Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Video Birleştirme Programı Arıyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Başlıkta da belirttiğim gibi bir video birleştirme programı lazım bana. Onlarcasını denedim ama hiçbir sonuç alamadım.Çalışan bildiğiniz bir program varsa kullanımıyla birlikte anlatabilir misiniz Question
Movie maker:D
Yüzlerce program var :) " Çalışmadı " demek yanlış muhtemelen problem senden kaynaklıdır. En basiti Movie Maker daha profesyonel bir şey arıyorsan Google'de yaz bulursun :)
CyberLink PowerDirector iyidir iyi  Slobber
Ultra Video Joiner ile Birleştirebilirsin. Burada arkadaşın biri anlatmış.
(10-03-2012, 02:13 AM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüzlerce program var :) \" Çalışmadı \" demek yanlış muhtemelen problem senden kaynaklıdır. En basiti Movie Maker daha profesyonel bir şey arıyorsan Google'de yaz bulursun :)

Movie Maker i biliyorumda onu kullanamıyorum.Cidden çoğu çalışmadı birsürü program indirdim bazıları açılmadı bile  Pikachu_17
Movie Maker en kolayı bence.Bazı bilgisiyarlarda yüklü oluyor.Hem de çok işime yaramıştı.İnternetten kulanım talimatlarına bak hemen alışırsın.
Ultra Video programları üstüe program tanımam ben  <love>
Tam olarak hazırlamak istediğin video nun nasıl birşey olacağına bağlı :D Ben Sony Vegas ı öneririm. Arayüzü güzel ve oldukça kullanışlı.