Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 027 - Hypno's Naptime
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : Hypno's Naptime
Japonca Adı : Hypno and Pokemon Hypnotism?!
Türkçe Adı  : Hipnoz uykusu


[Resim: genizet.png]

[b]Kahramanlarımız en son Gökkuşağı Rozeti'ni kazandıktan sonra binaları çok yüksek olan hop hop hop şehrine gelirler.

Bu sırada bir kadın Ash'e Arnold diye seslenir ve Ash' e sarılır. Kendisinin Arnold değil de Ash olduğunu söyler. Kadın hemen geri çekilir ve özür diler. Çocuğunun 3 gün önce kaybolduğunu ve hala onu aramakta olduğunu söyler.

Memur Jenny duvarlara kaybolan çocukların resimleri asacağı sırada kahramanlarımız gelir ve kaybolan çocuklar hakkında yardım etmek istediklerini söyler. Çünkü Ash de annesini özlemiştir. Kaybolan çocukların ortak noktalarının olup olmadığını Memur Jenny' e sorarlar ama ortak noktalarının olmadığını belirtir. Bu yüzden Pokémon Merkezi'ne giderler.

Gördükleri çocuklara kaybolan çocuklar hakkında bir şey bilip bilmediklerini sorarlar. Ancak yine olumsuz yanıt alırlar. Ash ve Misty, Hemşire Joy'a bir şeyler sorarlar ama Hemşire Joy yardım edemeyeceğini çünkü Pokémonlar'ında çok garip davrandığını söyler.  Hemen Pokémonlar'ın yanlarına giderler. Hepsi bitkin haldedir ve Pikachu da bitkin hale düşüp uyur. Memur Jenny, cebinden uyku dalgası algılayıcısı çıkartır ve sinyali takip ederler.

Bir gökdelenenin önüne gelirler. Dalgalar çoğalmıştır, hemen en üst kata çıkarlar. Karşılarında bir malikane vardır. Gizli gizli yanına yaklaşırlar, kapıyı kırarak içeri girerler. Bir anda şaşırırlar; karşılarında Drowze, Hypno ve etrafında da bir sürü insan vardır.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Psyduck

Memur Jenny buradan uyku dalgalarının geldiğini söyler. Oradaki adam da hafif bir tebessüm ile Hypno'yu gösterir.

Hypno: Bir hipnoz Pokémon'udur. Sarkaca benzeyen bir alet taşır ve hipnotik saldırılar düzenler.

Drowze: Onun rüya yiyen soyundan geldiği söylenebilir. Kombineli saldırı düzenleyebilen ilk Pokémon odur. Hem hipnoz yapabilir hem de rüya yiyebilir.

Pokédex'ten bilgi aldıktan sonra burasının Pokémonseverler kulübü olduğu anlaşılır. Hypno' yu ise uyumak için kullandıklarını söylerler. Misty de Hypno' nun yanına gider ve oda hipnoz olur. Kendini bir Pokémon zanneden Misty dışarı çıkar ve büyük bir parka gider.

Ash ve Brock, Misty' i ararken diğer çocukları da bulurlar. Drowze ile bütün çocukları normal getirmek için dönüp Drowze' yi alırlar ve ilk olarak Misty'i düzeltirler. Drowze, Ash' in sırtında giderken Roket Takımı saldırır ama yine başarısız olurlar. Parka gelirler ve Drowze bütün çocukları düzeltir. Sıra Pokémon Merkezi'ne gelmiştir. Oradaki tüm Pokémonları da düzeltirler. Hemşire Joy' un canı hala sıkkındır çünkü Psyduck hala kafasını tutar ve hiç haraket etmez. Brock ona yardım edebileceğini söyler. Psyduck bunların peşine takılır ve giderler.

Psyduck: Sürekli baş ağrısı çeker.

Bu sırada Misty düşer ve cebinden bir tane PokéTopu yere düşer. Psyduck PokéTopu'na gagasıyla vurur ve içine girer.

Misty hiç zahmet etmeden Psyduck yakalamış oldu. Kahramanlarımız bu bölümde de karşılarına çıkan sorunu çözdüler.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Officer Jenny
Samurai



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani054.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi:   [Resim: rsiconani096.gif] [Resim: rsiconani097.gif][Resim: rsiconani004.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani104.gif][Resim: rsiconani129.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Misty, bir Psyduck yakalar.




Alıntı:
CasTiéL
Bu bölümün bende özel biryeri var Psyduck  :zx: