Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: #149 Dragonite
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(20-10-2012, 11:14 PM)Armenikhi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(20-10-2012, 02:24 PM)y4n3s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Demeke istediğim; Anime olmasa oyun bu tuttuğunun %1 'i kadar bile tutmazdı.
Oyun 1996da anime 1999da yapıldı. O zamanlar bile oyun çok ünlüydü.

dünyaca ünlü değildi ve o şimdiki geliri almıyordu :rolleyes:
1. Dünyacademdim
2.Sen %1i bile olamaz demişsin
konuyla ilgisi olmayan tartışmaları pm ya da başka bölümde tartışsanız daha iyi olur konunun dağılmaması için :rolleyes:
bu çok sempatik bence :)
oyunlar ve anime birbirine ne yazık ki paralel olmuyor.
bu takas nasıl oluyor
Oyunlarda Dragonite outrage,flamethrower,thunderbolt,surf öğretince Avatar gibi bişey oluyo buz pokemonlarında bile kullanmışlığım var
Dragonaite en sevdiğim pokemonlardan biridir anime de drago meteor kullandığını hiç görmedim ejder tipi olmasına rağmen.
(14-01-2015, 09:40 PM)ho-ohlugia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dragonaite en sevdiğim pokemonlardan biridir anime de drago meteor kullandığını hiç görmedim ejder tipi olmasına rağmen.

Draco Meteor özel bir saldırıdır. Dragon tipi pokemonların geneli bu saldırıyı öğrenebilir. Ama uzun sürebilecek bir eğitime tabi tutulduktan sonra anca öğrenebiliyorlar.

Spoiler:
Ash bu Gible'a bu saldırıyı öğretebilmek için az uğraş vermedi. Bunun yanında Gible tam öğrenemediği için garibim Piplup az çekmedi Draco Meteor saldırısından sonra da bir bölümde Gible'a gereken tepki ve uyarıyı yapmadıkları için küsüp yanlarından uzaklaşmıştı... :(:):
Piplup ın şansına kafasına gitmeyen ilk meteor Barry bin Empoleonu sayesinde kafasına gitmişti baya bi gülmüştüm
Sayfalar: 1 2 3 4