Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in pokemonları bıraktığında..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
bunu buraya niye koydun dinledim ve o ana geri döndüm. çok hüzünlendim ya yine
(02-02-2012, 06:41 PM)sarbonsfull link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnş dönerler biz sürekli eskileri istemiyoruzki. yani charizard primeape gibilerini istiyoruz. mesala Pidgeotto'ya bir süreliğine burayı korucaksın sonra seni alıcağm tekrar dedi ve snra Pidgeotto'nun adı bile duyulmadı.
Animeye göre Ash hala 10 yaşında, yani daha Pidgeot'u bırakalı 1 yıl olmadı. Eğer zaman kavramı böyle devam ederse, onu biraz zor görürsünüz. Kimbilir, belki torunlarınız görür.
(03-02-2012, 05:38 AM)muaet link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Animeye göre Ash hala 10 yaşında, yani daha Pidgeot'u bırakalı 1 yıl olmadı. Eğer zaman kavramı böyle devam ederse, onu biraz zor görürsünüz. Kimbilir, belki torunlarınız görür.
Bari onları göremiceksek Charizard'ı görelim. Ama Charizard liglerde gözüküyordu fakat 9.sezondan ssonra liglerde gözükmedi inş bir an önce gözükür Charizard. Ash'in en güçlü pokemonlarından.
B&W'de Ash tekrar 10 yaşına küçüldü :) Siması filan DP'ye göre çok küçük duruyor :) Sözde her lig 1 yıl ama tahminimce Pokemon daha uzun zaman devam etceği için Ash'i küçültme gereği duydular. Düşünsenize Ash 20 yaşında :) Ne kadar itici olur .
Neyse söylemeye çalıştığım kalıcı olarak dönceklerini sanmıyorum. Zaten Charizard vadide Charla'ya aşık  <love> Yani kalıcı olarak dönme durumu çok zor.
(03-02-2012, 03:25 PM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B&W'de Ash tekrar 10 yaşına küçüldü :) Siması filan DP'ye göre çok küçük duruyor :) Sözde her lig 1 yıl ama tahminimce Pokemon daha uzun zaman devam etceği için Ash'i küçültme gereği duydular. Düşünsenize Ash 20 yaşında :) Ne kadar itici olur .
Neyse söylemeye çalıştığım kalıcı olarak dönceklerini sanmıyorum. Zaten Charizard vadide Charla'ya aşık  <love> Yani kalıcı olarak dönme durumu çok zor.

Charizard'la Char'lanın bebekleri olsa ne güzel olur. Prettiness
(03-02-2012, 05:13 PM)Bil@l link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Charizard'la Char'lanın bebekleri olsa ne güzel olur. Prettiness
Aynen :D Yavru bir Charmander :D O Charmander Ash ile gelse ilerde babası gibi bir Charizard olsa :P Tamam çok uçtuk  Confused
butterfree yi çok seviyorum özellikle batırfriiii demesi ok hoş :D
Eğer süper güçlü bir şekilde dönerse çok sevinirim.
Ya Charla'ya aşıkta mesala Ash Bulbasaur'u 1 süreliğine almıştı. Charizard'ıda 1 süreliğine alsa süper olur.
Oooooffff offfff

Cry Cry
pokemon oyunlarinda gozumuzu kirpmadan olduruyoruz ama Shout
Sayfalar: 1 2 3