Satan Doğru Dürüst Büyük Firmalarda 1 Gb Ram Fiyatı 23 Lira Ama Büyük Firma Falan Olmaz İşte Örnek Uğur Bilgisayar Diye Bir Yer Adam 2. El 1 Gb Ram E 30 Tl Çeker. Ama Dediğim Gibi Ben Bilgisayarımı Her Yere Veririm Sorun Olursada Gider Patlatırım Pcyi Kafasında. Bu Arada Şu Aralar Hard Diskler Pahallı Hard Disk Fabrikalarında Sorun Çıkmış Fiyatları Epey Artış Gösterdi Teknik Konulardan Bahsediyoruz :D
Tamirciyi Aramanı Ve Bilgisayarda Ses Sorunu Olduğunu Söylemeni Öneririm Eğer Yardımcı Olmazsada Gidip Paranı Almanı Tavsiye Ederim Vermezsede Zorla Al :) Hem Para Verip Hemde Paramla Rezil Olucaksam Yaşamam Zaten :)
140 TL boşuna mı verdim :D.Baya kazıkladı adam diğerkinde 5 TL almıştı benden.En iyisi PC'yi adamın kafasında patlatıp çok güzel ses çıkartırım.Bilgisiyarı kendim tamir etsem daha iyi.Bilgisiyardaki 9 sezonluk pokemon arşivimi silmiş.Silme dedim silmiş. Burn
Sayfalar: 1 2