Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Conquest Yardım Bölümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
umbreon oldu  Onion021
sadece shadow nation'da kapıştırdım oldu
Ah ahh.Uçmuşsunuz yine :D Biraz sakin olun arkadaşlar.Aceleye gerek yok.Bence ingilizcesini bekleyin.Çok fazla bir süre yok.Ben bir kere oynadım oyunu bilgileri de ona göre verdim.Daha bilmediğim çok şey var eminim.Şimdi pokemon yakalama diye bir şey yok.'' Link '' dedi arkadaşlar.Adı buysa budur yani.Ben tavşan kulakları diye anlattım.Adını bilmediğimden dolayı bu yolu seçtim.O link olayıda 3-4 kale ele geçirdikten sonra açıldı bende.Her hangi bir liderin pokemonu ile vahşi pokemonun yanına gidiyorsunuz.Link denilen benim tabirimle tavşan kulakları butonu açıksa o pokemon size katılmaya hazır demektir.O kulaklar her vahşide açık olmuyor.Yapmanız gereken vahşinin yanına gidip link butonuna basmak.Orada ki pokemona ait olan kutu link oyunu ile dolarsa vahşi pokemon size katılıyor.Fakat hangi liderin pokemonunu gönderdiyseniz o lidere katılır.En son aynı sistemle Arceus'u alıyorsunuz.Video vereyim.

Arkadaşlar soru sormadan önce Çözülmüş sorunlara bakın eğer cevabı bulamazsanız yeniden yazın.
valla ben action replay'i yazdım.
invincible ve 1 hit KO Onion021
Benim şu an sadece oyunu bitirmek için iki kalem kaldı ama eeveyi geliştiremedim. Nasıl geliştiricem. Örneğin umbreon için ben Shadow Nationu fethettim ama bir şey olmadı.
Pokemonun gelişim % si varya yanında misal %20 falan yazıyor eevenin gelişebilmesi için oranın %78 veya %80 olması gerek. mesela darumaka %67 olunca darmanitan a gelişiyor ve %67 de kalıyor daha % si artmıyor evrim tamamlandığı için.
Eevee evrelerini %70 olunca gerçekleştiriyor.Bu rakamı yakalayana kadar Shadow nationda Eevee'yi savaştırmanız yeterli.Aynı şekilde Espeon için Gem nation,Leafeon için Plant nation ve son olarak Glaceon için Blizzard nation.

Bu arada sorulan soruları tekrar tekrar sormayınız.Konunun mesajlarını inceleyiniz.Aynı sorular sorulduğun da mesaj silinecektir.Lütfen dikkat edelim buna :)
Jolteon,Flareon ve Vaporeon'a nasıl evrimleştirebilirim?
Aynı şekilde %70 olduğunda taş vereceksin.Taşlar savaş anında verilmeli.Taş deme normal bizim fire,thunder,water stone'lar :D
Moon Stone nerede satılıyor veya nereden elde ediliyor?
Sayfalar: 1 2 3 4 5