Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Vortex Pokemonun Seviye Artması Kolay Yolu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bir kolay yolu buldum arkadaşlar kurallara aykırı olabilir vortex sitesinde tam bilmiyorum ingilizcem aşırı iyi olmadığı için okuyamadım kuralları bende google chrome kullanıp çeviriyorum anca öyle oynuyorum oyunu :) Hemen anlatmaya başlıyorum Şu adımları yapınız Battle-Battle in a Gym bundan sonra aldığınız rozetleri bile aynısını oynayıp kazabilirsiniz :) Veya kolay gördüğünüz bir rozet maçı varsa aldığınız onuda oynasanız pokemonunuzun seviyesi artar . Yeni oynuyorum bu oyunu belki bilmiyenler varsa söyleyim dedim :) Umarım faydalı olur
Teşekkürler Mert ama daha kolay bir yol var . Pokemonunun türüne göre arama yerine bir şey yazıyordun 100 level Pokemon çıkıyordu karşına her kestiğinde 10 level atlıyorsun :) Ama tam hatırlamıyorum bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
(27-02-2012, 05:55 PM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler Mert ama daha kolay bir yol var . Pokemonunun türüne göre arama yerine bir şey yazıyordun 100 level Pokemon çıkıyordu karşına her kestiğinde 10 level atlıyorsun :) Ama tam hatırlamıyorum bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu :) Ama nasıl olduğunu bilmiyorum :) Bilsem iyi olur oyun için  Confused
Mert dün sana anlattığım olay işte.
(27-02-2012, 06:04 PM)nightshade link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mert dün sana anlattığım olay işte.

Anladım şimdi  Confused Ama ben başaramadım yapmayı  o arama yerine ne yazdıysam olmadı :D
Mert forumda araştırırsan zaten detaylı bilgi bulabilirsin.Bu forumda vortex oynayan çoğu kişi bunu biliyor.Lütfen ilk olarak forumda araştır sonra konu aç.Seni uyarmak benim haddime değil ama yinede söyliyim dedim.O pokemonun türüne göre olayı şu şekilde : Battle / Battle Any Members e giriyosun.Oradaki boşluğa trainerlerin isimlerini yazıyosun.Mesela psychic pokemon kasıcaksan örneğin espeon kasıcaksın.O boşluğa TrainingPsychic yazıyosun.O şekilde başına Training yazıyosun sorna kasıcağın pokemonun türünü.İnternetten araştırsanda bulurdun forumda araştırsanda.
Denedim Latios önceden yapamıyordum  şimdi yaptım ve ben kurallara saygılı bir insanım amacım sadece insanlara yardım etmek kötü niyetle değil . Elbet bilmeyenler biri çıkacak . Bir de eğer böyle bir konu açıldıysa yani benim anlattığım şekilde konunun başlığındaki gibi işte o zaman özür dilerim .
Ben sana kurallara uymuyosun demedim.İlk forumda araştır bulamassan konu aç dedim.Başka birisi açtıysa bu konuyu zaten senin konun gereksiz oluyo post kasmaya giriyo anlatabildim umarım kendimi.
(27-02-2012, 06:49 PM)LaTi0S link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sana kurallara uymuyosun demedim.İlk forumda araştır bulamassan konu aç dedim.Başka birisi açtıysa bu konuyu zaten senin konun gereksiz oluyo post kasmaya giriyo anlatabildim umarım kendimi.

Anladım :) Bana yardım etmek amaçlı dediğini biliyorum asla yani kötü niyet aramadım yardımların için teşekkür ederim bu site çok yardımsever mesela başka siteye falan üye olduğumda bu kadar sıcakkanlı üyelerle karşılaşmadım hiç bil yani :)
Eğer battle'deki battle any member a girdiğinizde karşınıza çıkan yere  aşşağıdaki isimlerden birini yazarsanız rakip olarak 6 tane 100lvl pokemon'u olan birileri çıkar ama pokemonlara bir skill almışlar kimseye vuramıyor(canınız azalmıyor) sizde onları yeniyorsunuz 9 lvlden 75'e atlattığım pokemonlar oldu.                                        traingrock
traingelectric
trainggrasswater
training