Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 034 - The Kangaskhan Kid
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : The Kangaskhan Kid
Japonca Adı : Kangaskhan's Lullaby
Türkçe Adı  : Kangaskhan Çocuk


[Resim: genizet.png]

Uçsuz bucaksız çayırları geçtikten sonra, kahramanlarımız kendilerini Pokémonlar’ın vahşi hayat içinde geliştikleri ve yakalanmayı bekledikleri Safari Bölgesi’nde bulurlar.

Ash bir Chansey görür ve onu yakalamak için PokéTopu’nu atmaya kalkar. Fakat bu bir Pokémon değildir. Memur Jenny’nin kafasındaki bir başlıktır. Memur Jenny, Ash’e silah doğrultur ve PokéTopu’nu elinden bırakmasını söyler. Onları Pokémon çalmaktan tutuklar ve güvenlik çadırına götürür. Orada olanların bir yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıkar ve onları serbest bırakır. Ama harita da bir kırmızı nokta belirir. Bunun anlamı başka bir kaçak avcının daha ortaya çıkmasıdır.

Hep birlikte o noktanın olduğu yere giderler. Bu noktanın sebebi Roket Takımı’dır. Amaçları Kangaskhan sürüsünü çalmaktır.

Kangaskhan: Yetişkin bir Pokémon’dur. Bir zamanlar soyları tükenmek üzereydi. Şimdi kanunlar tarafından korunuyor ve Safari Bölgesi’nde serbestçe yaşayabiliyorlar. Çok dikkatli yaklaşın. Kangaskhan, çocuklarını kesesinde büyüten çok nadir Pokémonlar’dandır. Çocuklarının tehlikede olduğunu hissederse, son derece vahşi saldırılar düzenleyebilir.

Tam bu sırada Roket Takımı silahlarını ateşler ve Kangaskhanlar korkar. Görünürde sadece Memur Jenny ve kahramanlarımız olduğu içinde sorumluların onlar olduğunu zannedip onların üzerine koşmaya başlarlar. Memur Jenny, arabayı geri geri sürerek onlardan kaçmaya çalışır. Ancak kısa bir süre sonra Kangaskhanlar Roket Takımı’nın ağına yakalanır. Jessie tam PokéTopu’nu fırlattığında bir bumerang ona çarpar ve PokéTopu Jessie’nin yüzüne gelir. Bunu yapan Tarzan görünümlü bir çocuktur. Ağın iplerini keserek Kangaskhanlar’ı serbest bırakır. Daha sonra Kangaskhanlar Roket Takımı’na saldırarak onları gökyüzüne postalar. Bu çocuk en iri Kangaskhan’ın kesesinin içine girer ve hep beraber oradan uzaklaşırlar.

Kahramanlarımız bir çocuğun birkaç bağırış ile bütün Kangaskhanlar’ı kontrol edebilmesine şaşırırlar. Bu sırada gökyüzünden bir helikopter iner. İçinden bir adam ve kadın çıkar. Adam, Memur Jenny’e oğulları Tommy’yi aradıklarını söyler. Memur Jenny, oğullarını Safari Bölgesi’nde aradıklarını duyunca çok şaşırır. Böylece adam geçmişte başlarına gelen o üzücü olayı anlatmaya başlar. Oğulları 3 yaşındayken helikopter ile dünya turuna çıkmışlar ve babası camdan ona Pokémonlar’ı gösterirken Tommy, Safari Bölgesi’ne düşmüş. Onu her yerde aramalarına rağmen bulamamışlar. Ancak birisi onlara Safari Bölgesi’nde Kangaskhan sürüsünü kontrol edebilen bir çocuğun fotoğrafını yollamış ve onlarda bu çocuğun oğulları olduğunu anlayıp buraya gelmişler. Kahramanlarımız bu çocuğun kim olduğunu anlarlar ve zavallı aileye yardım etmek için gönüllü olurlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Kangaskhan

