Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: pokemon blue zapdos yakalama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
zapdosu yakalamak için neler yapabiliriz ultra ball ile yakalamak istiyorum ama çok zor ultra ball yetmiyor master balda var ama onu mewtwo ya saklamak istiyorum biraz açıklarmısınız?
Canını iyice azalttıktan sonra Ultra ball'ı atmadan önce oyunu kaydet. Her olmadığında kaydettiğinden yerden başla. Birisinde mutlaka olur. FireRed'de o şekilde Mewtwo'yu yakaladım mesela.  :)
Eğer VBA emulatorundan oynamıyorsan öyle işe yaramaz.İlk önce canını azalt sonra pokemonu uyut veya paralyze yap.50 tane falan ultra ball at.Öyle olur
Zaptos'un önüne git oyunu kaydet sonra gir canını azalt iyice imkanın varsa paralize et dondur uyut şansın artar ondan sonra başla ultrabalları atmaya  ;D  Ben white'de Zekrom'u öyle yakaladım  ;D
vba emuda oynuyorsan zapdosun canını sonuna kadar indir uyut paralyze yap sonra çanta ya gir ultraball ıseç tam use demeden önce shift+ f10 yap useye bas olmazsa f10 a bas yeniden dene bu şekilde yap ben bütün oyunlarda efsaneleri böyle yakalarım  (Y)
canı full iken savele sonra saldırılarını dene kritik falan gelir canı nokta olur sonra savele at istedğin topu ben öyle hiç savelemeden pokeballa groudon aldım  :(.D :(.D
canını azalttıktan sonra slp yaparak topu atmayı dene şansın daha da yüksek olacaktır.
olabildiğince çok ultra ball al. ultra ball'lar biterse önlem olsun diye 15, 20 tane de great ball alabilirsin. leaf green'de moltres'i öyle yakalamıştım :)
Allah kurtarsın. Çekilecek çilen varmış:)
Ben işin zevki olsun diye pokemon oyunlarında save kullanmayı bıraktım (en son silver da entei yakalamıştım Shout )bence zapdos a gitmeden önce kaydet sonra savaşmaya başla hakkını sonuna kadar indir sonra parlyz veya sleep yap sonra poketopunu at:(ben yerinde olsam 50-60 tane ultra ball alırdım çok poketopu taşımak herzaman iyidir )poketopu açıldığında bikere A ya bas sonra poketopu düşsün yere düşünce tam sağa gitmeden bikere A ya sonra geri dönünce bikere B ye sonra yine bikere A ya bas enson ortaya gelince A VE B ikisine birden bas bu taktik iyidir (hele emulatorda değilde konsolda oyniyorsan )ama çok dikkatli yap eğer doğru yapamiyorsan pokemonu yakalamana yardım edeceği yerde olumsuz yönde etkileyebilir Surprise hadi başarılar (bu arada arkadaşlar geçen no gba da leafgreen oynarken shiny pidgey yakaladım kalbim yerinden çıkcak gibi oldu )
Sayfalar: 1 2