Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sizce hangi online pokemon oyununu oynasam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar sizce pokemonun hangı onlıne oyununu oynasam yardımcı olurmusnuz.
Oynayabileceğin hepsini oynamanı öneririm.Ama ilk önce Red/Green/Yellow gibi oyunlarrı bitirsen daha iyi olur.Tecrübe kazanırsın en azından.
LaTi0s'a katılıyorum ilk önce Gba'ları bitirmelisin kanımca. Online olarak Pwo öneririm. Uzun süre oynadım ama yapılcak bir şey kalmayınca bııraktım Pwo'yu . Sık sık kapanması dışında sorunu yok ama ilk önce tecrübe kazan . Takım kurmayı filan öğren derim.
Pwo benim hoşuma fazla gitmedi ama yinede güzel.Pokemon Craft'da Pwo nun web tabanlısı gibi birşey.Pwo yu oynayamazsan(herhangi bir nedenden dolayı)Pokemon Craft ı bi dene derim.Deluge ve Vortex biraz daha amatörce.Tabiri caizse PvP gibi.
(23-02-2012, 09:04 PM)LaTi0S link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oynayabileceğin hepsini oynamanı öneririm.Ama ilk önce Red/Green/Yellow gibi oyunlarrı bitirsen daha iyi olur.Tecrübe kazanırsın en azından.

lınk=?
Forumda ara bulursun bende bilmiyorum sadece isim olarak  ;D  Hiçbirini oynamadım ve oynamadığım içinde bi takım bile kuramam.Anca açıklamalardan falan.Arşivimi geliştirmekle uğraşıyorum bi ara bende denerim illaki.
Ben her türlü pokemon oyununu oynadım. Red,Blue,Yellow,Crysital,FireRed,LeafGreen,Emerald,HeartGold,SoulSilver,Platinum,Stadium,Ranger,Rescue Team,Hackler şimdide White'ı bitirmeye çalışıyorum. ;D

Şimdi fark ettimde 4-5 yıldır pokemon oynuyorum.

Pokemon Craft'ı ben bulamadım Monstermmorpq olmuş galiba. Question
Doğru öyle www.pokemoncraft.com burdan gir yine craft ama ismi değişmiş.
Monster MMO Rpg olmuş  Confused.Eskisi daha güzeldi
Yeni canavarlar eklemişler doğru eskisi daha güzeldi ama sistem yine aynı tek değişen şey pokemonlar olmuş.
Sayfalar: 1 2