Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash mi Gary mi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
ash
Ash  Prettiness Prettiness  Prettiness <love> <love> <love> çok seviyorum ben yaaaaa hiç kimseye değişmem :öpücük: :öpücük: :öpücük: :öpücük:
ben gary derim çünkü bence garye animede çok haksızlık yapıldı mesela giovanninin gyminde gary mewtwoyla kapıştı fakat ash savaşırket roket takımıyla savaştı
aslında gary'de neyse hadi ash olsun :D :D
elbette gary ;) ash zaten torpilli tabiki ana karakter olduğu için :) eğer gary ana karakter olsaydı ash in adı bile anılmazdı :D

pikachuyuda sevmiyorum (nasıl bir pokemon fanıyım ben yahu :D) belki oda çok torpilli olduğu içindir :/
bn ce gary eğer gary magmar yerine arcanine oynasaydı alırdı ashin pikaçusunun acilen evrimleşmesi lazım sıkıldım yaww :suprise:
(05-09-2011, 02:38 PM)ayabakan31 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn ce gary eğer gary magmar yerine arcanine oynasaydı alırdı ashin pikaçusunun acilen evrimleşmesi lazım sıkıldım yaww :suprise:

Dayı Pikacu'ya ayar çekmezler yanlış bilmiyor isem 13 sezondur aynı ve Pikachu konuya göre sadece taş ile evrimleşir ki Ash şimdiye kadar kendi pokemonlarını taşla evrim geçirmeye zorlamadı hatta bu görüşe karşı :)

Ayrıca bence Ash çünkü şimdiye kadar 1 kez kibirlendi onda da pişman oldu Gary ise hala havasından geçilmiyor :D

Bezı yönlerden Gary, bazı yönlerden Ash..
Ash' in artısı pokeleriyle dostane ilişkiler kurmak istemesi. Gary ise daha çok usta - çırak ilişkisini kullanıyo gibi. Ama bunun eksisini de görüy Ash. Yani elinde bulbasaur, Squirtle, Bayleef, Cyndaquil, ve diğer jenlerin starterleri var ve onları evrimleştirmeye uğraşmıyo hiç bence açıkçası profesyonelce değil madem pokemon ustası olacaksın istemesen de zor kararlar alman gerek, güçlü pokemonar yetiştirmen gerek. Hoenn' de Johto da bence o yüzden eleniyo pokeleri yeteri kadar gelişmediği için.

Gary' nin havasına gelirsek bunu sadece Ash' i sinir etmek için yapıyo. Diğer insanlara pek öyle davranmıyor.

Pikachu' da eve başröl olmanın torpilini kullanıyor. Büyük turnuvalarda hatırı sayılır kritik hiç bir galibiyeti yok bildiğim kadarıyla (Dragonite hariç o da çok yorgun olduğu için.) Bide Sinnohta var (Başrol Torpili)

İstediği kadar pokeleriyle dost olsun Ash bence Gary kadar profesyonel değil bu işte. Oyum Gary' e
Tabiki Ash Prettiness
garry johto dan sonra ortaya cıkıyomu
Sayfalar: 1 2 3 4 5