Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 035 - The Legend Of Dratini
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Bilinmiyor
Japonca Adı : The Legend Of Dratini
Türkçe Adı  : Dratini Efsanesi


[Resim: genizet.png]

Safari Bölgesi’ne girmek üzere olan kahramanlarımız, henüz bir Pokémon yakalayamamıştı. Fakat böyle Pokémon dolu bir yerde, söyleyeceğin sözler yanlış anlaşılabilirdi.

Ash, safari bölgesinde Pokémon yakalayacağı için çok heyecanlıdır. Yol boyunca şarkı söyler. Bu gürültüden rahatsız olan bir adam Ash'e bağırır. Ash de ona karşılık verince adam silahını çıkartır ve Ash'e doğru tutar. Hemen araya Misty girer ve özür diler.

Kahramanlarımız ve adam evin içine girerler. Adam Ash' e, Safari Toplarını ve olta verir. Adam silahını çıkartır ve kuralları söyler. Bu arada Misty bir fotoğraf görür. Fotoğrafta Bay Kaiser ve Dratini vardır. Ash ve Brock da resmi incelerken Kaiser gelir ve fotoğrafı onların elinden alır.

Bu fotoğrafın anlamını Prof. Oak' a sormaya karar verirler. Oak 30 yıl önce Kaiser’nın Dratini bulduğunu ve bu olaydan sonra bir çok eğitmenin oraya gittiğini söyler. Sonra da Safari Bölgesi’nin bir kısmının kısır kaldığını söyler. Bir an önce Pokémon yakalamasını söyler ve telefonu kapatır.

Kahramanlarımız tam Safari bölgesine giriş yapacağı sırada Roket Takımı gelir. Klasik konuşmalarını yaptıktan sonra Kaiser tekrar silahını çıkartır. Bu sefer ateş etmeye başlar. James, Jessie ve Meowth'u kucaklayarak aşağıya atlar. Yere yakın bir mesafede paraşüt açar, fakat paraşüt onların düşmelerini engellemez. Ash'e meydan okurlar. Eğer kaybederlerse Ash'in peşini bırakacaklarına söz verirler. Ash buna inanır, fakat Misty inanmaz.

Hemen işe koyulan Ash, karşıdan gelen Taurus sürüsüne yaklaşır.

Tauros: Saldırı donanımına sahiptir, onu kullanır. Nezaketlidirler, bir şey onlara saldırmadıkça, asla karşılık vermezler.

Ash ve Brock hemen Tarus yakalarlar. Başka bir yerde Rhyhorn görürler.

Rhyhorn: İğne Pokémon. Sert kabuklu korunma ile donanımlı olduğu için çok kuvvetlidir.

Ash, Rhyhorn 'a Safari Top fırlattığı zaman önünden Taurus sürüsü yeniden geçer ve Taurus yakalar. Rhyhorn ise kaçar.

Bu arada Roket Takımı Kaiser'yı yakalar ve Dratini'nin yerini öğrenmek için ona işkence yapmaya başlarlar. İşkencelere rağmen Dratini' nin yerini söylemeyen Kaiser, en sonunda gıdıklama makinasına yenik düşer ve söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Tauros

Misty ise oltasını çıkarır ve özel yemlerinden bir tanesini kullanır. Biraz bekledikten sonra oltaya bir şey takılır. Misty, Ash ve Brock zar zor çekerler ama oltaya takılan bir Gyrados'tur. Oltanın ipi hemen kopar. Kaiser gelir ve gıdıklama makinasından kurtulmak için yardım ister. Pikachu, Şimşek saldırısı ile Kaiza' yı kurtarır. Sonra Dratini'nin yerini Roket Takımı’na söylediğini belirtir. Hemen Dragon Vadisi’ne giderler.

