Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Rayquaza'yı Yakalamak İçin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar,

Party'mde

Ice beam ve rest bilen Kyogre, ice beam bilen Gyarados ve leaf blade bilen sceptile var.

70 tane great ball'ım var. Ancak sorun şu ki, Rayquaza ya ölüyor ya da rest ile sürekli hp yeniliyor. Elimde yeterinde potion yok.

Sizce ne yapmalıyım ki yakalayayım? Konsolda oynuyorum, oyunum Sapphire.
Sabırlıysan eğer şunu öneririm poke topu atma bölgesine geldiğinde canı ne olursa olsun düşürdüğün kadar düşürdükten sonra use demeden oyunu savele sonra poke topunu at yakalamazsa kayıtlı bölgeye ger dön yeniden at topu öle öle yakalanana kadar bu işlemi tekrar et derim. :rock:
Master Ball yok mu? Konsolda bende çok sıkıntı çekiyorum yaaa bana kalırsa paralyzed yap level ball kullan yada hiç canını indirmeden great balla başla
Ben Giratina yakalarken çok uğraşmıştım . Tek çare indir canını save yap . Ultra ball olmadan zor olcak ama Great Ball'da işini görebilir.
masterballa var ama 1 tane var, o da team aqua'nın hizli yerindeydi (lilycove city yanı) eğer onu almadıysan bir geri gidip alma şansını kaybettin demektir. Takımında defansı düşüren, paralyze gibi bilen pokemonlar bulundur. Ve önceki arkadaşların dediği gibi oyunu save yapıp tekrar denemek.
Teşekkürler arkadaşlar, yakaladım rayquazayı.

Öncelikle Kyogre ile body slam vurdum. Paralised oldu. Sonra ice beam attım. Ardından fly kullandı yok oldu. Yok olduğu anda great ball'ı yolladım. Yakaladı. :D. Dün çok uğraşmışıtm ancak bu sefer çok kolay oldu.