Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 033 - Flame Pokémon-athon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Flame Pokémon-athon
Japonca Adı : Blazing Pokemon Race
Türkçe Adı  : Kıvılcımlar Saçan Pokémon-Atı


[Resim: genizet.png]

Ash, Fuchsia Spor Salonu’nda Kalp Rozeti kazandıktan sonra,  kahramanlarımız yeni Pokémonlar keşfedebilecekleri Safari Bölgesi’ne geldiler.

Kahramanlarımızın bulunduğu yer bir anda sarsılmaya başlar. Onlar deprem olduğunu sanar, ama aslında onlara doğru bir Pokémon sürüsü yaklaşmaktadır:

Tauros: Bir vahşi boğa Pokémon’udur. 3 kuyruğunu kırbaç gibi kullanarak çok büyük bir yıkıcı güç oluşturabilir.

Ash, bunlardan birini yakalamaya karar verir ve Charmander’ı gönderir. Charmander, tam saldıracakken üzerine bir Pokémon atlar:

Growlithe: Bir köpek Pokémon’udur. Hoş görünüşlü ve hoş seslidir. Düşmanlarını havlamalarla ve ısırmalarla uzaklaştırır.

Ash, bu seferde Growlithe’i yakalamak ister. Fakat buna da bir Pokémon’un üzerindeki kız engel olur:

Ponyta: Bir ateş atı Pokémon’udur. Yeleleri yoğun alevlerden oluşmaktadır.

Bu kızın adı Laura’dır ve büyük bir Pokémon çiftliğinin sahibidir. Buradaki Pokémonlar’ın yakalanması yasaktır ve Growlithe de onlara bekçilik yapmaktadır. Kahramanlarımız, Laura’nın nasıl olurda Ponyta’nın üzerinde yanmadan durabildiğini merak ederler. Laura onlara, Ponyta’nın güvendiği kişileri yakmadığını söyler. Ash de bunun üzerine onu sevmeye kalkar ama elini yakar. Elini serinletmesi için Squirtle’ı PokéTopu’ndan çıkarır. Laura, Ponyta’nın ona güvenmesinin de zaman aldığını söyler. Laura onlara, geceyi çiftlikte geçirmelerini ve yarın ki büyük yarışı izlemelerini teklif eder. Kahramanlarımız da bunu seve seve kabul eder. Bu sırada yine kalabalık bir sürü gelir:

Dodrio: Bir 3 kafalı kuş Pokémon’dur. Uçabildiğinden daha hızlı koşar. 3 kafası; zevk, acı ve siniri temsil eder.

Dodrio’nun üzerinde Dario isimli bir çocuk vardır ve bizimkilerin yanına gelir. Yarınki yarışı Dodrio ile ben kazanacağız diyerek Laura’yı sinir eder ve gider.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Ponyta

Akşam olduğunda Laura ve kahramanlarımız yarış öncesi düzenlenen partiye katılır. Bütün halk Laura’ya şans diler ve onun kazanacağına inandıklarını söylerler. Bu sırada Dario koşarak gelir. Bütün Tauroslar’ın çılgına döndüğünü ve Laura’nın gidip ilgilenmesini söyler. Laura bir ıslık ile Ponyta’yı çağırır ve üzerine atlayarak Tauroslar’ın yanına gider. Growlithe onları sakinleştirir. Tam bu sırada Ponyta’nın önünden bir şey geçer ve Ponyta ürkerek Laura’yı üzerinden atar. Laura, düşüşten dolayı kolunu incitmiştir. Tüm bu olanların sorumlusu Dario ve onunla işbirliği yapan Roket Takımı’dır.

Laura’nın evine giderler ve onun kolunu sararlar. Bu halde yarışmaya katılamayacağı için çok üzgündür ama kendisinin yerine Ash’in katılabileceğini düşünür. Ash, bunun imkansız olduğunu söyler. Çünkü Ponyta, Laura haricinde herkesi yakmaktadır. Fakat Laura, Ponyta ile konuşarak ikna eder.

Sabahleyin yarış başlamak üzeredir ve bütün yarışmacılar başlangıç çizgisindedir. Yarışmaya Onix’iyle Brock, Starmie’siyle Misty ve Squirtle’ın üzerinde Pikachu da katılmıştır. Yarış başladığında Dario herkesi arkada bırakarak öne geçer. Bu sırada Roket Takımı da diğer rakipleri etkisiz hale getirmekle meşguldür. Sapanla taş atarak, çukur kazarak birçok yarışmacıyı saf dışı bırakırlar. Böylece yarışmada Misty, Ash, Dario ve Squirtle ile Pikachu kalmıştır. Hepsi yemek yemek için dinlenirlerken Roket Takımı etrafa siyah bir duman yayar. Dario da bunu fırsat bilerek yarışmaya devam eder. Misty ve Squirtle ile Pikachu, onlarla savaşmak üzere arkada kalır. Ash, Ponyta’nın alevi ile Roket Takımı’nı havaya uçurarak yarışmaya kaldığı yerden devam eder. Ancak Dario arayı açmıştır. Ash ve Ponyta büyük bir çaba sarf ederek ona yetişirler. İkisi kafa kafaya bir yarış içindeyken Dodrio gagası ile Ponyta’ya saldırır ve Ponyta arkada kalır. Ponyta buna çok sinirlenmiş olmalıdır ki Rapidash’e dönüşür. Rapidash, Pokémon Dünyası’nın en hızlı Pokémon’udur. Bu sayede hem Dario’ya yetişir, hem de onu yenerek 1. olur.

Laura, Ash’e teşekkür eder. Eğer Pokémon yakalamak istiyorlarsa ilerideki Safari Bölgesi’nin bunun için uygun olduğunu söyler.

Kahramanlarımız Laramie Çiftliği’ndeki arkadaşlarına veda ederken Safari Bölgesi’nde yeni maceralara doğru ilerliyorlardı.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Laura Laramie
Dario



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani007.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani121.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Lara Laramie: [Resim: rsiconani058.gif][Resim: rsiconani077.gif][Resim: rsiconani078.gif]


Dario: [Resim: rsiconani085.gif]


Diğer Eğitmenler & Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani020.gif][Resim: rsiconani028.gif][Resim: rsiconani030.gif][Resim: rsiconani033.gif][Resim: rsiconani101.gif][Resim: rsiconani111.gif][Resim: rsiconani128.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, Pokémon'a binmeyi öğrenir.





[Resim: bymanga.png]
bu bölüm bombaydı. Pikachu, Squirtle ye binerek yarışmaya katılıyordu :D :D