Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Satılık Pokemon Oyuncakları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
https://www.sahibinden.com/ilan/alisveri...028/detay/


[time]1329476178[/time] Tarihinde Birleştirildi.
[Resim: catch400215160433211.jpg]
[Resim: catch430215160433211.jpg]
[Resim: catch420215160433211.jpg]

Satılık pokemon oyuncakları ve kartları!

Farklı boylarda figürleri ve kartları yurt dışından getirtmekteyim. İlgilenenler benimle iletişime geçebilirler. Koleksiyon için birebir!
hangi paketlerden 29 kart çıkıyor ve nasıl 5 lira oluyor anlamış değilim ...

ben yazlarımı genelde almanyada geçiriyorum ve zamanında 1 euro ya yu-gi-oh destesi almıştım PAZARDAN ... dikkatli olmakta fayda var ..
Fiyat pahalı mı demek istedin anlamadım? Güvenlik konusunda da derdiniz olmasın. Telefonla veya internet üzerinden alacağınız şeyi zaten tam olarak öğrenebilir ve istemiyorsanız almazsınız. Kimseyi kazıklamak gibi bir derdim yok, kendime almak için sipariş vermiştim ancak benim gibi arayıp bulmakla uğraşmak istemeyen insanlara da çok az bir kar koyarak satmayı planlıyorum.
linki tıkladıgımda karşıma gelen figürler orjinal degil anlasılan bide 24 tanesi 24 lira demişin ben tanesini sakın yanlış anlamaada 8 euroya alıyorum almanyadan biraz şüphe uyandırdı gibi
Figürler orjinal değil tabi ki. Yoksa bu fiyata almak imkansız. Ucuza büyük bir koleksiyon oluşturmak isteyenler için tercih edilebilecek ürünler bunlar. Gerçi kişisel olarak orjinalite takıntım yok. Tabi ki kaliteli olması şartıyla. Neden dolandırıcı muamelesi gördüğümü de anlamıyorum? Sonuçta kimsenin zorla cebinden parasını alamam. Ürüne bakarsın detaylıca görürsün istersen alırsın. Beğenmezsen de almazsın. Kendi koleksiyonumu ucuza getirebilmek için toplu bir alım yaptım ve isteyenlere de bir kısmını satmak istiyorum. İstemiyorsanız da ben de kalsın sorun yok :)
kimseyi dolandırıcılıkla suçlamıyorum .. pokemon kartlarının orjinal alınmasından yanayım şahsen sahte kartları sevmiyorum ... ve 29 kart çıkan bi paketin orjinal olduğuna inanmamı beklemeyin lütfen ... belki sana alırken kazık atmışlardır veya sen para kazanmak için böyle bi işe girişmişsindir beni ilgilendirmez .. ben sadece genel anlamda bi uyarı yapıyorum .. 29 kartı 5 liraya alıpta sevinen birisinin eline sahte kart gelince üzülmesini istemem...
sizden haber bekliyorum mutlakaa

4-5 cm lik olanlarından https://translate.google.com.tr/translat...&sandbox=1
bu linkteki oyuncaklardan istiyorum getirtebilirmisiniz?