Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Réburst | Türkçe | Cilt 1
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
çeviren od92, editleyen muaet ve şuanda dersleri çok yoğun...
(02-04-2012, 12:11 AM)alperen742 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ellerine sağlık da neden artık öbür mangayı çevirmiyorsun?

Pokemon Adventures'in çevirileri mevcut ancak serinin editörü mesoo. Ve o da bazı nedenlerden ötürü pek vakit bulamıyor editlemeye. Benimse derslerden kafamı kaldıracak vaktim yok. Haftada 1 bölüm anca yetiştiriyorum. Mesoo işlerini düzene sokunca haftada en az 1 bölüm vereceğiz ondan da.
6. Bölümün eklenmesi ile ilk cildin sonuna gelmiş bulunmaktayız. İngilizce Scanlation grupları yeni cilde başladığında kaldığımız yerden devam edeceğiz. İyi okumalar. :bak.:


harika bir manga
<love> <love> <love> <love>
ya beyler ve bayanlar okudum da yorumları, isterseniz okumayanlara anlatmayın ne dersiniz? şimdi ne oldu ne olacak ben öğrendim olmadı bu  Anger
Bence mangalar pek eğlenceli değil elinde olmadığı sürece.Bilgisayarda pek tadı çıkmıyor.Satılan bir yer yok mu?  :(
Türkiye de basılmakta olan yalnızca Death Note, Naruto ve One Piece var. D&R mağazalarında bulabilirsin.
elinize kolunuza sağlık gerçekten çok güzel çalışma olmuş
(23-04-2012, 10:31 PM)muaet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Türkiye de basılmakta olan yalnızca Death Note, Naruto ve One Piece var. D&R mağazalarında bulabilirsin.
İstanbul'da oturan arkadaşlar için GON Çizgi Roman Kitabevi'ni tavsiye edebilirim. İstiklal'de Galatasaray Lisesi'nin yanındaki sokakta sol tarafta kalan bir dükkan, aklınıza gelmeyecek derecede manga, çizgi roman, anime boxset'leri, figürler, meşhur romanların ve manifestoların illustrated versiyonları, dergiler kısacası herşey var. Pokémon Adventures'ın da 2 cilti vardı birkaç sene öncesinde ama halen daha var mı bilemiyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5