Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon + Nobunaga's Ambition Güncelleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Resmi Pokemon sitesi bu hafta yayınlana CoroCoro dergisinde yayınlanan bazı bilgileri teyit etti. Ayrıca bunlara ilave olarak, WiFi üzerinden yapılacak olan oyunun hakkında bilgi verdi. Oyunda WiFi üzerinden indirebileceğŸiniz farklı oyun hikayeleri mevcut. Bunlardan ilki, Motonari & Motochika Arasındaki ArkadaŞlığŸın Kökeni (The Origin of the Friendship Between Motonari & Motochika), bu event Mart 17'den baŞlayarak bitiŞ tarihi yok. Bu hikaye iki liderin arasındaki arkadaŞlığŸı konu almakta.

Sonra ki hikaye Göçebe Kabuki Sanatçısı: Keiji'nin hikayesi (Wandering Kabuki Performer: Keiji's Story), bu event ise Mart 24'ten Nisan'ın 13'üne kadar devam edecek. Bu hikaye Keiji oyunda sizi kurtardıktan sonra olan Keiji'nin hikayesini anlatmakta.

Ayrıca size verilen Eevee'nin herhagibi bir geliŞimlerinden birine geliŞebiliceğŸi yazıyor.
[Resim: mewtwolink.png]
Motonari ve Motochika, ikisi oyunun baŞında size zorluk çıkarsalarda ileride size yardımcı oluyorlar. İkisi beraber LJimen ve Su tipinde uzman.

ǖnceki Haberlerimiz

19 Ocak - Pokémon + Nobunaga's Ambition Karakterleri Hakkında Bilgiler

19 Ocak - Pokémon + Nobunaga's Ambition Gameplay Trailer 2

1 Ocak - Pokémon - Nobunaga's Ambition hakkında yeni bilgi
[Resim: wifi1.png]


Kaynak: serebi.net
Oyunun 30 saniyelik fragmanı yayınlandı. Fragmandan oyun hakkında fazla yeni bişeyden bahsedilmiyor. Sadece yeni bir lider ile ilgili ayrıntılar verildi. Bu karakterin ismi Kunoichi takım arkadaşı ise Scraggy.

[Resim: kunoichi.jpg]

Fragman