Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 039 - Pikachu's Goodbye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Pikachu's Goodbye
Japonca Adı : Forest of Pikachu
Türkçe Adı  : Pikachu’ya Veda


[Resim: genizet.png]

Kahramanımız Ash, arkadaşları Misty ve Brock ile birlikte Pokémon ustası olmak için çıktıkları seyahate devam ediyordu. Bu seyahatlerinden yorgun düşmüş bir şekilde sessiz bir ormanda dinlenmeye karar verdiler.

Misty ve Brock bir ağacın dibinde dinlenirken Ash bir Kangaskhan taklidi yaparak ağaçlardan atlar. Fakat kendini yerde bulması çok uzun sürmez. Pikachu onun iyi olduğundan emin olmak için yanına geldiğinde, çalılıkların arasında küçük bir Pikachu görür. Ona el sallar ama ufaklık ondan korkup kaçar. Bizim Pikachu da onun peşinden koşar. Kahramanlarımız da onun peşinden giderler ve sonunda kendilerini Pikachular’ın yaşadığı bir alanda bulurlar. Bizim Pikachu hemen onların arasına giderek onlarla arkadaş olur. Ash de onlarla arkadaş olmak için ortaya çıktığında vahşi Pikachular’ın hepsi kaçar.

Kahramanlarımız da oradan uzaklaşıp bir nehrin kenarında dinlenirler. Bu sırada onları takip eden küçük Pikachu, ağaçtan düşüp nehrin akıntısına kapılır. Bizim Pikachu, onu kurtarmak için nehre atlar ama o da akıntıya kapılır. Kahramanlarımız ne yapacaklarını bilemezlerken vahşi Pikachular ortaya çıkar ve birbirlerinin kuyruklarından tutarak iki Pikachu’yu da nehirden kurtarırlar.

Pikachular kendi aralarında kutlama yaparlarken kahramanlarımız da onları uzaktan izlerler. Brock, Pikachu için en iyi yaşama yerinin burası olduğunu söyleyerek Ash’in kafasını karıştırır. Bütün geceyi uyumadan Pikachu’yu düşünerek geçirir. Bu sessiz geceyi Pikachular’ın bağırışları böler. Kahramanlarımız koşarak onların olduğu yere gider.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Pikachu

Oraya vardıklarında bütün Pikachular’ı bir ağın içinde yakalanmış olarak bulurlar. Bunu kimin yapmış olduğunu merak ederler. Bu sırada ışıklar yanar ve Roket Takımı kendini gösterir. Bu kadar Pikachu’yu bir arada gören Roket Takımı, bu fırsatı değerlendirmeye niyetlidir. Bu yüzden kahramanlarımızı da bir ağın içine hapsederek oradan balonla uzaklaşırlar. Ancak Pikachular ağı kemirerek oradan kurtulurlar ve aşağıya atlarlar. Bizim Pikachu’muz da Roket Takımı’na iyi bir ders vermek için onların yanına gider. Balonlarını ısırarak onları gökyüzüne postalar. Ardından da Ash’in kollarına atlar. Fakat kısa bir süre sonra arkadaşlarının yanına gider. Böylece Ash de kararını vermiş olur.

Ash, Pikachu’ya hoşça kal diyerek oradan koşarak uzaklaşır. Misty de Brock da onun bu kararına anlam veremez. Tabi bunu Pikachu da anlayamaz ve yolun sonunda onlara yetişir. Arkasında diğer Pikachular vardır. Onların tezahuratı eşliğinde koşarak Ash’e gelir. İki dost birbirlerine sıkıca sarılırlar.

Ash ve Pikachu, birbirlerine çok daha fazla yakınlaşmışlardı. Sonuna kadar birlikte her türlü güçlüğü göğüslemeye hazırdılar artık.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani025.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash, neredeyse Pikachu'dan ayrılıyordu.





[Resim: bymanga.png]
Okumak yetmez izleyeyim dedim ama izlemez olaydım  Cry Cry Cry  Ellerine sağlık.
Duygusal bölümlerden biriydi. Pikachu gidecek sanıp çok üzülmüştüm. neyse ki mutlu sonla bitti. özet için teşekkürler  :)
bi şey dikkatimi çekti mesela;

"pikachu's goodbye" için,
"Pikachu’ya Veda" demişsin.

onun yerine

"pikachunun vedası" olması gerekmez mi?  Question

çünkü biz pikachudan ayrılmıyoruz, pikachu biden ayrılıyor. :D
Türkçe dublajdaki isme göre yazıyoruz.
(29-03-2012, 02:31 AM)m-t-n91™ link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Türkçe dublajdaki isme göre yazıyoruz.


ha tamam sağolun anladım :D yani kendi çeviriniz değil, çevrilmişi yazıyorsunuz.
Pokemon'da ağladığım 2 bölümden biri :( . Çeviri için saolun