Ormanın içine doğru yol almaya başlarlar. Biraz ileride yaralı bir yavru Kangaskhan görürler. Brock ona yardım etmek için yanına gider. Bu sırada Tommy gelir ve Brock’un Kangaskhan’a zarar vermeye çalıştığını düşünerek ona bumerangını fırlatır. Misty, ona bu davranışından dolayı kızar. Bu sırada Tommy’nin annesi ve babası gelir ve kendilerini tanıtırlar. Ancak Tommy’nin verdiği cevap komiktir. Misty’e onlar insan mı yoksa Pokémon mu diye sorar. Misty ondan geçmişi düşünerek onları hatırlamasını ister. Fakat, Tommy’nin geçmişe dair hatırladığı tek şey, Kangaskhan’nın kesesinde geçirdiği huzur dolu anlardır. Hal böyle olunca babası Tommy’nin kafasına odunla vurur ve onu eve baygın bir şekilde götürmeye karar verir. Annesi buna çok üzülür ve onu kucağına alarak ayıltmaya çalışır. Aynı hisleri bebekken de yaşayan Tommy, bu kadının annesi olduğunu anlar. Şimdi iki annesi olmuştur ve onun da kafası karışır. Bu sırada Memur Jenny gelir. Birinin tekrar Kangaskhanlar’a saldırdığını söyler.

Bunu yapan Roket Takımı’dır. Büyük bir Kangaskhan robotu ile Kangaskhanlar’ı kandırırlar. James onlara bayıltma silahı ile saldırır ve hepsini uyutur. Tommy ona bumerangıyla saldırır ama bu robotta işe yaramaz. Tam o anda kahramanlarımız gelir. Ash, Bulbasaur’u seçer ve Sarmaşık Kırbacı saldırısı yaptırır. Squirtle da Kafatası Darbesi ile saldırır. Bunlar pek işe yaramaz. Sırada Pikachu ve Charmander vardır. Onlar elektrik ve aleviyle saldırırken Tommy de bumerangı ile robotun yakıt deposunun kapağını kırar. Yakıt dışarı akarken Charmander’ın alevi ona gelir ve robot yanmaya başlar. Buna rağmen Roket Takımı pes etmez. Robotu bizimkilerin üzerine sürmeye başlarlar. Tam bu sırada yukarıdan helikopter gelir. Tommy’nin annesi ve babası onu kurtarabilmek için kendilerini feda ederler. Robot da helikopter de patlar. Roket Takımı havaya uçar. Tommy’nin ailesi ise yıkıntının altında kalmıştır. Tommy onları kaybettiği için ağlamaya başlar ama birden kayalarda bir kıpırdanma olur. Kayaların altından Tommy’nin annesi ve babası Tommy gibi giyinmiş bir biçimde çıkarlar. Oğullarını Kangaskhanlar’dan ayırmak yerine onlar da Kangaskhanlar'la yaşamaya karar verirler. Kahramanlarımız bu aileyi orada bırakarak yollarına kaldıkları yerden devam ederler.

O mutlu ailenin tekrar bir araya geldiğini gördükten sonra Ash, dönmesini sabırsızlıkla bekleyen annesini hatırlar. Kahramanlarımızın maceraları devam ediyor. Yeni Pokémonlar’la karşılaşacaklar. Bakalım ne olacak o zaman…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny
Tommy



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani013.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani045.gif][Resim: rsiconani048.gif][Resim: rsiconani049.gif][Resim: rsiconani056.gif][Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani114.gif][Resim: rsiconani115.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Önemli bir gelişme yok.





[Resim: bymanga.png]
Sen harikasın .  :rock: 1. Sezondan başlamayı düşünüyordum tekrardan ama böyle özetler olunca gerek kalmıyor tekrardan başlamaya. ^^ Her özeti keyifle okuyorum eline sağlık.
En sevdiğim bölümlerden biridir bu bölüm eline sağlık Pelin
(15-02-2012, 05:07 PM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen harikasın .  :rock: 1. Sezondan başlamayı düşünüyordum tekrardan ama böyle özetler olunca gerek kalmıyor tekrardan başlamaya. ^^ Her özeti keyifle okuyorum eline sağlık.

ahh teşekkür ederim  Prettiness
bölümleri de izle ama ya :D onların yeri apayrı. mesela bu bölümdeki çocuğun "Kanga-Kangaskhan" diyişini bu özetten anlatamam ben sana :D :D


Sağol Hüseyin.  çaktırmaaaaa  :yourock:    ;D