Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: #149 Dragonite
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
#149 Dragonite
[Resim: 149dragonite.png]

[Resim: acbia0.jpg]

İsim: Dragonite
Tür: Ejderha/Uçuş
Özellik: Ejderha Pokemon
Yetenekler: Inner Focus Gizli Yetenekler: Multiscale
Pokedex Numaraları: #149 Kanto - #248 Johto - #304 Hoenn
Ağırlık: 210 kg
Boy: 2.2 m
Cinsiyet Oranı: %50 Erkek %50 Kız
Verdiği EV Puanı: 3 Attack

Dragonite (Japonca: Kairyu) 1. nesile ait Ejderha/Uçuş türlerinde efsane sayılabilecek bir pokemondur. Level 55’te Dragonair’den evrimleşir ve Dratini’nin final formudur.

[Resim: 2u8knic.jpg]

Dragonite’ı dragon(ejderha) + knight(şövalye) şeklinde ikiye ayırabiliriz. Ayrıca droconite aslı mitolojik ejderha taşına da atıfta bulunmaktadır.

[Resim: mhep7c.jpg]

Dragonite iriyarı olmasına rağmen inanılmaz derecede çevik ve hızlıdır. Evrim öncesi halinin aksine açık turuncu kollara ve bacaklara sahiptir ve bunların her birinde üç pençe bulunur. Dragonair’den bir hayli kısadır ve kıvrımlı vücut yapısını kaybetmiştir. Buna karşın Dragonair’in sahip olduğu boynuz onda da bulunmaktadır ve Dagonite’ın bedeni artık turuncuya benzer bir renktedir. İki ayaklıolması Avrupa ejderhalarını andırır ve uçmasını sağlayan iç kısmı yeşil renkli, küçük kanatları vardır. Çoğu insandan daha uzundur ve S şekilli sarı antenleri ve krem renkli çizgili bir karın bölgesine sahiptir.

[Resim: n471hh.jpg]

Dragonite çok güçlü bir pokemondur. Özellikle kızdığında saldırabilir ve onu kontrol etmek mümkün olmayabilir. Thunder, Ice Beam, Flamethrower, Water Pulse gibi elemental saldırıları elemental yumruk hareketlerini kullanabilir. Uçuş hızı oldukça yüksektir ve 16 saatte dünyanın çevresini dolaşabilir, bu yaklaşık olarak 2,504 km/h yol alması ya da bir uçağın hızının 3 katı demektir.

[Resim: 2dtpxty.jpg]

Dragonite vahşi olarak çok nadir bulunur. İnsanların söylediğine göre sadece Dragonite’ların yaşadığı bir ada vardır. Bazı raporlara göre de Dragonspiral Tower’ın yanındaki sularda yaşar.

[Resim: 23u8qjn.jpg]

Bu Pokemon hakkında yiyecek bilgisi verilmemiş.

[Resim: dxz9k5.jpg]

[Resim: dranitegame.png]

[Resim: 2n7gy7d.jpg]

[Resim: dranitestat.png]

[Resim: w7n5o3.jpg]

[Resim: dranitetr.png]

[Resim: 14btdgh.jpg]

[Resim: draniteema.png]

[Resim: 2uxtq49.jpg]

[Resim: 33csp68.jpg]

[Resim: dranitelevel.png]

[Resim: 2djqu07.jpg]

[Resim: dranitetm.png]

[Resim: 1zlwrb7.jpg]

[Resim: dratfat.png]

[Resim: 9llr1w.jpg]

[Resim: drattu.png]

[Resim: 2cqxyyq.jpg]

Bu pokemon önceki evrim ile saldırı öğrenmiyor.

[Resim: EmeiGeenler.png]

Müptela
işte favori pokemonum  :rock:
yaw bende bunu seviyorum ama dragonair in dragonite olması çok saçma gyarados olsaydı daha mantıklı olurdu
(30-03-2012, 07:35 PM)acetrainer link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw bende bunu seviyorum ama dragonair in dragonite olması çok saçma gyarados olsaydı daha mantıklı olurdu

Bir arkadaşımız şu konuyu açmıştı.

