Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Silinen klasörü geri yükleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ablam klasörümü silmiŞ nasıl geri yükleyebilirim. Cry Cry Cry Cry Cry
çöp kutusuna bak.
orda deilse hemen bir bilgisayardan iyi anlayan birine git. fazla zaman geçmenden
İnternette ki programlara aldırma Bilal benim bütün veriler gitmişti ve programlarla denedim birkaç dosya kurtardım ama bazılarını bozuk geri getiriyor çok fazla kurcalamadan bir bilgisayarcıya götür.
Bilal bunun için recover programları var. Bayağıda işe yararlar. Eğer aradan çok fazla süre geçmediyse bunlardan birini kullan derim.

Benim en çok kullandığım "easy recovery" dir.
Dün akşam silmiş geçmi?
recuva indir. derinlemesine tarama yap. fazla vakit kaybetme bence. nette anlatımı var programın.
(12-02-2012, 04:17 PM)Bil@l link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dün akşam silmiş geçmi?

Geçi erkeni bırak bence gidebiliceğin en yakın zamanda bir bilgisayarcıya götür. Bugün pazar ama illa açık birtane bulursun  ;)
O kadar büyük bir problem değil, bilgisayarcıya para vermeye gerek yok. Mehmet'in dediği programla dene, bir zararı olmaz zaten, ayrıca büyük ihtimal kurtarırsın dosyaları. Hep yaptığım bir işlem bu benim. Hoş bilgisayarcıya götürsen de okuup üflemeyecek sonuçta. O da recover programlarından birini kullanacak.  Aşağıda resimli bir anlatımı var mesela;

https://www.bilgisayarprogramlari.net/te...li-anlatim
Sistem geri yükleme yada recover adlı programla silinen dosyaları geri getirebilirsin.Sistem Geri yükleme yapınca yalnız o tarihte virüs bulaşmış dosyalar tekrar geri geliyor ve yeni yüklediğin programlar gidiyor.Recover programı ile projemi geri getiremedim ancak 2-3 yıl önce sildiğim klasörleri buldum.
bende deniyim bi sürü oyunum silinmişti yerel disk D de silindiğinden beride hiç dokunmamıştım oraya kurtarır büyük ihtimal herşeyi :D
Sayfalar: 1 2