Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Hangi Oyun ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar Ben Game Boy , Game Boy Colors , Game Boy Advance bunlardan bırını alcam sızce hangısı bıde hangı oyunu alsam ? soylermısınız simdiden tesekkürler.
Bence Nintendo Ds al Gameboyların çağı bitti artık.Oyun olarak ise Black White Heart Gold Soul Silver ve Platinum öneririm.
Valla en yeni oyunları alacaksan 3DS (veya daha ucuz olsun diyorsan DSi/DS Lite) al. O söylediğin konsollar en yeni oyunları (D/P/Pt/HG/SS/B/W) oynatmaz. Eğer illa o söylediklerinden birini seçeceksen GBA al.

Oyun olarak DS serisinden bir konsol alacaksan R4 gibi bir flash kart almanı öneririm, bir kere aldıktan sonra bütün oyunları bedavaya oynarsın. GBA alacaksan FireRed, LeafGreen veya Emerald al.
Tamamdir Nintendo Alamam Bi Kere O Cok Pahalıda GBA ya karar verdim peki bu kac tl dir ? bide su FireRed,LeafGreen veya Emarland mı alsam ona karar veremedım simdi :D
Eğer 1. nesil, bildiğimiz Pokemon'larla oynamak istiyorsan FireRed veya LeafGreen al (hangisini aldığın çok fark etmez, aralarındaki ter fark çıkan bazı Pokemon'lar). Eğer daha yeni Pokemon'larla (3. nesil) oynamak istiyorsan Emerald al.

Ha, bana kalırsa alacaksan ya DS ve R4 al, ya da hiçbir şey alma, hepsini bilgisayarda oyna.

Fiyatlarını bilmiyorum valla. Google'dan arat. D&R'a, MediaMarkt'a, Teknosa'ya falan bak.
Game Boy , Game Boy Colors bunlar hala satılıyormu ?
Evet

[time]1334690048[/time] Tarihinde Birleştirildi.
Arkadaslar  bı arkadas forumdan teknosada bulabılırsın demıstıde ben bı sıtesınden baktım yok acaba sıtesınemı koymamıslardır bu GBA'yı yoksa yokmudur harbıden
Teknosa'da var mı yok mu bilmiyorum, en iyisi gidip sormak. İstanbul'da mı oturuyorsun bilmiyorum ama GBA alacaksan ben Beşiktaş'tan almıştım.
Nintendo alamam diyorsan GBA al.Fire Red veya Leaf Green alabirsin.İkisi arasındaki pokemon farkları
için:
https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/...n_fire_red


Fire Red veya Leaf Green Emerald'dan daha iyi.Çünkü ligi bitirdiğin zaman 7 adalar diye yerlere gidiyorsun.Orada da 2. ve 3. nesil pokemonlar çıkıyor.7 adaları da bitirip lige tekrar dönersen bu sefer farklı bir elite four çıkıyor karşına.