Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Black&White İlk İzlenimler :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
:) Arkadaşlar bildiğiniz gibi Black&White bugün Türkçe olarak Disney XD 'de yayınlanmaya başladı . Yeni karakterler , yeni Pokemonlar ... :) İlk izlenimleriniz neler oldu.

Öncelikle ben 5. Nesile önyargılı davrandığım için çok pişman oldum . Aynı zamanda Misty'den sonra çok fazla sevebilceğim bir kız karakter beklemezken İris'i oldukça sempatik buldum . :) Misty'e çok benzeyen yönleri var gerçekten en çok hoşuma giden Ash ile tartışmaları oldu :) Cilan'a gelince Brock gibi bir karakterden sonra bana çok itici geldi. Bilmiyorum belki ilerde onuda sevebilirim ama ilk izlenimlerim bunlar.
Bu konular tartışalı nerdeyse 1 sene oldu.  :zx:
Sadece ilk bölümü izledim, kız karakter hoşuma gitti benimde, fakat Profesör Oak diğer bayan Profesör yanında cüce kaldı ona çok şaşırdım :)
(02-02-2012, 03:33 PM)DaremaX link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu konular tartışalı nerdeyse 1 sene oldu.  :zx:
Farkettiysen Türkçe yayını için söyledim .

Evet :D Ama Prof. Juniper' i sevdim, gelecek vaad eden bir prof. :)
Arkadaşlar bizde Digiturk var ve o kanal çıkmıyor Disney Channel çıkıyor , fakat Disney XD kanalı çıkmıyor. Yardım edermisiniz izleyemedim yoksa Disney XD şifreli kanalmı?
Cocuk paketi alman gerekli
Arkadaslar sadece bnım mı canımı sıkıyor bu durum bilmiyorum ama paylasmak istiyorum..

5. jenerasyon oldu ash 4. takımını kuruyor ama hala sanki yeni eğitimci olmus gibi bana cok sacma gelen replikler oluyor..

Ornegin 14.sezon Turkce olarak yayınlanan son bölümde Snivy nin cekim hareketini sanki bilmiyormus gibi davranıyor artık bunlar bana cok sıkıcı gelmeye baslıyor yani onun gittikce daha güclü bir eğitmen olmasını izlemeyi isterken her sezon başa dönüyoruz..

Bu konuda ve 14. sezonla ilgili sizlerinde yorumlarını duymak isterim..
haklısın ama 5.jenarasyonda izleyiciyi bilgilendirmek için birinin bilmemesi gerekiyor...bunu ash olması kötü fikir ama yapacak bişiy yok...o kadar çömez yapmamışlar allahtan...
4.jenarasyonda dawn vardı,ondan önce may bu işi yürütüyordu....
benim takıldığım şey pikachu yu ezik yapmışlar biraz...izlediğim bölümlerde öyle gözüküyor...nerde bizim o 13.sezondur savaşan pikachu muz...ilerleyen bölümlerden gene düzeliyor galiba ama genede tatil yaramıyor bunlara :)
bende bunu kastedıyorum yanı 13 sezon oldu ama ash in boyle gosterılmesı zoruma gidiyor acıkcası :(.DD fılmlerde yasadıklarını anıme serılerınde unutmus yapmasını anlıyabilirim cünkü herkes filmlerini izlememis olabilir ama bi sezon bitip bi sezon baslayınca bile aynı seyı yapiyorlar :)
Pikachu ile ilgili bir teorim var şu konuda anlatmıştım;

Hoenn ve Unova'da Pikachu'nun Gücü Sıfırlanıyor!
Sayfalar: 1 2