Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black And White 2 Çıkış Tarihi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yeni oyun Japonya'da [b]23 Haziran 2012'de piyasaya çıkacak. Avrupa ve Amerika için yayın tarihi hakkında henüz bilgi verilmedi. Nintendo 2012 Haziran'da yayınlanacağını daha önceden bildirmişti  Rakuten Ichiba ise kesin tarihi verdi. Aksi bir durum olmazsa bu tarihte oyun çıkacaktır.

[Resim: Pokemon_Black_2_Boxart_JP.png][/b]
İnşallah kolay elde edebiliriz... Çok güzel bir versiyon hazırlamışlar bunu kaçırmamak lazım. Slobber Slobber Ve merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum... Diyelim ki çıkış tarihi belli oldu, Türkiye'de tam çıkış tarihinde bulabilmemiz mümkün olur mu sizce? Question
Türkiyede çıkış tarihi diye birşey yok bu oyunun japonyada ve amerikada çıkıyor oyunlar ama çıktığında sitelere düştüğünde bende burda paylaşıcam zaten :)
(15-04-2012, 05:00 PM)yeshiro link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Türkiyede çıkış tarihi diye birşey yok bu oyunun japonyada ve amerikada çıkıyor oyunlar ama çıktığında sitelere düştüğünde bende burda paylaşıcam zaten :)
Paylaşmanı dört gözle bekliyorum
(15-04-2012, 04:44 PM)emir1992 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnşallah kolay elde edebiliriz... Çok güzel bir versiyon hazırlamışlar bunu kaçırmamak lazım. Slobber Slobber Ve merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum... Diyelim ki çıkış tarihi belli oldu, Türkiye'de tam çıkış tarihinde bulabilmemiz mümkün olur mu sizce? Question

Avrupa da çıktığında Türkiye'ye de gelir büyük bir ihtimal.Büyük mağazalarda bulursun.Genelde D&R' da bulunuyor oyunlar.
Genelde D&R da da bulunmuyor dün baktığımda yoktu
Edit:Black And Wıght 1 i  yani
ben mediamarkt'ta gördüm çogu oyunu. Avrupa ile aynı anda yada 2 3 gün sonra Türkiye'ye de gelir.
EğŸer 23 Haziran'da Japonya'da çıkacaksa Avrupa'da muhtemelen Temmuz'un 15'inde falan çıkar.Ayrıca bir Şey soracağŸım;normal ds oyunları 3ds'de de çalıŞıyor mu? 

:dance:
Evet ds oyunlarını 3ds'te oynayabilirsin. Bu oyun için garantisini pokemon.com verdi zaten.