https://pokemonturkiye.com/forum/index.p...#msg132126

Buna bakınca daha mantıklı geliyor insana  :)
bu yavaş evrim işi güzelmiş

Dragonite'i tanıttıkları 1. sezonda ki anime de devasa bişeydi. Hatta ash deniz fenerinden görmüştü böyle türkü gibi bişi söyleyerek geliyodu dragonite. Orda boyu deniz fenerinden bile uzundu diye hatırlıyorum ve efsanevi pokemon diye tanımlamışlardı. Sonradan cozuttular boyunu küçülttüler, nadir bulunan dediler, Efsanelikten aforoz ettiler... ya da ben yanlış hatırlıyorum.. Yine de favorimdir Dragonite..
(30-03-2012, 09:37 PM)mic-ron link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dragonite'i tanıttıkları 1. sezonda ki anime de devasa bişeydi. Hatta ash deniz fenerinden görmüştü böyle türkü gibi bişi söyleyerek geliyodu dragonite. Orda boyu deniz fenerinden bile uzundu diye hatırlıyorum ve efsanevi pokemon diye tanımlamışlardı. Sonradan cozuttular boyunu küçülttüler, nadir bulunan dediler, Efsanelikten aforoz ettiler... ya da ben yanlış hatırlıyorum.. Yine de favorimdir Dragonite..

Boyunu küçültmediler. Deniz fenerinin oradaki Dragonite büyüktü. Buna benzer birkaç örnek daha var. Giant Pokemonlar olarak araştırırsan bulabilirsin. Yalnız şu efsanevi işini ilk başta çok büyüttüler gerçekten.  :)
(30-03-2012, 10:10 PM)Müptela link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Boyunu küçültmediler. Deniz fenerinin oradaki Dragonite büyüktü. Buna benzer birkaç örnek daha var. Giant Pokemonlar olarak araştırırsan bulabilirsin. Yalnız şu efsanevi işini ilk başta çok büyüttüler gerçekten.  :)

Söylediğine katılıyorum dev pokemonlar olayını da biliyorum(Bir bölümde el değmemiş adada tanıtmışlardi hatta orda bir profösör vardı genç bunları araştırıyordu falan...) fakat anlatmak istediğim şey farklı o büyüme olayı charizardda olmuştu. Ash'in charizard'ı kamp gibi bi yere gitmişti orda dişi bir charizard vardı. Bayağı büyük boyutlarda fakat dragonite da olay tam tersi oldu sen neredeyse 20-30 metre dragonite göster sonra da pardon biz yanlışlık yaptik dragonite'in boyu 2-3m arasıdır o diğerinin hormonu fazla kaçmış özür dileriz gibi bişey oldu.. :) İlk tanıttığın bi pokemonu devasa boyutlarda gösterip sonra küçücük bi hale getirme olayına takılmıştım. :) şaka bi yana bende o orange ligi sonunda gördüğüm dragonite hayal kırıklığı yaratmıştı boyut bakımından sadece bunu belirtmek istedim..  Smile
(30-03-2012, 10:33 PM)mic-ron link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Söylediğine katılıyorum dev pokemonlar olayını da biliyorum(Bir bölümde el değmemiş adada tanıtmışlardi hatta orda bir profösör vardı genç bunları araştırıyordu falan...) fakat anlatmak istediğim şey farklı o büyüme olayı charizardda olmuştu. Ash'in charizard'ı kamp gibi bi yere gitmişti orda dişi bir charizard vardı. Bayağı büyük boyutlarda fakat dragonite da olay tam tersi oldu sen neredeyse 20-30 metre dragonite göster sonra da pardon biz yanlışlık yaptik dragonite'in boyu 2-3m arasıdır o diğerinin hormonu fazla kaçmış özür dileriz gibi bişey oldu.. :) İlk tanıttığın bi pokemonu devasa boyutlarda gösterip sonra küçücük bi hale getirme olayına takılmıştım. :) şaka bi yana bende o orange ligi sonunda gördüğüm dragonite hayal kırıklığı yaratmıştı boyut bakımından sadece bunu belirtmek istedim..  Smile

Yanlış anlamışım. Özür dilerim.  :-[
Daha fazla bir şey söyleyip konuyu dağıtmayayım artık  :D
Bir ekleme yapayım;dragonite'nin hızının savaş uçağından fazla olduğu söyleniyor ve animedede gerçekten çok hızlıydı.Fakat gel gör ki statlara baktığında speed'i charızarddan ve hatta gyaradosdan bile daha az.Bu statlar sanırım animeye göre değilde, oyuna göre uydurma gibime geliyor.Statlara bakıldığında ayrıca arceus'un special atağına 120,dialga ve palkianınkine 150 denmiş.Ama yine gel gör ki arceus judgment yaparak dağıtıyor ortalığı,dialga anca mavi bir ışık atabiliyor.Bu nasıl bir çelişkidir arkadaş?
Sayfalar: 1 2 3 4