Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black/White 2 Neden DS'e Çıkıyor?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon Black/White 2'nin 3DS yerine Nintendo'nun bir önceki taşınabilir oyun konsolu DS için hazırlanması bazı oyuncuların tepkisine yol açmıştı. Sonuçta yeni cihazın 3D ve daha gelişmiş grafik ve kontrol kalitesi sunma şansı vardı. Ayrıca harika bir online destek de sunulabilirdi. Peki neden oyun 3DS'e değil de DS'e geliştiriliyor? Nintendo bu sorunun yanıtını verdi.

    IGN'ye açıklama yapan bir Nintendo Amerika'dan bir yetkili şu sözlerle alınan kararı arkasındaki nedeni açıkladı:

    "3DS'in aynı zamanda DS oyunlarını da çalıştırdığını unutmayın. Nintendo DS ailesi Amerika'da 51 milyon sistem satarak oldukça geniş bir kitleye ulaştı ve biz bu kitleye yeni deneyimler sunma konusunda hala istekliyiz"

  Bu açıklamanın resmi yönünü bir tarafa bırakırsak Nintendo'nun 3DS'in yeni özelliklerinden yararlanmak yerine, daha fazla satış yapmak için oyunu DS'e çıkardığını anlıyoruz. Bu oyunu 3DS'e çıkarıp Pokemoncu kitleyi bu konsola yönlendirme gibi zahmet gerektiren bir işe adım atmamalarının da ticari bakış açısı dışında anlaşılabilir bir yönü yok.

Kaynak : BSC
ds e çıkması bencede iyi olmuş çünkü pcde açılmıyor 3ds oyunları vede çoğu kişide pc var 3ds oyunlarını bir çok kişi oynayamıyor güzel bi haber
adamların zararına oluyor bu dediğin yeshiro burda korsanı savunmuyoruz lütfen yorumlarımıza dikkat edelim
(01-03-2012, 10:56 AM)ErenMeseli link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adamların zararına oluyor bu dediğin yeshiro burda korsanı savunmuyoruz lütfen yorumlarımıza dikkat edelim


Adam korsanı savunuyorsun demiyor ki.Kendi için güzel bir haber olduğundan bahsediyor.Malum Türkiye gibi bir ülkede bu oyunları ve konsollarını bulmak ve almak ölüm.
Her ne kadar daha çok satmak için düşünülmüşsede kullanıcılar içinde iyi bir haber bu.
(01-03-2012, 02:35 PM)@Souler link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adam korsanı savunuyorsun demiyor ki.Kendi için güzel bir haber olduğundan bahsediyor.Malum Türkiye gibi bir ülkede bu oyunları ve konsollarını bulmak ve almak ölüm.

türkiyede pokemonun ilerlemesi için orjinale teşfik etmek şart bakarsan bütün ülkelerde ülke geneli turnuvalar var türkiyede neden yok bi düşün bakalım eğer yeteri kullanıcı ve satışa ulaşırsa türkiyede neden olmasın bu turnuvalar unutmayınki siz korsanı savundukça bu işi yapanlar ekmeğinden oluyor en son olarak thq japonya şubesini kapattı ve ordaki çalışanlar ekmeğinden oldu hak mı bu sence insanları ekmeğinden ediyorsunuz