Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 038 - Electric Soldier Porygon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Bilinmiyor
Japonca Adı : Electric Soldier Porygon
Türkçe Adı  : Savaşçı Porygon


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Pokémon Merkezi'ne gelirler. Hemşire Joy, Pokémonlar’ı transfer ettikleri sırada bir hata oluştuğunu söyler. Brock bilgisayarda virüs olabileceğini belirtir. Fakat profesör, bununla başa çıkabileceğini söyler ve bağırarak odadan çıkar.

Kahramanlarımız profesörün evini ararlar, bulduklarında ise içeri girerler. İçeri girdiklerinde ise bir hologram Ash'i korkutur ve Brock bunun gerçek olmadığını söyler. Hologram ise onu takip etmelerini söyler. Hologram bunları camdan bir şeyin içine sokar. Sonra Porygon gözükür. Profesör, Pokémon transferindeki sorunun Roket Takımı olduğunu belirtir. Çünkü Roket Takımı Porygon ile beraber elektronik dünyaya girmişlerdir. Bu sebepten dolayı kahramanlarımızı da elektronik dünyaya gönderir.

İçeri girdiklerinde hızla düşmekte olan kahramanlarımızı Porygon kurtarır ve Roket Takımı'nı aramaya başlarlar. Fazla vakit kaybetmeden bulurlar. Weezing hemen duman perdesi yapar. Etraf duman olduğu sırada Proygon, Weezing'in rengine dönüşür. Ona çarpar ve Weezing'in işini bitirir. Jessie bununla başa çıkabileceklerini söyler ve o da Porygon-0' ı sahaya sürer. 2 Porygon da uzun bir savaş çıkarırlar. Bunu fırsat bilen kahramanlarımız transfer sorununun çözümünü, Roket Takımı'nın çaldığı PokéToplar’ını geri göndermekle bulurlar. Bu arada Porygon-0' da yenilmiştir. Roket Takım'ı tekrar havaya uçar.

Bu sırada profesör de bir sorun çıkar. Hemen Hemşire Joy'u arar. Hemşire Joy bilgisayarlara anti-virüs yüklendiğini belirtir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Porygon

Anti-virüs kahramanlarımızı bulur ve onlara saldırmaya başlar. Porygon ile kaçmayı başarırlar. Fakat Roket Takım'ının olanlardan haberi yoktur. Geri döndüklerin de onlar da nasibini alırlar fakat kaçmayı başarırlar. Anti-virüs bunları bırakmama niyetindedir. Tekrar saldırmaya başlar. Kahramanlarımızın olduğu Porygon sarsılır ve aşağıya düşerler. Yine Porygon kurtarır onları. Roket Takımı ve kahramanlarımız çıkış yolunu bulurlar. Anti-virüs bu sefer güçlü bir saldırı gerçekleştirir. Porygon-0 bu saldırıya yakalanır ve Roket Takımı hata çukurunun içine düşerler. Bu sırada sistemde hatalar oluşmaya başlar.

Roket Takımı çukurdan kurtulmak için çözüm ararken anti-virüs tekrar gelir. Deliği kapatmak için roket fırlatır. Tam bu sırada Bulbasaur sarmaşıklarıyla Roket Takımı ve Porygon-0'ı kurtarır. Anti-virüs tekrar gelir son bir kez daha saldırır 4 tane roket fırlatır. İkisini yolda Pikachu patlatır. Diğer ikisi ise deliğe girdikten sonra patlar. Kahramanlarımıza zarar gelmez, fakat profesörün evi yıkılır. Roket Takımı da teşekkür edip kaçar.

Hemşire Joy anti-virüs sayesinde Pokémon transferlerinin düzeldiğini söyler. Ardından da Hemşire Joy hemen Pikachu ile ilgileneceğini söyler.

Durum tamamen çözüldü ve Pikachu da daha iyi hissediyor. Ve Ash, arkadaşlarıyla maceralarına kaldıkları yerden devam edecek. Durmaksızın…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Akihabara



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Akihabara: [Resim: rsiconani137.gif]


Diğer Eğitmenler & Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani038.gif][Resim: rsiconani129.gif]
[align=center]


[align=center][Resim: olaylar.png]

- Bölüm, tüm dünyada yasaklandığı için bir bilgi yok.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: ©asTieL
Düzenleme: maNga
Pokémon'da en sevmediğim bölümlerin başında geliyor bu bölüm :/ Ancak yinede okudum eline sağlık :)
Bu bölümü izlemek daha nasip olmadı bana. Ama yazın bulup izlemeyi düşünüyorum. Eksik kalmasın  ;D
Bu bölümü izleyemedik türkçe olarak ama  bence güzel bölümdü :D
Forumda alt yazılısı var indirip izleyebilirsiniz ben öyle yaptım şahsen :D
Bende izlemiştim yazık ya Porygonları da göremedim bir daha....