Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bilgisayarcılar Buraya Yardım Edin!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet arkadaşlar biz şuan "Paket Program" dersinde "Microsoft Office PowerPoint 2007" işliyoruz. Hocamız bize ödev verdi ve aşağıda ödevi açıklyorum ;

PowerPoint ile animasyon yapın dedi . Hoca  Pikachu , Vs... Pikachu ' yu oynatın dedi , bana bir mesaj versin . bunun illa pikachu olması gerekmiyor , bana yeterki yaptığınız animasyonda bir mesaj verin dedi.
Ve sizlerin yardımlarınız bekliyorum . Örneğin ; Pikachunun elektrik şoku ile gif vb. pokemonların kapışması gifler vs... Yardımlarınızı Bekliyorum Haftaya Salıya kadar .
Geçen sene böyle bir şey olsaydı yapıp sana yollardım grafik tasarımıyla uğraştım ama şu anda neredeyse 0'ım kitaplarım vardı kaybetmeseydim yardımcı olurdum.İmkanın varsa bilgisayarda grafik tasarımlarıyla uğraşan birilerinden yardım al çok iyi yaparlar.
Nasıl bir şey istediğini söylersen ben yardımcı olabilirim gif konusunda. İstediğin bir şeyi söylersin buradan veya özel mesajdan, bende yapabilirsem gif şeklinde yaparım sana :)
Örneğin bana pikachunun 1.bölümündeki Ash'ın pikachu aldığında Gary ile konuşurken orada Pikachunun herkesi çarptığı zaman gif olarak yaparsan belki işime yarıyabilir.
Tamam sanırım yapabilirim :) Ödevin Salıya kadar olduğu için hafta sonu hallederim , çünkü benimde bitirmem gereken bir web sitem var . Cuma veya Cumartesi tekrar hatırlatırsan sevinirim.
(21-02-2012, 08:50 PM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam sanırım yapabilirim :) Ödevin Salıya kadar olduğu için hafta sonu hallederim , çünkü benimde bitirmem gereken bir web sitem var . Cuma veya Cumartesi tekrar hatırlatırsan sevinirim.

Tamam teşekkürler Sen ne sitesi yapıyorsun ve nerede okuyorsun?
(21-02-2012, 08:52 PM)patron link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam teşekkürler Sen ne sitesi yapıyorsun ve nerede okuyorsun?
Öğrenciyim Lise 4. sınıf ve 3 hafta süren bir ödevim var :) Mehmet Akif Ersoy ile ilgili bir site yapmam gerekli onunla uğraşıyorum bir süredir . İstanbul/Etiler'de okuyorum.