Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 036 - The Bridge Bike Gang
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The Bridge Bike Gang
Japonca Adı : Storm on Cycling Road
Türkçe Adı  : Köprüdeki Bisiklet Çetesi


[Resim: genizet.png]

Safari Bölgesi’nde yaşadıkları güzel anılarıyla keyiflenen kahramanlarımız, seyahatlerine devam etti.

Kahramanlarımız yeni bir şehre gelirler. Pokémon Merkezi’ne gidecekleri sırada uzun bir köprü görürler. Köprüden geçmeye çalıştıklarında görevli bir adam araba yolunun tamamlanmadığını ama bisiklet yolunun tamamlandığını söyler. Bu yüzden bisikleti olmayan kişilerin geçişlerine izin vermez. Misty bunu fırsat bilerek hemen Ash'e laf söylemeye başlar ve kendi bisikletini hatırlatır.

Pokemon Merkezi’ne ulaşan kahramanlarımız yolu nasıl geçecekleri hakkında derin bir düşünceye dalmışken Hemşire Joy gelir ve yardım ister. Sunnytown’da bir Pokémon’un hasta olduğunu ve ona ila. Götürülmesi gerektiğini söyler. Misty ise bisikletlerinin olmadığını belirtir. Hemşire Joy onlara ödünç bisiklet verebileceklerini söyler ve böylelikle yola çıkarlar.

Dinlenmek için mola verirler. Tekrar yola koyulduklarında etraflarını bisiklet çetesi sarar ve maç yapmak istediklerini söyler. Ash, kabul eder. Grubun lideri olan Chopper isimli çocuk Golem'i seçer.

Golem: Bir megathon Pokémon. Yılda bir kere taştan kabuğunu döker ve büyür.

Ash de Bulbasaur'ı sahaya sürer. Ash, Balbasaur'a Sarmaşık Kırbacı saldırısı yapmasını söyler. Bulbasaur saldırır, fakat Golem kapanır ve saldırı etki etmez. Golem ise karşı saldırı yaparak Bulbasaur'a doğru yuvarlanmaya başlar ve çarpar. Bulbasaur kötü yaralanır. Ash Bulbasaur'ı geri çekerek Charmander'ı gönderir. Chamander Ateş saldırısı yapar, fakat Golem tekrar kapanır. Bu sefer Golem sıçrayarak Charmander'ın üzerine düşer. Ancak Charmander bundan hemen kaçar. Bu sefer Ateş Fırlatma saldırısını kullanan Charmander’a, Ash ardından da Ateş Girdabı saldırısını yapmasını söyler. Golem kızarır ve karşı saldırı yapar. Charmander bundan da kaçar. Fakat grubun üstüne doğru yuvarlanmaya başlayan Golem, herkesi yakar. Chopper, Golem'i geri çağırır.

Bu sefer Tyra isimli başka bir kız Cloyster'ı seçer.

Cloyster: Bir kabuk Pokémon’dur. Kabuğu çok güçlüdür ve bombalara bile dayanabilir. Kabuğunu sadece saldırıya geçeceği zaman açar.

Misty bunun bir su Pokémon'u olduğunu ve Ash'e bunu kendisine bırakmasını söyler. Tam Starmie'yi sahaya süreceği zaman Psyduck kendi başına sahaya girer. Herkes Psyduck'a gülmeye başlar. Misty kuyruk kırbacını kullanmasını söyler. Psyduck sadece kuyruğunu çevirir ve yine herkes gülmeye başlar. Bu saldırıyla Cloyster'ın üstüne gider, fakat Cloyster'ın kabuğundaki dikenler Psyduck'e batar. Misty, Psyduck'e bunun haricinde birçok saldırı yapmasını söyler fakat Psyduck hiçbirini yapamaz. Cloyster saldırıya geçer ve Psyduck'ın kuyruğunu kabuğuyla sıkıştırmaya başlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Cloyster

Bu sırada bir şeyler olur. Gelen Roket Takımı’dır. Grubun lideri olan çocuk ve kız onlara büyük Jes ve küçük Jim demeye başlarlar. Jessie eskiden bisiklet kullandığı zaman başının üzerinde zincir çevirmesiyle tanınırken, James ise dört tekerlekli bisiklet kullandığı için tanınırmış. Artık o bisiktlet gruplarını bıraktıklarını ve Roket Takımı’na katıldıklarını söylerler. Hep birlikte kahramanlarımıza saldırmaya başlarlar. Bizimkiler kaçar ve polislerde karşıdan gelmektedirler. Çete ve Roket Takımı kaçar.

Memur Jenny onlara yardım etmek istediğini söyler fakat başka bir yerde olay olduğu için dönmesi gerekmektedir. Bu yüzden kahramanlarımız tek başlarına yola devam ederler. Yolda büyük bir fırtına başlar. Grubun lideri ve diğer kız Jessie ve James'ten bu fırtınada nasıl bisiklet kullanıldığını göstermelerini ister. Roket Takımı istemeden de olsa kabul eder.

Bu sırada kahramanlarımız yola devam etmektedirler. Fakat aşağıdan gemi geçmek üzeredir ve köprü açılır. Köprünün bir tarafında Roket Takımı diğer tarafında kahramanlarımız vardır. İki ekipte karşıya geçmek için diğer tarafa atlamak için köprünün açıldığı yere gelirler ve zıplarlar. Kahramanlarımız Roket Takımı’nın kafasına basarak diğer tarafa doğru geçerler. Fakat bu sefer de karşılarında çete vardır. Bu sefer Ash savaşmak istemediklerini ve Pokémon'a ilaç götürmek zorunda olduklarını söyler. Çete duygulanır ve kahramanlarımıza yardım etmeye başlarlar.

Sağ salim ilacı ulaştıran kahramanlarımız, büyük bir mutluluk duyarlar. Misty hemen hemşire Joy'u arar ve ilacı ulaştırdıklarını söyler.

Ve cesur kahramanlarımız sonunda hasta Pokémon'u kurtardı ve Sunnytown’a fırtınanın içinden geçerek ulaştı. Bisiklet çetesinin artık yeni kahramanları var. Böylece herkes mutlu…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Nurse Joy
Chopper
Tyra



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Chopper: [Resim: rsiconani076.gif]


Tyra: [Resim: rsiconani091.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani090.gif]
[align=center]


[align=center][Resim: olaylar.png]

- Önemli bir gelişme yok.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: ©asTieL
Düzenleme: maNga