Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 037 - Ditto's Mysterious Mansion
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Ditto's Mysterious Mansion
Japonca Adı : Ditto and Imité
Türkçe Adı  : Ditto’nun Gizemli Malikanesi


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız yollarına devam ederken gelecek onlar için parlak ve güneşli görünüyordu.

Kahramanlarımız yolda ilerlerken birden yağmur yağmaya başlar. Biraz koştuktan sonra bir malikane görürler ve hemen içine girerler. İçeri girdikten sonra burasının bir tiyatro salonu olduğunu anlarlar. Ash, arkasını döndüğünde 2 tane Pikachu görür. Misty diğer Pikachu'yu kucağına alır, fakat Pikachu'nun suratı biraz değişiktir. Hemen yere bırakır. Ash gelir ve yakalamak ister. Hemen Pikachu'ya Şimşek Şoku saldırısı yapmasını söyler. Ardından PokéTopu’nu atacağı sırada birisi daha PokéTopu fırlatır. 2 PokéTopu havada çarpışır. Geldiği yöne baktıklarında bu sefer de Ash'e benzeyen birisi gözükür. Brock bu kişinin bir kız olduğunu söyler. Ash'e benzeyen kişi yavaş yavaş yanlarına gelir ve adının Duplica olduğunu söyler. Kendisinin taklitçi olduğunu belirtir. Diğer Pikachu ise Ditto'ya dönüşür.

Ditto: Değişebilen Pokémon'dur. Vücudunun hücrelerini ayarlama ve başka şekillere girme yeteneği vardır. Tek yapabildiği saldırı, şekil değiştirebilmektir.

Ditto'nun güçsüz olduğunu söyleyen Ash'e karşı çıkan Duplica savaş teklif eder. Ash, Bulbasaur'ı seçer, Duplica da Ditto'yu seçer. Ditto hemen şekil değiştirir. Bulbasaur Jilet Yaprak saldırısı yapar . Şekil değiştirdiği için Ditto da Sarmaşık Kırbacı’nı kullanır. Saldırıları engelleyen Ditto, Bulbasaur'ı sıkmaya başlar ve Ash maçı bırakır.

Duplica şekilden şekile girerken Ash bir tarafta kara kara düşünmeye başlar. Brock, Duplica'nın tecrübesinden dolayı yendiğini söyler. Misty Duplica'ya çok iyi bir eğitmen olabileceğini söyler fakat Duplica eğitmenlik yerine Ditto ustası olmayı tercih ettiğini söyler. Burasının insanların arada uğradığı yer olduğunu söyler ve arada çıkıp oyunlarını sergilediklerini anlatır. Ditto insanları eğlendirmek için Machoke ve Voltorb'a dönüşürmüş fakat suratını değiştiremediği için izleyenler hoşnut kalmazmış. Bu yüzden insanlar artık buraya pek uğramaz olmuş.

Birden sahneye Roket Takımı çıkar. Klasik konuşmalarını da yaptıktan sonra Meowth hemen Ditto'yu yakalar. James de Weezing'i çıkarır ve Duman saldırısı yaparak kaçarlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Ditto

Roket Takımı Ditto'nun Dratini olması için onu zorlar. Fakat sonra Jessie bir çocuk resmi gösterir ve büyüdüğünde nasıl bir şey olacağını göstermesini izler. Ama Ditto resmin aynısına dönüşür. Jessie sinirlenir ve tekrar Dratini'yi gösterir. Bu sefer de kitaba dönüşür.

Diğer yandan Duplica'yı teselli eden kahramanlarımız ona yardım edeceklerini söylerler. Ash ise bir Ditto nun gücünün aslında eğitmenin gücü olduğunu söyler. Pidgeotto ve Zubat içeri girerler. Kahramanlarımızı ve Duplica'yı Ditto'nun olduğu yere götürürler.

Bu sefer kahramanlarımız tıpkı Roket Takımı gibi görkemli bir giriş yaparlar. Ash bunun çok eğlenceli olduğunu söyler. Duplica Ditto'yu geri ister fakat arka tarafta iki tane Meowth vardır. Bunların hangisinin gerçek Meowth olduğunu anlamak zordur. Çünkü Ditto bu sefer gözlerini de düzgünce değiştirmiştir. Duplica da bu yüzden Roket Takımına teşekkür eder. Jessie gerçek Meowth'u Duplica'nın kucağına atar. Balon ile havalanmaya başlar. Meowth'u tekrar balona fırlatırlar. Ditto ise Jessie'nin elinden kurtulup Duplica'ya döner. Jessie planını uygulamaya başlar. Balondan top çıkar. Ditto da topa dönüşür. Pikachu içine girer ve Ditto onu fırlatır. Pikachu Şimşek Şoku saldırısı ile Roket Takımı’nı fırlatır.

Ditto tekrar Duplica'nın isteğiyle Pikachu'ya dönüşür. Fakat bu sefer Ash hangisinin gerçek Pikachu olduğunu anlamaz, ama Duplica Ditto'nun hangisi olduğunu anlar ve onu kucağına alır. Taklit evini tekrar inşa eden Duplica kahramanlarımıza yeniden gelmelerini istediğini söyler.

Kahramanlarımız bu eğitici dostların hayatına tekrar güneş ışığını getirmeyi başarmıştı. Kim bilir onları kim ve nasıl maceralar bekliyordu? Gökkuşağının ötesinde…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Duplica



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani017.gif]

Brock: [Resim: rsiconani041.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Duplica: [Resim: rsiconani132.gif]


Diğer Eğitmenler & Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani100.gif][Resim: rsiconani101.gif]
[align=center]


[align=center][Resim: olaylar.png]

- Ash ve arkadaşları Duplica ile tanışır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: ©asTieL
Düzenleme: maNga
Bu bölümüde severek izlemiştim . Teşekkürler arkadaşlar .