Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 031 - Dig Those Digglet!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı :
Dig Those Digglet!
Japonca Adı : Full of Diglett
Türkçe Adı : Toprak kazan Pokémonlar
 


[Resim: genizet.png]

Ash'in Pokémon seyehatı için Pallet Kasabası'nı terketmesinin üzerinden aylar geçmişti. Macera ve keşiften sonra çocuklar kendilerini dağlarda bir yerlerde buldular.

Kahramanlarımız yeni bir rozet kazanmak için Fuschia Şehri'ne doğru giderken kaybolduklarının farkına varırlar. Brock haritada bir yol olduğunu bulur ve rahat bir nefes alırlar. Bu arada Roket Takımı yemek yemek için hazırlık yaparken bir anda deprem olur ve yer sallanır, yemekleri dökülür.

Kahramanlarımız patlamanın olduğu tarafa doğru giderken önlerinden konvoy halinde kamyonlar geçer. Biraz ileride ise patlama tekrar olur ve bütün kamyonlar kaza yapar. Hemen ardından yer altından sesler gelmeye başlar. Bu bir Digglet sürüsüdür. Kaza yapan kamyonların birisinden bir adam çıkar ve Diglettler'den bıktığını ve asla barajı zamanında bitiremeyeceklerinden söyleyip üzülmeye başlar.

Diglett: Bu yer altı Pokémon'unun hareketi alt üst ettiği toprağın fiziğiyle kolayca tespit edilebilir.

Bu patlamanın sebebi barajmış.Bu adam barajı bitirmek için gereken malzemeleri Digglet yüzünden oraya götürememektedir.Bu yüzden, adam bölge yakınından geçen bütün Pokémon eğitmenlerini onlara yardım etmesi için çağırmıştır. Başarılı oldukları takdir de ise onlara 6 gün ve gece bedava konaklama vereceklerini söyler.

Gary ve 3 otobüs dolusu eğitmen gelir. Ash şaşırır ama Gary, Ash'i yine ezer. Gary hemen işe başlamak için gider. Bütün eğitmenler bir araya toplanır ve adam yine konuşmaya başlar. Roket Takımı ise hain planlar kurmaya başlar fakat yine başarısız olabilecekleri için umutsuzluğa kapılırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Digglet

Bu arada Diggletler gelir. İlk olarak Gary Pokémon'unu gönderir ama Pokémon PokéTopu'ndan dışarı çıkmaz. Etraftaki bütün eğitmenlerde aynı şeyi dener. Bütün PokéTop'ları birikir, sonra Diggletler bütün PokéTopları'nı sahiplerine geri verirler. Ash de dener, fakat Pikachu buna engel olur. Gary sonunda vazgeçer ve gider. Bir tek kahramanlarımız kalır.

Kahramanlarımız sıcak suyun keyfini çıkarırken, Ash Diggletler'i görür ve peşlerinden gider.

Jessie ve James, Ekans ve Koffing'i dışarı çıkarırlar. Onları geliştirmek için kitaplara bakarlarken Pokémonlar'ına sarılırlar ve ağlamaya başlarlar. Pokémonlar'a birden bir şeyler olur.

Bu arada kahramanlarımız Diggletler'i takip ederek anlamaya çalışırlar ve çok şaşırılar. Çünkü Diggletler her yere fidan dikmeyle uğraşmaktadırlar.

Dugtrio :Digglet'in gelişmiş şekli. Haklarında kesin bir bilgi bulunmuyor.

Barajda çalışan adam tekrar gelir ve barajın tamamlanması halinde buranın sular altında kalacağını söyler ve bu işten vazgeçer. Roket Takım'ı tekrar belirir, hemen Pokémonlar'ını çıkarırlar. Ekans bir Arbok'a, Koffing ise Weezing'e evrimleşmiştir. Arbok Pikachu'dan kaçar ve toprağın altına girer. Uzun bir süre orada kaldıktan sonra Digglet ve Dugtriolar Roket Takımı'nı baraja doğru fırlatır ve baraj yıkılır.

Digglet ve Dugtriolar eski huzurlarına kavuştular. Eğer biraz dikkat edilirse nereye bakılırsa bakılsın güzel bir şey görüleceğini anlamış oldu. Ve şimdi sıra yeni Pokémon maceralarında...

[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Gary
Diretor


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani004.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani023.gif] [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani109.gif] [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Vahşi:  [Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani019.gif] [Resim: rsiconani050.gif] [Resim: rsiconani051.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Jessie'nin Ekans'ı Arbok'a, James'in Koffing'i ise Weezing'e evrimleşir.
- Gary, tekrar görünür.