Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: BaŞlangıç İçin?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhabalar,

Oyunda baŞlangıç olarak Şu kadroyu kullanmak istiyorum. Muhtemelen oyun sonuna kadar bunlarla gideceğŸim. Aslında bir adet de Magikarp'ı Gyarados yapma amacım var. Sizce iyi midir? DeğŸilse ne önerirsiniz?

Bir de bu pokemonlara hangi hamleler öğŸretilmeli? Nasıl yetiŞtirilmeli?
-Quilava (22) Flame Whell
-Abra (15) Yalnızca Teleport biliyor, 16 levelde evrimleŞecek.
-Ekans (15) İyi bir seçim mi?
-Dratini (16) Thunderwave, Dragon Rage, Twister
-Ponyta (20) Flame Whell, Ember
-Wooper (6) Köle.
-Gyarados (İlerleyen günlerde) ve belki bir Sceptile (Bu da ilerleyen günlerde, Absorb ve Leaf Blade öğŸretmeyi planlıyorum)
Takımında iki ateş pokemonu var ponytayı çıkar bence.

Ekans kötü seçim onun yerine nidoking alsaydın daha iyi olurdu.

Su pokemonu yok!Bir poliwag yada staryu fena olmazdı.
(31-01-2012, 03:42 PM)Wobbufet17 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Takımında iki ateş pokemonu var ponytayı çıkar bence.

Ekans kötü seçim onun yerine nidoking alsaydın daha iyi olurdu.

Su pokemonu yok!Bir poliwag yada staryu fena olmazdı.

Teşekkürler,

Dediğim gibi oyunun başındayım, henüz su pokemonlarıyla karşılaşmadım. Bir Tentacruel nasıl olur?
Dratini'ye Hyper Beam öğret , Tm sini bulursan Dragon Claw'da iyi bir saldırı . Ponyta ve Ekans'ı yolla . Abra güzel bir seçim. İlerde gerçekten çok güçlü oluyor. Takımına Flying type pokemon al Sweallow veya Pidgeot öneririm ikiside çok güçlü gerçekten . Ayrıca Gyrados yerine Poliwag öneririm . Focus Punch öğretirsen gerçekten birçok pokemona tek atıyor , Aynı zamanda su saldırılarıda çok kuvvetli .
(31-01-2012, 04:14 PM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dratini'ye Hyper Beam öğret , Tm sini bulursan Dragon Claw'da iyi bir saldırı . Ponyta ve Ekans'ı yolla . Abra güzel bir seçim. İlerde gerçekten çok güçlü oluyor. Takımına Flying type pokemon al Sweallow veya Pidgeot öneririm ikiside çok güçlü gerçekten . Ayrıca Gyrados yerine Poliwag öneririm . Focus Punch öğretirsen gerçekten birçok pokemona tek atıyor , Aynı zamanda su saldırılarıda çok kuvvetli .
bence dratiniyi harcama spası iyi olduğu için ice beam thunderbolt ve outrage öğret son saldırıda thunder wawe olsun gyarados bence poliwrathtan bin kat daha iyi dragon dance , ice fang , waterfall , stone edge böyle yaparsan çok güçlü olur  (Y)
(31-01-2012, 05:55 PM)volkan1919 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence dratiniyi harcama spası iyi olduğu için ice beam thunderbolt ve outrage öğret son saldırıda thunder wawe olsun gyarados bence poliwrathtan bin kat daha iyi dragon dance , ice fang , waterfall , stone edge böyle yaparsan çok güçlü olur  (Y)
Takımda 2 Tane Dragon özelliği olan Pokemona gerek yok bence, Poliwrath aynı zamanda dövüş Pokemonu . Dratini'ye Hyper Beam öğretilmesi lazım bana göre güçü 150'ydi sanırım Hyper Beam'ın ve birçok pokemona tek atarsın bununla . Poliwrath Hem Water,İce,Fight tipi saldırılar öğrendiğinden çok işe yaramakta.
Hyper beam i ögretme, vurduktn sonraki tur pokemon bişe yapamıyor,ayrıca pp si 5 ve türü normal.Bence gereksiz olur.Onun yerine dragonite'a(atağı yüksek diye hatırlıyorum) outrage,ice beam/punch,thunder bolt/punch,thunder wave olabilir.Ekans ve ponyta yı salla.Abra çok iyi seçim.Gyrados ta iyi, ice fang,dragon dance,aqua tail.. olabilır.Elekid de iyi bir seçim olabilir.Gerçi lige kadar takımının hepsini kasamazsın.
Bu arada söyleyim Heracross'ta çok iyi bir seçim olur. Oyunda en beğendim Pokemonlardan biri. Takımda bulundurabilirsin .
(31-01-2012, 06:14 PM)PikachuxD link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Takımda 2 Tane Dragon özelliği olan Pokemona gerek yok bence, Poliwrath aynı zamanda dövüş Pokemonu . Dratini'ye Hyper Beam öğretilmesi lazım bana göre güçü 150'ydi sanırım Hyper Beam'ın ve birçok pokemona tek atarsın bununla . Poliwrath Hem Water,İce,Fight tipi saldırılar öğrendiğinden çok işe yaramakta.
poliwrathı ebn kullandım bir ara 63 levelde 40 level graveler'a brick breakla tek atamıyodu her neyse hyper beam iyi bi seçim değil karşına bir tyranitar gelse hyper beam yaparsın hem canı adam gibi inmez hem bir tur beklersin
(31-01-2012, 07:00 PM)volkan1919 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:poliwrathı ebn kullandım bir ara 63 levelde 40 level graveler'a brick breakla tek atamıyodu her neyse hyper beam iyi bi seçim değil karşına bir tyranitar gelse hyper beam yaparsın hem canı adam gibi inmez hem bir tur beklersin
Graveler'e niçin Brick Break vuruyorsun ki :) Her türlü su saldırısıyla tek atarsın. Bubble bile işini bitirir. Graveler yüksek defanslı bir pokemon . Dratini içinde şunu söyleyim her karşına çıkana sonuçta hyper beam vurmucaksın aynı zamanda her type karşıda onu kullanmıcaksın . Ezberden oyun oynarsan Hyper Beam işe yaramaz. Neyse kendi bilir takım onun takımı Ben takımıma Poliwrath ve Gyarados almam . Ama Başka bir Dragon Pokemonum varsa Poliwrath'i tercih ederim
Sayfalar: 1 2 3 4