Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 028 - Pokémon Fashion Flash
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce adı: Pokémon Fashion Flash
Japonca adı: Vulpix! Breeder Battle
Türkçe adı: Pokémon Modası

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız en son Hypno olayını çözdükten sonra, yeni bir sokağa varırlar.

Bu sokağın adı: Makas Sokağı'dır. Burada Pokémonlar'ı güzelleştirmek için bir sürü dükkan vardır; ama Brock, sadece aklında olan dükkanı bulmak için sağa sola bakınıp durur. Misty bu sokağın diğer isminin güzelleştirme merkezi olduğunu söyler.

Ash, Brock, Misty konuşurken Misty'nin  gözüne bir poster ilişir ve hemen ilgisini çeker. Posterde süslenmiş ve kıyafet giydirilmiş Pokémonlar yer alıyordur. Misty hemen dükkana girmek için koşa koşa gider. Dükkanın önüne geldiğinde hoparlörden Roket Takımı'nın güzelleştirme salonu diye bir şey duyar ve şaşırır; ama aldırış etmez.

İçerde Jessie ve James diğer eğitmenlerin Pokémonları'nı  güzel gözükmeleri için şekilden şekile sokarlar. Bu durum Pokémonlar'ı sevindirmez ama sahipleri çok sevinirler.

Misty tam sıraya gireceği vakit, Brock aradığı dükkanı bulur. Dükkana girerler. Burada diğer dükkanlara kıyasla süs, makyaj yerine sadece masaj yapılmaktadır. Dükkanın sahibi kahramanlarımıza nasıl yardımcı olabilirim der. Brock tam bir şey diyeceği sırada Misty koltuğun üstünde oturan Vulpix' i görünce hayran kalır.


Vulpix: Bir tilki Pokémon'dur. 6 kuyruğu son derece güzeldir. Geliştiği zaman kuyruk sayısı daha da artar.

Misty, Vulpix'i kucağına alır. Vulpix hemen Ateş Püskürtücüsü ile saldırır ve tekrar koltuğunda uyumaya geçer.

Vulpix: Vulpix ayrıca kuvvetli alev saldırıları düzenler.

Suzie özür diler ve Vulpix' in yabancıları sevmediğini söyler. Brock, Suzie'ye yaklaşır. İlk önce kendisini tanıtır, sonra da onun öğrencisi olmak istediğini söyler. Herkes buna çok saşırır. Ash, Suzie'nin neden bu kadar önemli olduğunu sorunca, Brock da Suzie'nin ve Vulpix'in aldığı ödüllerden bahseder. Kahramanlarımız da kendilerini tanıtırlar ve bir şeyler içmeye başlarlar. Pikachu yemeğini yerken Vulpix de gelir ve o da yemeğe başlar. Suzie çok şaşırır. Çünkü Vulpix'in sadece kendisinin yaptığı yemekleri yediğini söyler. Misty, Suzie'ye son modanın şaşalı giysiler mi olduğunu sorar. Suzie orasının sadece dış görünümü değiştirdini belirtir. Ash önemli olanın iç güzellik olduğunu söyler, Misty ise hem dış hem de iç güzellik der. Fakat ikisi de birbirlerinin görüşlerini beğenmedikleri için tartışmaya girerler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Vulpix

Misty, Psyduck'la beraber Roket Takımı'nın salonuna giderler. Jessie ve James Psyduck yerine Misty'e makyaj yapmaya başlarlar. Misty çok beğenir ve daha farklı şeyler var mı diye sorar. Jessie ve James tekrar işe koyulur ama Meowth buna çok sinirlenir. Jessie ve James'i azarlar. Bunlar hemen Misty yakalar.
Psyduck'ta kaçar ve Ash'in yanına gider.

Bu arada Suzie herkese açık ders vermektedir. İlk önce masajın nasıl yapıldığını kendisi gösterir. Sonra Ash ile Pikachu denemeye başlar. Çok zaman geçmeden Psyduck gelir. Ash ve Brock hemen Misty'nin yanına giderler ama Misty koltuğa bağlanmıştır. İki grupta birbirleriyle tartışırlar. Roket Takımı kendine özgü sitilleriye giriş yaparlar. 2 tarafta Pokémonlar'ını çıkartır. Koffing, Pikachu ve Geodude'un gözlerine çamur atar. Suzie ve Vulpix öne çıkar. Vulpix Roket Takımına Alev Girdabı ile saldırır ve onları uçurur. Misty de bu saldırıdan nasibini alır.


Vulpix: Vulpix'in en büyük saldırısı Alev Girdabı'dır. Güçlü alevler kullanarak rakibinin haraket etmesini önler. Bu saldırı rakibe çok zarar verir.

Brock dış görünüşün yanında iç görünüşünde önemli olduğunu belirtir ve diğer eğitmenler Pokémonlar'ının üzerindeki elbiseyi ve makyajı çıkartırlar.

Suzie, Brock'a teşekkür eder ve öğrenecek çok şey olduğunu belirtir. Bundan sonra Brock ile rakip olacaklarını söyler. Vulpix ise Brock'un yanına gelir. Suzie, Brock'a Vulpix'e bakabilir misin diye sorar. Brock teklifi kabul eder ve Vulpix'i yakalar.


Brock Pokémon güzelleştirme uzmanı olma yolunda tek başına devam etmek zorundaydı. Pokémonlar'ının arasına Vulpix de katılmıştı ve Pokémon uzmanı olmak konusunda kararlıydı.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Suzie


[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani074.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani023.gif]


James: [Resim: rsiconani109.gif]
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Suzie: [Resim: rsiconani037.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani113.gif] [Resim: rsiconani104.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani070.gif] [Resim: rsiconani085.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani046.gif] [Resim: rsiconani017.gif] [Resim: rsiconani019.gif] [Resim: rsiconani026.gif] [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani033.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani004.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani080.gif] [Resim: rsiconani120.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Brock, Suzie'den Vulpix alır.




Alıntı:
CasTiéL
[/align]