James ve Meowth dalgıç kıyafetleriyle suyun altında Dratini'yi ararken Jessie de onları yukarda bekler. Jessie birden Dratini'yi görür ve ona kibar davranmaya başlar. Aşağıda ise James ve Meowth nefessiz kalır, çünkü Jessie onlara hava giden hortuma fark etmeden basmıştır. Nefessizlikten dolayı aniden suyun üstüne çıkan ikili Dratini'nin korkmasına ve kaçmasına sebep olur. Meowth, Roket Takımı’nın özel su altı elektrik bombasını kullanmayı önerir. Bu şekilde bütün Pokémonlar’ı suyun üstüne çıkararak yakalamayı hedefler. Bombayı göle atacakları sırada, Kaiser ve kahramanlarımız gelir. Ash düelloyu kazandığını söyler. Fakat Jessie daha belli olmadığını söyler ve bombayı suya atar. Hemen ne olacağını anlayan Kaiser bombayı çıkartmak için suya dalar. Sonrasında Ash de dalar ve Misty, Starmie' sini çıkartarak Ash'e yardım etmesini söyler.

Suyun içinde Ash Starmie'ye, Kaiser'yı suyun üstüne çıkartmasını söyler. Bombayı gölün dibinde bulur fakat çıkarken nefesi tükenir. Tekrar suyun dibine düşer. Bu arada Kaiser suyun üstüne çıkar ve Ash'in bombayı aramaya gittiğini söyler. Birden bire yağmur yağmaya başlar, suda ise hortum oluşur. Ortasından Ash ve Dragonair çıkar.

Dragonair: Ejderha Pokémon. Efsanevi Pokémon kar veya yağmur yağdırabilir. Kanatları olmadan uçabilir.

Ash, elindeki bombayı patlamasına az bir saniye kala Roket Takımı'na fırlatır. Roket Takımı patlar. Kaiser ile Dragonair karşı karşıya gelirler. Kaiser, Drati’nin Dragonair'e evrimleştiğini ve kendisini çok iyi geliştirdiğini söyler. Sonra Dratini de gelir. Dragonair, Kaiser'ya Dratini'nin onun yavrusu olduğunu anlatır. Kaiser tekrar sevinir ve ağlamaya başlar. Ash yakaladığı bütün Tauruslar’ı Oak'a göderir ve oradan hep birlikte ayrılırlar.

Safari Bölgesi, birçok Pokémon’un ve eşsiz kalbi olan bir adamın olduğu bir yerdi. Bir gün gelecek ve kahramanlarımız buraya geri dönecek.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Kaiser



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani128.gif]


Misty: [Resim: rsiconani120.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani029.gif][Resim: rsiconani032.gif][Resim: rsiconani111.gif][Resim: rsiconani112.gif][Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani147.gif][Resim: rsiconani148.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, bir sürü Tauros yakalar.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Geniş Özet: ©asTieL
Düzenleme: maNga
Güzel bir bölümdü bu ve çok hızlısınız maNga "ben ve özet"  :suprise: anladın sen  ;D
Bu bölümü türkçe izlemek vardı be... Ama o silah muhabbetinden dolayı Amerika'da yayınlanmadı, dolayısı ile bizde de. Küçükken bu Tauros'u ne zaman yakaladı diye düşünürüdüm hep. Safari bölgesinden yakaladığını öğrenmiş olduk. Teşekkürler Pelin (Y)
Evet Pelinlerin sayesinde bölümlerin özetlerini okuyarak daha güzel anlamamıza sebep oluyorlar. Ellerinize Sağlık .
(28-02-2012, 01:25 AM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu bölümü türkçe izlemek vardı be... Ama o silah muhabbetinden dolayı Amerika'da yayınlanmadı, dolayısı ile bizde de. Küçükken bu Tauros'u ne zaman yakaladı diye düşünürüdüm hep. Safari bölgesinden yakaladığını öğrenmiş olduk. Teşekkürler Pelin (Y)

Çok istek olursa biz 2-3 arkadaş dublaj işine girip böyle yasaklı bölümleri dublajlayabiliriz belki. :D
Bugün küçük bi deneme yaptık fena olmadı.

Tabii bol boş vakit ve sabır lazım bu iş için, yani şimdilik hayal olarak da kalabilir... :D

Ve tabii ki, eline sağlık Pelin abla. :D